- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.521
Boşandıktan sonra nasıl gecineceksin5 senelik evliliğimi 10 senelik arkadaşlığımı bitiriyorum pazartesi günü dava acicam. 3.5 yaşında bi kizim var ve şuan işsizim. Taşınmam gerek toparlanmam gerek. Bi yandan anlasiyoruz, arkadasca bitiriyoruz hatta kahve icip gecmsi yad edip gulebiliyoruz dedigim adam 2 gundur terslenmeye basladi ona canim sıkılıyor.
Ailem arkamda fakat ınstagram üzerinden satış yapmak istiyorum ve bunun araştırması icerisindeyim canimBoşandıktan sonra nasıl gecineceksin
Hakkınızda hayırlısı olsunAilem arkamda fakat ınstagram üzerinden satış yapmak istiyorum ve bunun araştırması icerisindeyim canim
Ben söyleyeceğini söyleyip max 20 dk konusabilenlerdenimKızlar okuyup çıkıyorum pek fazla yazamıyorum
Internet kotam dolmak üzere
Bana gb lar da sınırsız olmalı
Sınırsız konuşma gibi
Sınırsız sürede kullanılan şu an için 1992 dakika
Ne zamandir okumak istediğim kitaplar vardi,dört gözle bekliyorum onları.Beğendiklerini paylaş turtiş
Bizim kutuphane patron bey, geçen diyorkikütüphane çok boş kaldı okuyan yerine koysun, getirmeyeceklerse daha çok sipariş verin böyle boş olmaz
Camdaki kız aklımda ilk fırsatta okuyacağımNe zamandir okumak istediğim kitaplar vardi,dört gözle bekliyorum onları.
Ask-i Memnu az kaldi kesinlikle tavsiye ediyorum, kitabi filminden çok daha güzel başta orjinal metin gibiydi okudukça daha akıcı geldi.
Camdaki Kiz 'a da bayildim kesinlikle tavsiyemdir hatta G.Budayicioglu'nun iki kitabini daha sipariş verdim benim olmalıbence
Sarah Jio'nun 3 kitabını okudum bu yil o da akici yazıyor, asla sıkmıyor tavsiye ederim.
Mart menekşeleri, Kelebekler Adası,Agapi.
Yeşil deniz kabuğu da siparişimde
Bende tavsiye edebileceklerinize açığım .
Ha unutmadan çok begenilse de ben Canan Tan 'in Yüreğim Seni Cok Sevdi kitabını okumaya başlayip resmen kitaptan soğumuştum hiç sevemedim onun dilini.yıllardır kitaplarimin en alt köşesinde yarim bekliyor
Karakterin kocasina olan aşkını 150 sayfa boyunca yazmış yazar,baydı da baydi beni.
Sürükleyici olunca akip gidiyor.Camdaki kız aklımda ilk fırsatta okuyacağım
Merak ediyorum bunu.
Canan Tan severim genelde, eskiden çıktığı gibi alırdım. Şimdi ekitapa düşmesini bekliyorum
Veronika ölmek istiyoru beğendim ben.Sürükleyici olunca akip gidiyor.
Ben hâlâcesaret edip alamadim onu elime korkuyorum yine bitiremezsem diye.
Veronika Ölmek Istiyor'u merakla bekliyorum ,
Bihter' in intiharindan sipariş yetişirse onu okurum yetişmezse Kuyucakli Yusuf.
S.Ali'nin kitaplari gelmişti geçen ay a101eonlari oradan aldim.
Hayırlı olsunSağol canım bizde çok şaşırdık
Bende gittigim gün son 3 kitaba denk gelip hepsini almistim 4 tl idi hemde sanırım.Veronika ölmek istiyoru beğendim ben.
A101de hiç kitaplara denk gelemiyorum ben
Bak şimdi daha çok üzüldüm, daha sıkı takip edeyim A101i,Bende gittigim gün son 3 kitaba denk gelip hepsini almistim 4 tl idi hemde sanırım.
Ben annem ve arkadaşlarla konuşuyorumAbla sende mi kitap okusan ya da başka bir uğraş bulsak
Kiminle ne konuştun o kadar, ben kendime çok konuşuyorum derdim sen aşmişsin
Benim de bu ay internetim erken bitti, Vodafone sağolsun hediye çarkından 20 GB hediye etti.
Her gün müBen annem ve arkadaşlarla konuşuyorum
Her konuşma en az 40 dk ya da 1 saat
Zaten sınırsız dakika tarifem yıllardırHer gün mü
Ben gelin hanim, ahretligim ve eski bir is arkadaşım ile uzun konuşurum ama onlarla da her gün konuşmuyoruz tabi.
Annemle her gün iki üç sefer konuşuyoruz ama hiç o kadar uzun olmamistir.
Sana sınırsız dakika şart tabi
Biz ona destan yazmak diyoruzBen söyleyeceğini söyleyip max 20 dk konusabilenlerdenim
Abla 2 bin dakika nedirrr
5 senelik evliliğimi 10 senelik arkadaşlığımı bitiriyorum pazartesi günü dava acicam. 3.5 yaşında bi kizim var ve şuan işsizim. Taşınmam gerek toparlanmam gerek. Bi yandan anlasiyoruz, arkadasca bitiriyoruz hatta kahve icip gecmsi yad edip gulebiliyoruz dedigim adam 2 gundur terslenmeye basladi ona canim sıkılıyor.
Allah yar ve yardımcın olsun canımAilem arkamda fakat ınstagram üzerinden satış yapmak istiyorum ve bunun araştırması icerisindeyim canim
Destan kitaba yazilir ablamBiz ona destan yazmak diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?