Geçmiş olsun umarım hafif atlatırlar.Tedbiri bırakmamak lazım.Ama herkes salmış durumda,daha çok artacak gibi vakalar inşallah olmaz ama

Gözünüz aydın, ailece yaşayabileceğiniz bir yer çıkmış çok şükür.
Çok şükür Allah’a Allah kimseyi ayırmasın.Sağlıkla huzurla yaşarız inş.Eşim sevindi bildigi yere düştü benimde tayin olduğum yerde inş hayırlı iyi insanlar ile karşılaşırım

Bende istiyorum inşallah durumumu toparlayınca. 6 7 ay once 8 gram 4 ceyrek biriktiririm ve yeni evim olduğu için ufak tefek mobilyalara gitti. Şimdi ne ev kalcak 1 ağustostan sonra ne evlilik ne iş. Fakat toparlanma zamanı, üstesinden gelebilirsem evden ınstagram işi yapıp, altınları biriktirip, araniza katılıcam

Günaydın hanımlar

Hayırlı olsun okyonus çok sevindim

karamelli_turta ben kitap siparişi verdim amazondan, söyledikleri günden 1-2 gün sonra geldi. Hiç sorun yaşamadım. Fiyatları da piyasaya göre bazı kitaplar aşırı uygundu. Kredi kartını kaydettiği için tedirgindim ama sanal kart kullanarak hallettim onu da.

Özellikle fırsat olanlarda çok indirim oluyor ama birdendire de fiyatı artabiliyor Almaya çalışırken 2 katına çıkmıştı.

Hayrola canım ne oldu ?

Dün gece verdim siparişi Huysuzd
Bazı kitaplarin yüzde 60 indirimli olduğunu görünce kendime de ilâve yaptim, gözüm doysun.

Yarın da bu aybaşı açılmış olan kütüphanenin kitaplarını iade edeceğim. Covid süresince kapaliydi ailecek almıştık hepimiz Mart 'ta bu kitapları.

Son düzenleme:
Kızlar tayin belli oldu.Malatya Balıkesir bekliyordum tercih dışı vermişler.Ankara oldu hakkımızda hayırlısı buymuş hep öyle dua ettim hayırlısı neresi ise orası olsun diye.
yaa ck sevındım canım hayırlı olsun demekki böyle daha hayırlıymıs

gunaydın kızlar cümleten

Kızlar okuyup çıkıyorum pek fazla yazamıyorum
Internet kotam dolmak üzere
Bana gb lar da sınırsız olmalı
Sınırsız konuşma gibi
Sınırsız sürede kullanılan şu an için 1992 dakika
Abla sende mi kitap okusan ya da başka bir uğraş bulsak
Kiminle ne konuştun o kadar, ben kendime çok konuşuyorum derdim sen aşmişsin
Benim de bu ay internetim erken bitti, Vodafone sağolsun hediye çarkından 20 GB hediye etti.

Beğendiklerini paylaş turtiş
Bizim kutuphane patron bey, geçen diyorki kütüphane çok boş kaldı okuyan yerine koysun, getirmeyeceklerse daha çok sipariş verin böyle boş olmaz

Hayrola canım ne oldu ?
5 senelik evliliğimi 10 senelik arkadaşlığımı bitiriyorum pazartesi günü dava acicam. 3.5 yaşında bi kizim var ve şuan işsizim. Taşınmam gerek toparlanmam gerek. Bi yandan anlasiyoruz, arkadasca bitiriyoruz hatta kahve icip gecmsi yad edip gulebiliyoruz dedigim adam 2 gundur terslenmeye basladi ona canim sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…