- 6 Ağustos 2010
- 42.015
- 77.132
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.741
Baslamadan mola olur mu hicBaşlamadan kahve molası verelim bi
Eltinle eltinin kizi biraktilarmi pesiniBenim arkadaslarda hep boyle
Kapatmak bilmiyorlar.
Ben artik yaa oyle iste neyse diye konuyu kapatip telf kapatmaya calisiyorum.
Hele simdi bebek olunca hic telf. konusasim dahi yok.
Kız durmuyo diyorum.
AşkolsunBaslamadan mola olur mu hic
Senin niyetin yok belli oldu
Ben de kahvemi yapayim o zaman
Upuzun bir aradan sonra merhabalar herkeseŞimdi şimdi kitap kokusu sevenler bana kızacak ama ben kındle kullanıyorumisterseniz listemden yazayım.. Eşim toplu kitap alacagımıbildigi için 9 Yıl önce d.günümde ilk kındle mi alıp tüm sevdiğim yazarların kitaplarını yüklemişti... cooook bozulmuştum ama sevinmiş gibi yapmiştim... geçen yıl yıne dgünümde yeni çıkanlardan almiş coook sevindim. Isıksız ortamda da okunabiliyor...on yargimi kırdı.. çok severek kullanıyorum...
Belki de ev kredisi başlarVaryemez maas bordrosu 5 gün önce falan okul bize whatsup aracılığı ile gönderiyor...Maas vergi dilimine kadar çok değişmiyor ama ek ders olmadan geçen aylar cok farkettiriyor...
Bu ay çok şükür gunler bitiyor...
Grubun biri devam edecek tekrar ben istemedim. Belki diğer grupla devam ederim kararsizim
Hoşgeldin, ozlediysen daha sık beklerizUpuzun bir aradan sonra merhabalar herkese
Ben de kindle kullanıyorum ve aynı şekilde ilk geldiğinde çok sevinmiş gibi yapmıştım :) şimdi gerçekten çok seviyorum aynı anda istediğin kadar yayını çantana atabiliyorsun bu büyük kolaylık. Ama 2. Kitabım hep fiili oluyor halen
Herkese bol bereketli birikimler, topiği özlemişim
Haziran ayı ile birlikte günümüz bittiVaryemez maas bordrosu 5 gün önce falan okul bize whatsup aracılığı ile gönderiyor...Maas vergi dilimine kadar çok değişmiyor ama ek ders olmadan geçen aylar cok farkettiriyor...
Bu ay çok şükür gunler bitiyor...
Grubun biri devam edecek tekrar ben istemedim. Belki diğer grupla devam ederim kararsizim
Haziran ayı ile birlikte günümüz bitti
10 kişiydik kişi başı 500 tl idi
Bakalım 22 Haziran'da arkadaşlarla konuşuruz yeniden gün yapılacak mı ne zaman kaç kişi kaç tl vs vs
Ben en fazla 1000 tl ye kadar güne girebilirim
En az 10 kişi olsak ayda çok güzel bir miktar olur
Hayırlısı artık
vurus sebebiyle sukur mu etsem naapsam tovbeestğ.Eltinle eltinin kizi biraktilarmi pesini
İnşaallah canım hayaller,planlar gerçekleşirVaryemez abla ben de 500₺lik 8 kişilik bir güne girmiştim gerçekten anlamı oluyor o zaman.
Şimdi ki günüm 300₺lik 6 kişiyiz. Üzerine ben ekleyip bilezik almak istiyorum kısmetse öyle bir niyetim var önümüzdeki ay
Ücretsiz izin alma durumum olduğu için önümü göremedim belli olsun benim de 1000₺lik güne girme planım var inşallah.
Vealeykum selam canım
Nerelerdesin?
ıyıyım nolsun cok kosturmacalı gecti cuma haftasonu o yuzden yazamadım okumaya anca yetısıyorumSelam canim ne var ne yok
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinıyıyım nolsun cok kosturmacalı gecti cuma haftasonu o yuzden yazamadım okumaya anca yetısıyorum
kayınvalıdem kucuk bı operasyon gecırdı bizde kalıyor hastanede refaket ettim evde temizlik iş güc
yarında iş var dinlenmeden
tesekkur ederim canımGeçmiş olsunkronikuykucu
tesekkur ederim abla amın ıns ıyı cok sukur dıyaliz olabılmesi ıcın bı aparat takıldı koluna. suan dıyete devam edıyor bı ay beklemede aniden dıyalıze gırmesi gerekırse bu aparatla baslatılacakmıs.Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?