- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.981
Ah o mide yanması ejderha gibi ateş püskürüyorum inan evin içinde ilaç da fayda etmiyoUyandım, önce mide yanmasından sonra beyimin derin ve sesli uykusundan uyuyamadımmesajları okuya okuya kalkıp nutella yedim hanımlar şimdi mutlu musunuz
Şimdi de 3 gr altın mı alayım yoksa euro mu diye düşüne düşüne uyurum napim iyi geceler ve günaydınlar
Ah o mide yanması ejderha gibi ateş püskürüyorum inan evin içinde ilaç da fayda etmiyoUyandım, önce mide yanmasından sonra beyimin derin ve sesli uykusundan uyuyamadımmesajları okuya okuya kalkıp nutella yedim hanımlar şimdi mutlu musunuz
Şimdi de 3 gr altın mı alayım yoksa euro mu diye düşüne düşüne uyurum napim iyi geceler ve günaydınlar
geçmiş olsun cnmıyıyım nolsun cok kosturmacalı gecti cuma haftasonu o yuzden yazamadım okumaya anca yetısıyorum
kayınvalıdem kucuk bı operasyon gecırdı bizde kalıyor hastanede refaket ettim evde temizlik iş güc
yarında iş var dinlenmeden
hakkımızda hayırlısı olsun canimkizlar, dün emlakci bizi aramadi dedim ya. Bugün sabah aradi, bir telas gitdik eve bakip geldik.
Ev cok güzel. Cok kisi istiyormus evi. Dosyamizi biraktim, eve varincada bide email atarim. Sali günü bi ön secme olcakmis, ev sahibi bir kac kisiyle tanisimak istiyecekmis, ardindanda karar verilecekmis.
Duva edin kizlar bizim icin. Cok begendik evi, yeride süper.
malesef çok üzülüyorum öyle insanlara. Onlardan biri benim kardeşim. 2 memur maaşı kadar maaş alır ama atandigindan beri borç içinde.tatiller gezmeler dışarda yemekler bitmez ama ne kurban keserler ne ceplerinde para vardır. Iki kere araba alıp borçlar için sattı düşün. Uzuluyoum ama yapcak bisey yok.Şu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip
hoşgeldin kusum aynı beyaSelâm kızlar
Anca geldik eve, uzun zaman sonra yine görüşebildik çok şükür.
Sizde ne var ne yok?
Eline sağlık ben duydum bileBenim ekmekler... Annem benimle gurur duyacak
Ben hep mutlu yiyorum ama olmiyiYerken pişmanlık duyarsanız kilo olur, mutlu yerseniz erir gider, pişman olmayın.
Biz de makarna yedik aksam yemegi niyetine.
10u geçiyordu ama akşam ogunuydi
Eşim yaptı, bir soslar,birşeyler katmalar sanki italyan şef. İkişer tabak yedik ama
Altının bereketli olsun canım
Teşekkür ederim ablacimAltının bereketli olsun canım
Teşekkür ederim cnm 379dan aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?