- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.901
Yine de özel isimleri kolay kolay paylaşmam benTurtacım benim müdürün adı mehmet
Müdür yardımcısının adı ahmet
Birçok öğrencinin adı ya ahmet ya mehmet
Memurun adı mehmet
Okulda bazen en iyisi okulun adını ahmetler ve mehmetler ortaokulu diyelim olsun bitsin derim
Aklıma bu geldi
Asmin burda bi arkadaşim var, bildiğin temizlik hastası.. ondan nezaman dönsen gece de olsa evi yemizliyorum ben desen böyle yazinca kendimi cok pasakli buluyorumgaza gelip temizlik yapiyorum sonra
Ben didikleme yapamam yerim de yok, yıkayıp vericem, Yorgancı yapicak.Benim annemler yapardi ama herkes kendininkini işte parayla falan değil yorganın çok buyukmu biraz ugrastiriyo çünkü kadın belki Ondan istemiştir o kadar bide daha önce kullandigin için temizdir yünün zaten onun temizlik ürünü var alırsın bir defa yıkar o deterjanla bir-kac sudada durularsın kurularsin senmi didiklersin kadınmi bilemem ama söyle yani didiklemeyi
%1,03 sanirim..Krediyi hangi orandan çekmiş?
Ahhhh turta onlar böyle bir sitenin bile varlığından haberdar olacak tipler değilYine de özel isimleri kolay kolay paylaşmam bençok nadirdir bende.
Bu msjlari okuyorsa mudur ve yardımcı bilemedim abla.
Pasaklı Asminsen böyle yazinca kendimi cok pasakli buluyorumgaza gelip temizlik yapiyorum sonra
Ben olsam önce refinansman beklerdim. Muhtemelen olacak. Borç miktarı daha da düşerdi. Ona göre kar zarar hesaplardım. Ama muhtemelen çok kar etmeyeceğimi görüp altına yatırım yapardım.%1,03 sanirim..
Gel sarilalim kankakızlar az önce noldu bılseniz
en son ne zaman gece bu saatte sulu yemek yedıgımı hatırlamıyorum(sahur harıc)
oturdum bı guzel aksamdan kalma yemegi kıymalı pideyle götürdüm öncesinde de bi kazan meyve yedim
suan cok mutluyum okuldan kacmıs cocuk hissiyle
aman yanlıs anlayıp aksamları bıse yemedıgımı dusunmeyin hep atıstırıyorum bıseler de sulu yemek olay oldu saat 24:00
Doğru insanla arkadaşlık yapıyorsun, devam etAsmin burda bi arkadaşim var, bildiğin temizlik hastası.. ondan nezaman dönsen gece de olsa evi yemizliyorum ben de
Sarılalım sıkı sıkı, teletabiess.
Muhtemelen o da oyle yapacak. Hakkinda hayirlisi...Ben olsam önce refinansman beklerdim. Muhtemelen olacak. Borç miktarı daha da düşerdi. Ona göre kar zarar hesaplardım. Ama muhtemelen çok kar etmeyeceğimi görüp altına yatırım yapardım.
AminMuhtemelen o da oyle yapacak. Hakkinda hayirlisi...
Kahvemsi biz bugün uykucu ile diyetleri bozdukSarılalım sıkı sıkı, teletabiess.
Cocuklugumuzun çizgi filmi
Oooo klbk hanımdan mali yorumlarBen olsam önce refinansman beklerdim. Muhtemelen olacak. Borç miktarı daha da düşerdi. Ona göre kar zarar hesaplardım. Ama muhtemelen çok kar etmeyeceğimi görüp altına yatırım yapardım.
Öğreniyoruz. Uzun zamandır burayı okuyoruzOooo klbk hanımdan mali yorumlar
peh onun yerine ben siva ve badana yapa biliyorum. Ne haberrrrrPasaklı Asmin
Ben de her zaman bu kadar detaylı yapmıyor tabi, yaz temizliği bu
Her biri altin bu kizlarinÖğreniyoruz. Uzun zamandır burayı okuyoruz
Yerken pişmanlık duyarsanız kilo olur, mutlu yerseniz erir gider, pişman olmayın.Kahvemsi biz bugün uykucu ile diyetleri bozduk
Yerken iyiydi de,yedikten sonra pişmanlık hissettik
Haftaiçi telâfi edeceğiz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?