- 6 Ağustos 2010
- 40.410
- 72.299
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.681
Ben ne zamandır hiç göremiyorumBen annemi uzakdan görüyorum, bahçede duruyoruz biraz,hâl hatır sorup geliyoruz, öncesinde arayıp istekleri ihtiyaçları varsa alıyorum
Lokma tatlı istemişti babam bugün, bir de telefonuna kontör yükledik.
Yumurta, salatalık, kabak, fasulye, semizotu toplamışlardı ha bur de kebaplik odun kesmiş minik minik,
Bahçe çiçekler miiiiis, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Tamam oturabilirisin ama çok geçe kalmaBenim minik eve gelince ben de anneme ziyarete gittim
Neredeyse 1 saattir balkonda oturduk muhabbet ettik
2 ya da 3 saat sonra da eve dönerim
Maşallah kendi ürettiğini taze taze yemek de ayrı keyiftirBugün yemekler çoğunlukla bahçeden; salatalık ve pipirim (semizotu) cacığı, etli, kabaklı pazı kavurma pilav. Pirinç bahçeden değil
Çok geç olursa yatarım buradaTamam oturabilirisin ama çok geçe kalma
Âmin inşaallahAh ne tatli anlatmissin, bahce gozumun onune geldi...Annesine babasina hizmet eden herkesten Allah razi olsun...
Hemde nasıl... Benim için temiz yemek onemli artı ben toprak ınsanıyım, elim ayagim toprağa değecekMaşallah kendi ürettiğini taze taze yemek de ayrı keyiftir
Ne mutlu sanaHemde nasıl... Benim için temiz yemek onemli artı ben toprak ınsanıyım, elim ayagim toprağa değecek... Abartıyor gibi olacağım ama bahçem benim mutluluk alanım, hergün mutlaka bir bahane bulup gidiyorum:)) Eskı evimize yakındı yıruuebılıyorduk ama şimdi araba şart... yıne de engel olamıyorum kendime
Uk’deyim... Galler sehrindeNe mutlu sana
Hangi sehirdeydin sen
Insanin mayasi toprak.Hemde nasıl... Benim için temiz yemek onemli artı ben toprak ınsanıyım, elim ayagim toprağa değecek... Abartıyor gibi olacağım ama bahçem benim mutluluk alanım, hergün mutlaka bir bahane bulup gidiyorum:)) Eskı evimize yakındı yıruuebılıyorduk ama şimdi araba şart... yıne de engel olamıyorum kendime
Pembe domates de ek ablaInsanin mayasi toprak.
Topragi sevmeyen insan yoktur, belki sevdiginin farkinda olmayan insan vardir...
Ben bahce, bostan diye deli oluyorum. Ama elektrik, su, kanalizasyon olan bir avuc topraga inanilmaz fiyatlar biciyorlar. Digerleri de bana uymuyor. Ya nasip...
Domateslerin kizarmasi sanki gec kaldi gibi derdim olsa keske...
Derdini severim senin...
Harika bir sozmus.
Salvari cekmis, elimde sepet, cilek toplayan beni cok seviýorum ben...
Hayırlı olsun canımselamlar;
tapuyu elime almadan yazmak istememiştim, o iş pazartesiye kaldı. inşallah bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü bir evimiz oluyor.
ev alacak durumda olmamamıza rağmen kredilerin bu kadar avantajlı olması sayesinde hiç beklemediğim bir zamanda gerçekleşiyor olması ayrıca sevindirici.
para biriktirerek ev almak memur maaşıyla çok zor. evet hayat müşterek, eşimin çok borcunu ödedim, "bu borç senin, sen öde, evi de geçindir, benim ev geçindirmek gibi bir sorumluluğum yok" demedim. deseydim şimdiye kadar bir evim illaki olurdu ama çocuğum babasıyla o evde yaşayamazdı. eşimin iyi niyetinden şüphem yok.
hayat müşterek dedik, temizlik konusunda da yemek konusunda da her şey ortak.
kitaplardan da bahsetmişsiniz. okuduklarım ilginizi çeker mi bilmem.
ikigai kitapları gerçekten yol gösterici, motive edici, tavsiye ederim. kişisel gelişim.
çocuklukta ihmalin izi serisini öneririm. çocuklarla değil, çocukluğunuzla ilgili sarsıcı bir seri. roman değil.
vücudunuz hayır diyorsa- bu da duygusal stresin psikosomatik yansımalarına ilişkin bir kitap, bölümlerin içinde kısa hastalık hikayeleri ile ilerliyor.
bu arada K kahvemsi mutluluk vekaramelli_turta ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir kitap m.s 2150 mutlaka okuyun. sürükleyici ve spiritüel. nette pdf si de mevcut.
son iki yıldır daha çok kişisel gelişim, psikoloji ve çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar okuyorum. ilginizi çeken bir alan varsa aöfe kaydolmanızı kesinlikle öneririm. ordan da aşçılık okuyorum, mutfak sevdiğim bir yer değil ama öğrenmek istedim.
70den ineydim yicedim o nutellayi da yapıştı zalımAyyy kıyamam
Bari Nutella sur içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?