O kavanozu en başından buzdolabına koyacaktin ama, o zaman hiç böyle dertlerin olmazdı
Ben de koridordaki dolabın bir bölümünü gıda için kullaniyorum, ama mutfak cekmecelerinde birkaç parça yine kaldı.
Kocaman bir kiler istiyorum, kat kat rafları olsun.

Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.

Instangramdan haftalık 50 tl haftalık 100 tl limit koyanların sayfalarını okudukça fena gaza geldim
Bugün elde kağıt kalem haftalık menü listesi yaptım
Evdeki malzemeleri değerlendireceğim böylelikle yeni mahsullerle kışlık hazırlığımı yaparım nasipse

Gerçekten hayirlisyla ne olacaksa diye beklemedeyim...Soyle içine nedense eylüle doğru diye doğuyor
Bir alaydım da kurtulsaydiniz benden
Alınca da ara ödeme mi yapsam, yapılandırma olur mu eve şunu mu yapsam,.bu da eksik
Öyle kolay kurtuluş yok

Bizim bir grup ayda 1000 10 kisi iyi oldu bu yıl.
Şimdi girmediğim gün grupu 12 kişi 500 düşünülüyor

Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.
Yarın mi, dakikasında tutarsın. Her yer beton burada maaalesef.
Ev sahibi zam yapınca bana ev çok diye atar gider de yapamazsınız o zaman

hepınıze tesekkur ederim kızlar

Bende yürüyorum merdiven inip çıkıyom ama boş benimkide bekletirse diye korkmuyor degilim
hıc korkma canım bekletırse de hıc sıkıntı yok bence daha guzel hatta bebek ıcerde buyuyor ne zaman hazır olucaksa o zaman gelsın

Gerekten anlam veremiyorum hele ki gidilecek zaman d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…