Misler gibi tarhana corbami ictim, bir de arnavut cigeri ve yaninda sogan salatasi...
Esim arkadas gununde. Bakalim normallesmeye hizli giris yaptilar, sonumuz hayra...
Arnavut ciğeri en sevdigim
Afiyet olsun abla

Yedik içtik akşam ettik, gelelim bugün yaptıklarıma.
Salondaki konsolu bosalttik. İcini ve içindekileri silip tekrar yerleştirdik. Masa ve sandalyeleri cifledik. Koltukların minder kılıfları yıkandı.
İki makina çamaşır yıkandı.
Şimdi boş odaya, ardiye gibi herşeyi paraya tikadik boya yaparken.
İki tane berjeri salondan cikartip oraya koyduk.
Halısını yıkandı.
Biraz orayi duzenleyecegim.
Akşam yatmadan da koltuklar silinecek.
Yarın da yatakodasina el atarız.
Pazartesi sadece ütü yaparım.
Mutfak haftaya cuma tekrar boyanacak, dolapları o zaman silerim.

Okudukca burnuma mis gibi boya kokusu geldi...Ah temizlik, omrumu curuttun. Yine de cok guzelsin...

Eşime Katya ve seboyuz iki gündür diyorum.
Sen yine Katya iyisin ben niye sebo , Alfonso de diyor.
Sebastianin kısa hali Sebo ondan diyorum.
Yine sen asil ben varoş diyor
Enişte bana tokat ataydin daha iyiydi demiş
Çok hoşsunuz cnm maşallah

Slm Kızlar
Bnde bugün baya yoruldum iki çeşit kurabiye yaptım tatlı ve tuzlu yemek de dünden az vardı Yanına salata kendimede fırına kabak attım öyle tuz serpip attım seviyorum öyle bende siz baya iş yapıyorsunuz benim o kadar halim yok yakında tasincaz diye de çok umursamıyorum açıkçası
K kahvemsi mutluluk kolay gelsin canım boya en zoru onu bitirmişsin obur temizlik daha kolaydır bitirirsin erkenden
Varyemez abla kitapların çok hoş internettenmi alıyorsun peki
P planli evin hayırlı olsun canım Rabbim isteyen herkesede nasip etsin inşallah sanada kredini tez zamanda bitirmeyi nasip etsin inşallah

Ilk kitabı ilçemdeki kütüphaneden aldım
2. Kitabı hepsiburadadan sipariş etmiştim

Ben annemi uzakdan görüyorum, bahçede duruyoruz biraz,hâl hatır sorup geliyoruz, öncesinde arayıp istekleri ihtiyaçları varsa alıyorum
Lokma tatlı istemişti babam bugün, bir de telefonuna kontör yükledik.
Yumurta, salatalık, kabak, fasulye, semizotu toplamışlardı ha bur de kebaplik odun kesmiş minik minik,
Bahçe çiçekler miiiiis, rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

Ah ne tatli anlatmissin, bahce gozumun onune geldi... Annesine babasina hizmet eden herkesten Allah razi olsun...

Benim minik eve gelince ben de anneme ziyarete gittim
Neredeyse 1 saattir balkonda oturduk muhabbet ettik
2 ya da 3 saat sonra da eve dönerim
Annem yanimiza gelmeden once, haftanin iki gunu giderdim. Sehrin bir ucunda onun, bir ucunda bizim ev. Sadece yolda 2.5 saatim gecerdi. Onlar da bir gunmus. Evinde birakip donerken de oyle icim burkulurdu... Artik yanimda da, icim rahat. Cok sukur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…