- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.761
tsk ederim canım ayy bebıse az kalmıs ne güzel sezeryan mi normal mi belli mikronikuykucu geçmiş olsun canım
seninki normal bebe, benimki nirmalde uyku tulumu, 6 haftadan sonra gece uyanmalar bitdi ve normalde 8-9 arasi uyanirBenimki de 5 de uyaniyo nasil bebe bu yaw
cok gecmis olsun canimıyıyım nolsun cok kosturmacalı gecti cuma haftasonu o yuzden yazamadım okumaya anca yetısıyorum
kayınvalıdem kucuk bı operasyon gecırdı bizde kalıyor hastanede refaket ettim evde temizlik iş güc
yarında iş var dinlenmeden
Rabbim hayirlisini versin inşallah.kizlar, dün emlakci bizi aramadi dedim ya. Bugün sabah aradi, bir telas gitdik eve bakip geldik.
Ev cok güzel. Cok kisi istiyormus evi. Dosyamizi biraktim, eve varincada bide email atarim. Sali günü bi ön secme olcakmis, ev sahibi bir kac kisiyle tanisimak istiyecekmis, ardindanda karar verilecekmis.
Duva edin kizlar bizim icin. Cok begendik evi, yeride süper.
Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun canımkizlar, dün emlakci bizi aramadi dedim ya. Bugün sabah aradi, bir telas gitdik eve bakip geldik.
Ev cok güzel. Cok kisi istiyormus evi. Dosyamizi biraktim, eve varincada bide email atarim. Sali günü bi ön secme olcakmis, ev sahibi bir kac kisiyle tanisimak istiyecekmis, ardindanda karar verilecekmis.
süper sin!Kızlar 3 günlük diyet zor gecti. Ama 67.2 kg idim sabah
En güzeli de modem küçülmüş çok az yiyebiliyorum. Zaten sıkıntım çok yememdi. Biraz daha veririm şimdi inşallah
tesekür ederim abla
Sağolasın canım görünüşte normal son ana kadar ne olur bilemiyorum artık Bnde doğsun artık diyorum ama gelmiyotsk ederim canım ayy bebıse az kalmıs ne güzel sezeryan mi normal mi belli mi
Gönlünce olsun inşallah canım bende bulursam iyi olacak bulamadik bir turlukizlar, dün emlakci bizi aramadi dedim ya. Bugün sabah aradi, bir telas gitdik eve bakip geldik.
sagolasın ablacım cok sukur yaslı sayılmaz kayınvalidem suan sıkıntısı tek elini kullanıyor işlem yapılan kolunu kullanacak ama agır vs bıse tasımıyacak uzanmayacak bunları yapmadan da cok zor tabi. dıyalize basladıgında da hem bedenen hem ruhen cok yorucu bi surece gırmıs olacak o yuzden ne kadar gec o kadar ıyı dıyoruz bakalım hayırlısı Rabbim cumlemıze saglık versın
Teyzemin gelini utuye geliyor bana. 3 ay oldu gorusememistik. Ara ara telefonlastik sadece. Ne konusmak istiyorsa listelemis...Canim benim ya. O balkonda utu yapti, ben de salondan onu dinledim. Beni guldurdu guldurdu gitti. 1kg pirzola yemis kadar oldum.
ohoo gel demeyle gelseydi benım yapmadıgım dans kalmadı ne squatlar yaptımSağolasın canım görünüşte normal son ana kadar ne olur bilemiyorum artık Bnde doğsun artık diyorum ama gelmiyo
Bende öyleyim gerçekten hiç anlamıyorum nasıl bittiğini birde yürüyerek bir yere gittimmi ararım mesafe kısalmış gibi oluyoBazen ben de mutfakta iş yaparken açarım telefonu anneme dereden tepeden sohbet ederken bakmışım iş bitmiş
Bende yürüyorum merdiven inip çıkıyom ama boş benimkide bekletirse diye korkmuyor degilimohoo gel demeyle gelseydi benım yapmadıgım dans kalmadı ne squatlar yaptım
41. haftada suni sancıyla dogurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?