- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.921
O didikleme zor zatenBen didikleme yapamam yerim de yok, yıkayıp vericem, Yorgancı yapicak.
Battal boy canım.
Gerçi mağazanın girişinde temizlik malzemeleri de vardı. Yarın bir sorayım tekrar.
dur sanada gazi verem:Kahvemsi biz bugün uykucu ile diyetleri bozduk
Yerken iyiydi de,yedikten sonra pişmanlık hissettik
Haftaiçi telâfi edeceğiz ama.
Yerken pek mutluydukYerken pişmanlık duyarsanız kilo olur, mutlu yerseniz erir gider, pişman olmayın.
Biz de makarna yedik aksam yemegi niyetine.
10u geçiyordu ama akşam ogunuydi
Eşim yaptı, bir soslar,birşeyler katmalar sanki italyan şef. İkişer tabak yedik ama
Her biri altin bu kizlarin ☺✌
Maşallah.
Boya badana kirk yilda bir yapılıyor, çok da bilinmesi gerekmiyorpeh onun yerine ben sica ve badana yapa biliyorum. Ne haberrrrr
Cidden gaza geliyorumyaz sen hep böyle
gicikBoya badana kirk yilda bir yapılıyor, çok da bilinmesi gerekmiyor
Temizlik şart ama
Eşyalarım büyük cekmeyle olacak gibi değil, teşekkürlerKahvemsi gardrobu silindir bir araçla mesela oklava gibi araçla da hareket ettirebilirsiniz bunu çocukluğumda gördüğümü hatırlıyorum
Asminciiimdur sanada gazi verem:
tombisimmm benim
Seni daha çok görmek isteriz aramızdatr_lelli ve burayı az okumadım. Farklı yorumlar okuyunca farklı bakış açıları ile iyi oluyor. Kafaya koydum zengin olcam ilerde. Zenginlik dediğimde 2.evi bahçeli alayım huzurum olsun sağlığım olsun ağız tadım olsun yeter.
Teşekkür ederimO didikleme zor zatenbenimde çeyizimde var iki kat yatak yastık falan ama kullanamadim. Kolay gelsin canım sana o deterjan ürününü bulamazsan söyle ben sana adını öğrenirim canım
Çok hizlisin benim ki geçmemiş daha hesabaMaaşlar yatırıldı ben eft yaptım diğer bankaya
Muhteşem bir fikir ✌gece gece aciktim yine sizin yüzünüzden. Belli bir saaten sonra yemek yeme konularini yasaklasak mi aceb?
bi yetise bilse bizeSeni daha çok görmek isteriz aramızda
Bazıları kıskanç amaAsminciiim
Bazilari ne de yapsa çok şirin gerçekten
Oldu, sen nefsine hakim olamiyorsun diye biz konuşmayalım migece gece aciktim yine sizin yüzünüzden. Belli bir saaten sonra yemek yeme konularini yasaklasak mi aceb?
Okumaktan yazamıyorumkiSeni daha çok görmek isteriz aramızda
Hayır olmaz, herkes kendini test edecekMuhteşem bir fikir ✌
Kabul edenler??
-Kabul edilmiştir
Aynen öyle.. Yetişsem hep burdayım aslındabi yetise bilse bize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?