- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.961
hani sen yatcaktinnn...yeminle cok kötüsünüzzz
Asmin hersey ok de,idölümsün canim ❤
Suyumu içip yatacağımhani sen yatcaktinnn...yeminle cok kötüsünüzzz
Turtisimm hic yermiyim tam kilo vermişken haklisin canimHayirrrr olmaz olamaz
Şu iç hem faydali hem kalorisiz, zayıflamada etkili
bi bilsem bir aylik rejimde kilo almazdim canimAsmin hersey ok de,
Tatli işini nasil çözeceğiz bakalım
ben isimden dolayi haftada bazen 20 saat trenlerde oluyordum. Cok kitap okurdum. Dogumdan beri sadecebirkitap okudum. Ise dönünce kendimede yine biraz daha vakit ayirip yine okumak istiyorum
Doğum sonrasi zor kadın için.ben isimden dolayi haftada bazen 20 saat trenlerde oluyordum. Cok kitap okurdum. Dogumdan beri sadecebirkitap okudum. Ise dönünce kendimede yine biraz daha vakit ayirip yine okumak istiyorum
Esimle bugün biraz dertlesdik. Kendime zaman ayiramadigimi anlatdim, oda diyor ben cocuga bakarim, aksamlari git dolas, biryerde otur kitabini oku.Doğum sonrasi zor kadın için.
Tüm zamani bebislere veriyoruz kendimize de zaman ayirmamiz gerek belli bir dönem sonrasi.
Başlarsın yine cnm.
Güzel düşünmüşsünüzEsimle bugün biraz dertlesdik. Kendime zaman ayiramadigimi anlatdim, oda diyor ben cocuga bakarim, aksamlari git dolas, biryerde otur kitabini oku.
Artik daha fazla yapcam.
tatli rüyalar ❤
Bende döneyim kitabima, uyku düzenim pert bu aralarDusumu aldım, bitki çayı içer uyurum ben de.
Bu gece koumayacagim, uykum açılmasin.
Kaç gecedir geç yatiyorum zaten.
Yarın itibariyle normal duzenime dönmeye çalışacağım
Sana iyi okumalar, bana iyi gecelerBende döneyim kitabima, uyku düzenim pert bu aralar
Yatıyorum bu mesajın üstüneGünaydin,
bu mesaji gözüm kapali yaziyorum arkadaslar. Siz siz olun, kücük cocugunuz varsa gece yarisina kadar uyanik kalmayin. Halim ibret olsun tüm annelere
Kizim 7:30 uyandi...bebekken ne güzebenden sonra uyanirdi
bugün ekmek yapilcakda, su an yerimden kalkmayi bile düsünemiyorum. Bide biri kahvalti hazirlasa ne güzel olurdu.
Bunlari okurkrn arkadanda kücük emrah müzükleri hayal edin tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?