- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.701
Tatlım yerim onu ben ne güzel yaAksam yemekten sonra yürüyüşe çıktım
15.dkda yağmur yagmaya basladi. 20. Dakkada eve sudan çıkmış balık olarak döndüm
Kardesimlerin temizlik işleri bitmemiş fındık sabahtan gelicek yine. Ama temizliği bi şekilde yapmam lazim
Babasına o kadar düşkün kiTatlım yerim onu ben ne güzel ya
Bayılırım domatesin pembesinePembe domates de ek abla
Off yapmaBen annem ve arkadaşlarla konuşuyorum
Her konuşma en az 40 dk ya da 1 saat
Üzücü gerçekten.Çalışmak istememesini anlarım,ama insanın başka bir insana güvenerek çalışmak istememesini anlayamam.Şu an oğlunuzla evli olmasa kendini geçindirebilecek bir geliri,varlığı varmı gelininizin?Hayatta herşey bizim için.Insan babasının parasına güvenemiyorken, kocasınınkine hiç güvenmemeli bence.Iş tecrübesi çok önemli.Allah korusun 40 yaşında kendi ayakları üstünde kalmak zorunda kalırsa ne yapacak?Üstelik iyi bir bölüm okumuş üniversite mezunu diyorsunuz.O anne babanında emeğine yazık,ne umutlarla belkide zorluklarla okuttular.İnsan üretmeli, ne bileyim kendisine sunulan bir nimeti değerlendirmeli diye düşünüyorum.Ayrıca hatırladığım kadarıyla pandeminin başında oğlunuz ciddi sıkıntılar yaşamıştı, aşırı strese girmişti iş dolayısıyla.Belki eşinin bir işi olsa o dönem o kadar sıkıntı yaşamayacaktı.Tabiki bunlar aile içi işler, bize düşmez yorum yapmak ama fikrimi söylemek istedim.Doyumsuz mu degil mi bilemem. Bana gore kapasitesini heba ediyor. Cok zeki ve cok becerikli. Amma velakin basladigi isin sonunu getirmiyor. Sebebi ne bilmiyorum ve cok uzuluyorum. Mezun olali 6 yil olmus ama 3-5 aydan fazla hic bir iste tutunamamis. Onca emek var, yazik...
cizzz o biz rejimdeyiz, hic vermesekteAyyy kıyamam
Bari Nutella sur içine
Uykum yok, bitki çayı koyup kitap okuyorum.K kahvemsi mutluluk
bak hala uyumamis
saat 3 degil mi sizde?
sonunda hepsini okudumbugün esim evdeydi. Kizla övlen uykusuna daldilar, annemde dizi seyretdi. Dedim firsat bu firsat 5 km yürüyüs yapip geldim. Aksamda hep beraber parka gidip kizi sevindirdik.
Yarin güya bir eve bakacaktik, emlakci aramadi. Mesaj atdim dönmedi bile
Burda bir eve en az 600 kisi bas vuruyor. Abartmiyorum gercekten. Yani emlakcinin gelip göre bilirsiniz demesi bile mucize. Bizde sevinmisdik, ama randevu icin dedigi gibi dönüs yapmadi malesef.
Yarin yine ekmek yapcam. Az kaldi yine.
Benden bukadar.
Uyumaya calisayim, sabah kizim uyandiginda, gec yatmanin acisini cekecegim.
tatli rüyalar görün
insallah canim. 1 arti birde yasiyoruz 40qm. Cocukla cok zor.Uykum yok, bitki çayı koyup kitap okuyorum.
Saat 03:08 şu an.
Bu bölümü bitirir uyumaya çalışirim artık.
Uyku duzenim çok bozuldu bu aralar, yorgunken de hiç uyuyamam zaten.
İşe başlayınca tekrar duzene girerim diye umuyorum.
Ev olayı kötü olmuş, belki daha iyi bir yer denk gelir.
İyi geceler canim
Benim sadece selam vereceklerimOff yapmabir arkadaşım var oda aradımı en az 45 dk konuşuyor.Aramasını hiç istemiyorum, çünkü sıkılıyorum, ve aynı konuları dönüp dönüp söylüyor arada es vermiyor.Ben uzun telefon konuşmalarını sevmiyorum.Kendisiyle aynı kurumda çalışıyorduk, aynı odada akşama kadar konuşuyordu, yetmiyormuş gibi bide akşam 1 saat arar konuşurdu çok yazdım sözün kısası umarım sen öyle değilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?