- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.881
Birşey kalmamis turtis bitirirsinSon 80 sayfam kaldi
Kararliyim bu gece bitireceğim,
Yanı inşallah.
Firdevs, Bihter'in evine taşındı şu an
Mehmet olaydı iyiydiVipahmet mop, ayrıcalıktır nokta(.)
Mehmet olsa olsaçakması olurMehmet olaydı iyiydi
NiyeMehmet olaydı iyiydi
Akşam akşam gülelim diye
ayaklarinin altina kayan kumas koyun cekin. Türkcesini bi bilsem...google keçe diyorTeşekkür ederim
Abla daha bankanın kiracisiyizbizim oldugu günleri de görürüz umarım.
Esimin eli çok hizliymis söylediğinde inanmadım ama bir günde halletti.
Yatak ve gardrobu nasıl çekeriz ona formül bulamadık yoksa boya da var boyanabilir ama bakalim
Mehmet olunca komik mi olacak kiAkşam akşam gülelim diye
Saten mi?ayaklarinin altina kayan kumas koyun cekin. Türkcesini bi bilsem...
Sen gulduysen sorun yok, ben komik bulamadim uzgunumAkşam akşam gülelim diye
Krediyi hangi orandan çekmiş?Hanimlar dayim kizi aradi, hiiiic bilgim olmayan bir konuda fikir sordu. Ben de size sorayim, ona aktaririm...
Esi vefat etti, ondan da maas aliyor kendi de emekli. Yatirimlik bir daire aldi ve 7 yillik kredi cekmis. 33 veya 34 taksit odemis.
Kocasi taraftan bir miras paylasimi olmus, dayi kizina tam da kredisini kapatacak kadar pay dusmus. Bana krediyi mi kapatayim, yoksa altin alip kenari mi koyayim, hangisi kârli diye soruyor..
Ben olsam kredimi kaparim ama maddi kâr veya zarara bakmam dedim. O israrla bu konuda...
Siz ne diyorsunuz?
Canım yer sıkıntısı var odada, dolap ve yatak büyük benim. Söküp çıkarmak lazım dolabı o da çok zaman alır.ayaklarinin altina kayan kumas koyun cekin. Türkcesini bi bilsem...
sen böyle yazinca kendimi cok pasakli buluyorumPis mi olayim turtis,
kadir ve yarismacilari mi gelip temizlesin evimi,
Karşı cami de yok imamı da gelemez.
Katya zaten memleketine gitti
Ne yapayım
Ben seviyorum temizliği, temiz evi, temiz insanı, kalbi temizi
Ohhhh misss tertemiz, deterjan koksun, yumuşatıcı koksun, çiçek gibi olsun bunu istiyorum
Turtacım benim müdürün adı mehmetMehmet olunca komik mi olacak ki
Benim annemler yapardi ama herkes kendininkini işte parayla falan değil yorganın çok buyukmu biraz ugrastiriyo çünkü kadın belki Ondan istemiştir o kadar bide daha önce kullandigin için temizdir yünün zaten onun temizlik ürünü var alırsın bir defa yıkar o deterjanla bir-kac sudada durularsın kurularsin senmi didiklersin kadınmi bilemem ama söyle yani didiklemeyiKızlar, ablalar;
benim yün yorganim var. Mahallede Yorgancı buldum,.yünü yıka getir 70 TL ye yaparım dedi.
Fiyat nasıl ve yünü yıkarken dikkat etmem gereken birşey var mı.
Bilen bir el atsın
Sebebi yazdım aşağıyaSen gulduysen sorun yok, ben komik bulamadim uzgunum
google keçe diyorSaten mi?
Çekebiliyorsanız çekin ama söküp takmak cıvata yerlerinin esnemesine neden olabilir diye düşünüyorumCanım yer sıkıntısı var odada, dolap ve yatak büyük benim. Söküp çıkarmak lazım dolabı o da çok zaman alır.
Yatak da başlığı ve karyolası tek parça
Çekmek değil sorun.
Dediğini anladım ama konsolu öyle çektik salonda.
Hımmmm olabilirgoogle keçe diyor
dolabi söküp takmakda esyaya zarar vere bilir. Zor öyleseCanım yer sıkıntısı var odada, dolap ve yatak büyük benim. Söküp çıkarmak lazım dolabı o da çok zaman alır.
Yatak da başlığı ve karyolası tek parça
Çekmek değil sorun.
Dediğini anladım ama konsolu öyle çektik salonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?