Kahvaltı sonrası ortalığı topladık, halılar olmadan ev derli toplu değil gibi geliyor bana.
Mutfak boyası da bitsin o zamana serecegim.
Halı yıkama salon halimi almaya gelmedi, tek parça için gelemezmiş. İyi de başka yıkanacak halim yok, diğerleri makinada yıkanıyor.
Halı örtüsü ile kullanmıştım kisa girerken sermistim. Siler havalandirir kışa girerken komşum verince onunla yollarım artık.

Altınların bereketli olsun canım.
Pazar, market çok pahalı

İnşallah nasip olur
Yasaklar kalkınca üç tane evlilik haberi geldi, hepsi de çeyrek.
Aybasindan itibaren alıp koysam iyi olacak.

selamlar;
Cennetmeyvesii altınların hayırlı olsun.

dün gece ne güzel sohbet etmişsiniz.
tapudan haber bekliyorum
ayın 15i ama hiç bir ödeme yapmadım.
haftalık yemek menüsü oluşturdum, evdekileri kullanmam lazım. bakliyat ve sebze ağırlıklı oldu. hayvansal protein kalmamış
yemek yaptım, mutfağı da topladım. evi süpürüp silmeli, balkon yıkamalı, beklemeli, atarlı giderli, ödemeli bir gün

Altınların bereketli olsun canım.
Pazar, market çok pahalı
Teşekkür ederim kizlar

Ayın 15’i hayırlı olsun Allah bereket versin bir sonraki 15 hemen gelsin
Bu ay birikim yok çünkü memlekete gidicez harcamalar çok olcak. Kızlar bugünle beraber 20 tl kumbarasında 60 tl mi olmalı?
Evet canım 60 tl olması gerekiyor
Ben de bir ayı geride bırakınca diğer ayın hesap kitabıyla uğraşmaya başlıyorum

Sabah erkenden kışlık hazirliklari başladı.
Komposto yaptik kv ile bende yardim ettim ama pert bahçede kazanlari hâlâ kaynatiyor kadıncağız.
Benim çocuklar hazir meyve suyu fln alıştırmadım içmezler.
100 şişe kiraz kompostosu oldu bugunkuler

Henüz küçüğüm kahvaltısını yapti,büyüğü de doyururum kendim de bir duş alıp kahvaltimi yapip kütüphaneye doğru çıkacağım.

Bihter öldü ,yazik herkes gunahliydi ama yine bir kadin en ağır cezayi çekti

Kargomun biri geldi bu arada biraz önce
Hemen balkona attim.
Akşama açar incelerim, biraz yellensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…