- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.001
Altının sağı solu belli değil kiKızlar altın alan fiyat soran varmı?Fiziki altın alacağım ama beklesemmi bilemedim.Gram 377 suan
Altınların bereketli olsun canım.Dün coooook yoruldum.
Saat 5ekadar temizlik yaptım
Sonra yemek koydum firinda tavuk patates
Evdekiler sofradayken markete çıktım
400tl harcamışım göze görünen hiç bisey yok yine
Sabah ta pazara gittim 8de 110 tl oraya harcadım
550 tl maaştan kalan parayı çekim bakalım 1 ay idare edebilecekmiyim
İnşallah nasip olur@okyonus ben bankadan alıyorum 380 gösteriyor su an. Bu ay almayacağım belki bir seyler nasip olur diyerekten...
Sadece nikâhı belli ola bir arkadaşa fiziki altin alacagim hazır bulunsun
Yakın zaman ihtiyacim yoksa alsan mi acaba
Evet en az 60Ayın 15’i hayırlı olsun Allah bereket versin bir sonraki 15 hemen gelsin
Bu ay birikim yok çünkü memlekete gidicez harcamalar çok olcak. Kızlar bugünle beraber 20 tl kumbarasında 60 tl mi olmalı?
Altınların bereketli olsun canım.
Pazar, market çok pahalı
Teşekkür ederim kizlarselamlar;
Cennetmeyvesii altınların hayırlı olsun.
dün gece ne güzel sohbet etmişsiniz.
tapudan haber bekliyorum
ayın 15i ama hiç bir ödeme yapmadım.
haftalık yemek menüsü oluşturdum, evdekileri kullanmam lazım. bakliyat ve sebze ağırlıklı oldu. hayvansal protein kalmamış
yemek yaptım, mutfağı da topladım. evi süpürüp silmeli, balkon yıkamalı, beklemeli, atarlı giderli, ödemeli bir gün
Evet canım 60 tl olması gerekiyorAyın 15’i hayırlı olsun Allah bereket versin bir sonraki 15 hemen gelsin
Bu ay birikim yok çünkü memlekete gidicez harcamalar çok olcak. Kızlar bugünle beraber 20 tl kumbarasında 60 tl mi olmalı?
Bereketli olsun ablacımPazartesi cuzdan kumbarasina 30 tl koydum...
Basligin ve katilimcilarin bereketi midir nedir, bugunle birlikte 330 tl oldu. Nasil oldu ben de anlamadim...Bereketli olsun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?