- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.421
Ben diyetisyen Taylan kümeli nin 3 günde 3 kilo diyetinin 2. Günündeyim. İlk gün 600 gr gitmiş ödemlerim gitmiş bugün 2 günüm bakalım ne kadar vereceğimSelam kızlar
+300le geldim
Mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geri
Hayırlısı diyerek başladım cnm cok heves etmeden usul usul bakma niyetindeyizİstediğiniz gibi bulursunuz inşallah canım
Kolay gelsin kahvemsim tertemiz olacak her yer güle güle oturSelam kızlar, salonun boyasi bitti, banyonun tavanı da tamam.
Mutfak olmadı ama,akıntı olan yerler tam kapanmadı.
Mutfağı daha sonra komple elden gecirecegiz.
Mutfağın camını silip perdesini yıkadım.
Yemek arası verdik.
Salonda eşyaları yerine cekip boş odaya başlayacağız.
Artık iki gün de temizlik yaparim
Kolay gelsin..Bit8nce mis olacakSelam kızlar, salonun boyasi bitti, banyonun tavanı da tamam.
Yemek arası verdik.
Kolay gelsin kahvemsim tertemiz olacak her yer güle güle otur
Sağolun kızlar.Kolay gelsin..Bit8nce mis olacak
Yani hiç sevmem bu işleri hep cocuklugumun kabusu.. Her yıl boya badana..O zamanlar sobalı ev olunca daha zordu...Annemle temizlemekten ardından hali yikamaktan telef olurduk....
Bizde boya günü, ben de çıraklik yapıyorum.hoppss daldım bile
komsularrr napiyonuzz
kolay gelsin canimSelam kızlar, salonun boyasi bitti, banyonun tavanı da tamam.
Yemek arası verdik.
ohhh temiz temiz kahveni icersin izlersin mis misBizde boya günü, ben de çıraklik yapıyorum.
Ardından sil supur
Sağol canimohhh temiz temiz kahveni icersin izlersin mis mis
Kolay gelsin
Canım bu yaptığın ne oluyor ?nerden duydun yapıyorsun?işe yararsa bende yapmak isterim çok fenayım yaKızlar dün bir lt sut 2 bardak poşet yeşil çay, bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı zerdeçal dan oluşan karışımı içtim sadece 2 de salatalık yedim. Aciktirmiyor kolay geçti. Bugün de sabah iki yumurta salatalik yemek gerekiyordu. Ama abartmayayim dedim ve 2 yumurta bir domates bir salatalik peynir yedim. Öğleyin 2 yumurta ve bir salatalık- öğlen ve aksam uyacagim diyete- aksam için de bir yumurta bir de salatalık yiyeceğim. Sabah tartılır kilo mu söylerim.
Uzun suredir 67 leri görmemiştim sabah 67.8 kilo geldim moral oldu diyete devam sonrası yediklerime dikkat
Yarın yine basta yazdığım karışımı icecegim sadece...
Bugün annem keşkek yapmıştı bir tatlı kaşığı kadar yedim. Dun komsu poğaça yapmıştı ondan da yemedim.
bendeCanım bu yaptığın ne oluyor ?nerden duydun yapıyorsun?işe yararsa bende yapmak isterim çok fenayım ya
Canım YouTube da yayan kümeli 3 günde 3 kilo diyeti yaz çıkacak diyetisyen buCanım bu yaptığın ne oluyor ?nerden duydun yapıyorsun?işe yararsa bende yapmak isterim çok fenayım ya
Yazdım canım inceleyin bir bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?