- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.781
Allah yardimciniz olsun. Hastalik gence yasliya bakmiyor. Ben bir donem 9 ay kadar cok zor gunler yasadim, 80+ annem bana bakti. O bana kiyamaz, ben ona cok zor. Iki gundur yine basimda bir elektriklenme var, dusmeler, dengesizlikler geri gelecek diye cok korkuyorum. Ama esim simdilerde daha cok evde duruyor. Bir sekilde idare edecegiz..A Asmin75 tsekkurler canım
sagolasın ablacım cok sukur yaslı sayılmaz kayınvalidem suan sıkıntısı tek elini kullanıyor işlem yapılan kolunu kullanacak ama agır vs bıse tasımıyacak uzanmayacak bunları yapmadan da cok zor tabi. dıyalize basladıgında da hem bedenen hem ruhen cok yorucu bi surece gırmıs olacak o yuzden ne kadar gec o kadar ıyı dıyoruz bakalım hayırlısı Rabbim cumlemıze saglık versın
sanada cok gecmis olsun abla. Umarim tekrarlamaz.Allah yardimciniz olsun. Hastalik gence yasliya bakmiyor. Ben bir donem 9 ay kadar cok zor gunler yasadim, 80+ annem bana bakti. O bana kiyamaz, ben ona cok zor. Iki gundur yine basimda bir elektriklenme var, dusmeler, dengesizlikler geri gelecek diye cok korkuyorum. Ama esim simdilerde daha cok evde duruyor. Bir sekilde idare edecegiz..
Allah cumlesine saglik ve afiyet versin.
Allah korusun ablaAllah yardimciniz olsun. Hastalik gence yasliya bakmiyor. Ben bir donem 9 ay kadar cok zor gunler yasadim, 80+ annem bana bakti. O bana kiyamaz, ben ona cok zor. Iki gundur yine basimda bir elektriklenme var, dusmeler, dengesizlikler geri gelecek diye cok korkuyorum. Ama esim simdilerde daha cok evde duruyor. Bir sekilde idare edecegiz..
Cok severim kendisini. Psikolojik rahatsizligi da var ama gayretli. Hatta telkinlerimle ise basladi, iki hafta oldu. Oyle mutlu, oyle heyecanli ki... Allah daim etsin, uretmek ozguvenini ve nesesini geri getirmis...Bazen ben de mutfakta iş yaparken açarım telefonu anneme dereden tepeden sohbet ederken bakmışım iş bitmiş
Allah razı olsun senden ablacımCok severim kendisini. Psikolojik rahatsizligi da var ama gayretli. Hatta telkinlerimle ise basladi, iki hafta oldu. Oyle mutlu, oyle heyecanli ki... Allah daim etsin, uretmek ozguvenini ve nesesini geri getirmis...Bir yandan da butce yaptik ona. Arada beni kontrol et, durtukle ki luzumsuz harcama yapmiyayim dedi. Utuye baskasini bulayim istersen dedim, yok bulma muhabbete geliyorum, nasil gorusecegiz baska dedi..Gurbette yavrum, burda kimsesi de yok. Anacigi da cocukken vefat etmis. Kardesi de bir kac yil oldu vefat etti. Hayat zor, bazilarina daha zor...Nesesi, keyfi bana da enerji verdi..
Cumlemizden insaallah...Allah razı olsun senden ablacım
Allah onun da yar ve yardımcısı olsun
Geçmiş olsun UykucumA Asmin75 tsekkurler canım
sagolasın ablacım cok sukur yaslı sayılmaz kayınvalidem suan sıkıntısı tek elini kullanıyor işlem yapılan kolunu kullanacak ama agır vs bıse tasımıyacak uzanmayacak bunları yapmadan da cok zor tabi. dıyalize basladıgında da hem bedenen hem ruhen cok yorucu bi surece gırmıs olacak o yuzden ne kadar gec o kadar ıyı dıyoruz bakalım hayırlısı Rabbim cumlemıze saglık versın
Allah sağlık afiyet versinAllah yardimciniz olsun. Hastalik gence yasliya bakmiyor. Ben bir donem 9 ay kadar cok zor gunler yasadim, 80+ annem bana bakti. O bana kiyamaz, ben ona cok zor. Iki gundur yine basimda bir elektriklenme var, dusmeler, dengesizlikler geri gelecek diye cok korkuyorum. Ama esim simdilerde daha cok evde duruyor. Bir sekilde idare edecegiz..
Geçmiş olsun canımA Asmin75 tsekkurler canım
Evet canim is bankasinda hesabim var ordan aliyorum. Alman bankalarinda is yokbirliktede oynamiyorlar demek.
vallahi gece kenfime ayira bildigim tek zamanlar
bugün günlerden yine redbull günü
aklima gelmisken sorayim ya, sen altini türkye bankasi üzeri aliyorsun di mi?
Yani burda türkyedeki gibi altin hesaplar yok di mi?
Sanırım enterit geçiriyorum, dünden beri keyifsizim biraz,
Ütü yaptım sadece kardeşlerimle görüntülü konuşarak, yemek yapmadım dışardan söyledim balkon temizleyip çiçekleri sulayacağım birazdan,
Akşam ve yarın için yemek planlamaliyim .
Ben de haftalık bütçemden kalan minik kısım ile tuvalet fırçası, çamaşır teli vs,ıvır zıvır alayimp yedek dursun, birsonraki hafta kesme tahtası, makarna suzegi alırım.
İnsanlar bu şekilde kredilerini tüketiyorlar maaalesefŞu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip
Kahverengi minik ama uçan bir böcek mı?Geçmiş olsun kızlarkronikuykucu p_ritha
Kahve yanı çikolatasının olduğu kavanozda minik bir böcek görünce Temizlik mutfak temizlemeye döndü. Tüm bakliyat kutularını yıkadım dolapları sildim yerleştirdim. Garip bir böcek var, kelebek değil de.. sanırım azcık bir bulgur vardı ondaymış. İnşallah başka bir şey de yoktur.
Yemeği eşime yıkmaya çalıştım saolsun beni şaşırtmadıİlk başta beni çok sinirlendirse de amaan boşver huysuz dedim kendime; her güzelin bir kusuru var onu da böyle kabul et
K kahvemsi mutluluk maalesef etraf böyle tiplerle dolu...
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinSanırım enterit geçiriyorum, dünden beri keyifsizim biraz,
Ütü yaptım sadece kardeşlerimle görüntülü konuşarak, yemek yapmadım dışardan söyledim balkon temizleyip çiçekleri sulayacağım birazdan,
Akşam ve yarın için yemek planlamaliyim .
Ben de haftalık bütçemden kalan minik kısım ile tuvalet fırçası, çamaşır teli vs,ıvır zıvır alayimp yedek dursun, birsonraki hafta kesme tahtası, makarna suzegi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?