Son 80 sayfam kaldi
Kararliyim bu gece bitireceğim,
Yanı inşallah.
Firdevs, Bihter'in evine taşındı şu an
Birşey kalmamis turtis bitirirsin
Yarın ben de arka sokakta A101 e açılmış ona bakicam, epey büyük dediler. Kitap olabilir

ayaklarinin altina kayan kumas koyun cekin. Türkcesini bi bilsem...google keçe diyor

Krediyi hangi orandan çekmiş?

ayaklarinin altina kayan kumas koyun cekin. Türkcesini bi bilsem...
Canım yer sıkıntısı var odada, dolap ve yatak büyük benim. Söküp çıkarmak lazım dolabı o da çok zaman alır.
Yatak da başlığı ve karyolası tek parça
Çekmek değil sorun.
Dediğini anladım ama konsolu öyle çektik salonda.

sen böyle yazinca kendimi cok pasakli buluyorum gaza gelip temizlik yapiyorum sonra

Mehmet olunca komik mi olacak ki
Turtacım benim müdürün adı mehmet
Müdür yardımcısının adı ahmet
Birçok öğrencinin adı ya ahmet ya mehmet
Memurun adı mehmet
Okulda bazen en iyisi okulun adını ahmetler ve mehmetler ortaokulu diyelim olsun bitsin derim
Aklıma bu geldi

Kızlar, ablalar;
benim yün yorganim var. Mahallede Yorgancı buldum,.yünü yıka getir 70 TL ye yaparım dedi.
Fiyat nasıl ve yünü yıkarken dikkat etmem gereken birşey var mı.
Bilen bir el atsın
Benim annemler yapardi ama herkes kendininkini işte parayla falan değil yorganın çok buyukmu biraz ugrastiriyo çünkü kadın belki Ondan istemiştir o kadar bide daha önce kullandigin için temizdir yünün zaten onun temizlik ürünü var alırsın bir defa yıkar o deterjanla bir-kac sudada durularsın kurularsin senmi didiklersin kadınmi bilemem ama söyle yani didiklemeyi

Çekebiliyorsanız çekin ama söküp takmak cıvata yerlerinin esnemesine neden olabilir diye düşünüyorum

dolabi söküp takmakda esyaya zarar vere bilir. Zor öylese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…