- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.801
Tam olarak durumu buİnsanlar bu şekilde kredilerini tüketiyorlar maaalesef
Ayranı yok içmeye tahterevalliyle gider ..... hesabı
Kahverengi minik ama uçan bir böcek mı?
O kavanozu en başından buzdolabına koyacaktin ama, o zaman hiç böyle dertlerin olmazdıGeçmiş olsun kızlarkronikuykucu @p_ritha
Kahve yanı çikolatasının olduğu kavanozda minik bir böcek görünce Temizlik mutfak temizlemeye döndü. Tüm bakliyat kutularını yıkadım dolapları sildim yerleştirdim. Garip bir böcek var, kelebek değil de.. sanırım azcık bir bulgur vardı ondaymış. İnşallah başka bir şey de yoktur.
Yemeği eşime yıkmaya çalıştım saolsun beni şaşırtmadıİlk başta beni çok sinirlendirse de amaan boşver huysuz dedim kendime; her güzelin bir kusuru var onu da böyle kabul et
K kahvemsi mutluluk maalesef etraf böyle tiplerle dolu...
Ona buğday böceği ya da buğday biti deniliyoraynen abla minicik susamdan az irice
Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.K kahvemsi mutluluk
bak hala uyumamis
saat 3 degil mi sizde?
sonunda hepsini okudumbugün esim evdeydi. Kizla övlen uykusuna daldilar, annemde dizi seyretdi. Dedim firsat bu firsat 5 km yürüyüs yapip geldim. Aksamda hep beraber parka gidip kizi sevindirdik.
Yarin güya bir eve bakacaktik, emlakci aramadi. Mesaj atdim dönmedi bile
Burda bir eve en az 600 kisi bas vuruyor. Abartmiyorum gercekten. Yani emlakcinin gelip göre bilirsiniz demesi bile mucize. Bizde sevinmisdik, ama randevu icin dedigi gibi dönüs yapmadi malesef.
Yarin yine ekmek yapcam. Az kaldi yine.
Benden bukadar.
Uyumaya calisayim, sabah kizim uyandiginda, gec yatmanin acisini cekecegim.
tatli rüyalar görün
Amin. Nurlar icinde yatsin babacim.Allah rahmet eylesin...
Gerçekten hayirlisyla ne olacaksa diye beklemedeyim...Soyle içine nedense eylüle doğru diye doğuyorBelki de ev kredisi başlar
Huyunu biliyorum yine yanilmadimselam kızlar
K kahvemsi mutluluk Arkadaşına gıcık oldum iyi ki hemen göndermemişsin. Daha çok sinir olcaktın instagramda görünce
Alınca da ara ödeme mi yapsam, yapılandırma olur mu eve şunu mu yapsam,.bu da eksikGerçekten hayirlisyla ne olacaksa diye beklemedeyim...Soyle içine nedense eylüle doğru diye doğuyor
Bir alaydım da kurtulsaydiniz benden
Bizim bir grup ayda 1000 10 kisi iyi oldu bu yıl.Haziran ayı ile birlikte günümüz bitti
10 kişiydik kişi başı 500 tl idi
Bakalım 22 Haziran'da arkadaşlarla konuşuruz yeniden gün yapılacak mı ne zaman kaç kişi kaç tl vs vs
Ben en fazla 1000 tl ye kadar güne girebilirim
En az 10 kişi olsak ayda çok güzel bir miktar olur
Hayırlısı artık
Canim har8kasin 3 gün neler yaptin ben kaçırdım sanirimKızlar 3 günlük diyet zor gecti. Ama 67.2 kg idim sabah
En güzeli de modem küçülmüş çok az yiyebiliyorum. Zaten sıkıntım çok yememdi. Biraz daha veririm şimdi inşallah
Yarın mi, dakikasında tutarsın. Her yer beton burada maaalesef.Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.
hıc korkma canım bekletırse de hıc sıkıntı yok bence daha guzel hatta bebek ıcerde buyuyor ne zaman hazır olucaksa o zaman gelsınBende yürüyorum merdiven inip çıkıyom ama boş benimkide bekletirse diye korkmuyor degilim
Aynen canım inşallah sağlıkla gelsinde ne zaman isterse artıkhepınıze tesekkur ederim kızlar
hıc korkma canım bekletırse de hıc sıkıntı yok bence daha guzel hatta bebek ıcerde buyuyor ne zaman hazır olucaksa o zaman gelsın
Gerekten anlam veremiyorum hele ki gidilecek zaman dŞu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip
Bazıları garip maalesefDegilken nedir bu bencillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?