Boşandıktan sonra nasıl gecineceksin

Kızlar okuyup çıkıyorum pek fazla yazamıyorum
Internet kotam dolmak üzere
Bana gb lar da sınırsız olmalı
Sınırsız konuşma gibi
Sınırsız sürede kullanılan şu an için 1992 dakika
Ben söyleyeceğini söyleyip max 20 dk konusabilenlerdenim
Abla 2 bin dakika nedirrr

Beğendiklerini paylaş turtiş
Bizim kutuphane patron bey, geçen diyorki kütüphane çok boş kaldı okuyan yerine koysun, getirmeyeceklerse daha çok sipariş verin böyle boş olmaz
Ne zamandir okumak istediğim kitaplar vardi,dört gözle bekliyorum onları.

Ask-i Memnu az kaldi kesinlikle tavsiye ediyorum, kitabi filminden çok daha güzel başta orjinal metin gibiydi okudukça daha akıcı geldi.
Camdaki Kiz 'a da bayildim kesinlikle tavsiyemdir hatta G.Budayicioglu'nun iki kitabini daha sipariş verdim benim olmalıbence
Sarah Jio'nun 3 kitabını okudum bu yil o da akici yazıyor, asla sıkmıyor tavsiye ederim.
Mart menekşeleri, Kelebekler Adası,Agapi.
Yeşil deniz kabuğu da siparişimde

Bende tavsiye edebileceklerinize açığım .

Ha unutmadan çok begenilse de ben Canan Tan 'in Yüreğim Seni Cok Sevdi kitabını okumaya başlayip resmen kitaptan soğumuştum hiç sevemedim onun dilini. yıllardır kitaplarimin en alt köşesinde yarim bekliyor
Karakterin kocasina olan aşkını 150 sayfa boyunca yazmış yazar,baydı da baydi beni.

Camdaki kız aklımda ilk fırsatta okuyacağım
Merak ediyorum bunu.
Canan Tan severim genelde, eskiden çıktığı gibi alırdım. Şimdi ekitapa düşmesini bekliyorum

Camdaki kız aklımda ilk fırsatta okuyacağım
Merak ediyorum bunu.
Canan Tan severim genelde, eskiden çıktığı gibi alırdım. Şimdi ekitapa düşmesini bekliyorum
Sürükleyici olunca akip gidiyor.
Ben hâlâcesaret edip alamadim onu elime korkuyorum yine bitiremezsem diye.
Veronika Ölmek Istiyor'u merakla bekliyorum ,
Bihter' in intiharindan sipariş yetişirse onu okurum yetişmezse Kuyucakli Yusuf.
S.Ali'nin kitaplari gelmişti geçen ay a101e onlari oradan aldim.

Veronika ölmek istiyoru beğendim ben.
A101de hiç kitaplara denk gelemiyorum ben

Ben annem ve arkadaşlarla konuşuyorum
Her konuşma en az 40 dk ya da 1 saat

Ben annem ve arkadaşlarla konuşuyorum
Her konuşma en az 40 dk ya da 1 saat
Her gün mü
Ben gelin hanim, ahretligim ve eski bir is arkadaşım ile uzun konuşurum ama onlarla da her gün konuşmuyoruz tabi.
Annemle her gün iki üç sefer konuşuyoruz ama hiç o kadar uzun olmamistir.
Sana sınırsız dakika şart tabi

Zaten sınırsız dakika tarifem yıllardır
Artık internet de sınırsız olmalı diyorum

Ailem arkamda fakat ınstagram üzerinden satış yapmak istiyorum ve bunun araştırması icerisindeyim canim
Allah yar ve yardımcın olsun canım
Her şer gibi görünende vardır mutlaka bir hayır hikmet
İmtihan dünyasındayız malum
Allah hakkında en hayırlı olanı versin

Valla Ankara’ya gidermeyeceğiz sanırım.4 bölük yerindeymiş ne şans ki eşim 5. Bölük onunda binası yokmuş.Nereye gider nasıl olur bilmiyoruz.1 yıl İzmir’de olma durumu olabilirmiş sonrA Ankara olabilirmiş bn tayın isteyecegım evrakta Ankara geçiyor izmir olursa her yıl evmi taşıyacağız çocukla biz hep perişan.Ya adam Irak’tan geliyor biz niye hiç gün yüzü görmüyoruz Allahım öyle üzgünüm ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…