Bereketli olsun insaallah. Kumbara birikimlerinde su kadar, bu kadar demeden gelisine atiyorum. Kumbara birikiminin tadi baska..

Bereketli olsun insaallah. Kumbara birikimlerinde su kadar, bu kadar demeden gelisine atiyorum. Kumbara birikiminin tadi baska..
Abla ben de önceden 20x hafta sayısı deyip ilk önce toplam olması gerekeni kumbaraya koyup sonra elime geçen fazla parayı atıyordum
Geçen 2200 tl çıktı böylece onu da kumbarayı açınca koydum bir zarfa attım bir köşeye inşaallah unutmam

Dün gece aklıma geldi 14 hafta kumbarası gibi düşünsem ne kadar olmalı diye hesap yaptım
2100 tl çıktı
Ben ilk başlarken 300 tl yi peşin koymuştum
Geçen hafta da cüzdanıma bir göz attım 850 tl birikmiş hemen 300 tl daha koydum kumbaraya
Demem o ki 31 Ağustos' a kadar en az 2100 tl biriktirmeye bak ozrengin dedim kendime

Ellerinize sağlık canım. Biz de pek almayız hazır mevsimindeki meyveden yapıyorum arada buzluğa attiklarimdan.

Kadın olmak zor çünkü, o kitabın devamı yazilmaliydi bence. Sonra kim ne yaptı kısa birsey

Dün Instagram'da bir temizlik sayfasında kadın diyorki her market alışverişi sonrası buzdolabını silmezsem için rahat etmiyor. Aaaa dedim ben
Market vesilesi ile buzdolabı ve derin dondurucuyu sildim.
Yaza girerken dondurucunun fişini çeker buzluğa aktarirdim ama bu sene olmayacak.
Dondurucuda lahana, portakal+limon,.yazdan kalan çok sayıda dolmalık biber, kızartma, patlıcan, domates sosu var.
Maşallah diyeyim tabi de, şu an birşey koysam yer yok o kadar dolu.
Her haftada buzluktan iki gün yapıyorum aslinda, biraz daha yoğunlaşıp Ağustos başına kadar yazdan kalanları tuketsek iyi olacak.

Ellerinize sağlık canım. Biz de pek almayız hazır mevsimindeki meyveden yapıyorum arada buzluğa attiklarimdan.

Kadın olmak zor çünkü, o kitabın devamı yazilmaliydi bence. Sonra kim ne yaptı kısa birsey
Sağol canım komposto canavarlarina anca yeter
Bencede olmaliydi devami, baba kiz mutlu mesut yaşadılar ve the end.
Bihtere filmde o kadar üzülmedim ama kitapta etkiledi beni sadece o canıyla ödedi.

Sağol canım komposto canavarlarina anca yeter
Bencede olmaliydi devami, baba kiz mutlu mesut yaşadılar ve the end.
Bihtere filmde o kadar üzülmedim ama kitapta etkiledi beni sadece o canıyla ödedi.

Gerçi devamı olsa bu kadar ilgi cekmezdi diye belki yazılmadı.
Her yanlışın bir bedeli var, bihter ölümü seçti ama kalanlara da ağır bir yük bıraktı.
Gelen kargoların amazondan siparişler değil mi, bayaaa hızlı çıktılar

Aynen canım.
Amazon ve kitapyurdundan ayri iki sipariş verdim.
Hatta amazonu cuma, ky nu perşembe
Amazon daha hızlı çıktı

Kızlar bu kumbara olayı nasıl isliyo acıklarmısınız rica etsem haftalık belli bir kotamı koymuşsunuz bn hergun atıyorum
1 haziran 31 Ağustos tarihleri arası her pazartesi kumbaraya en 20 tl atıyoruz

Kizlar ben evde hic fazla esya tutmam. 6 bardak aldiysam, 6 bardak cikaririm gibi. Yoksa baskasinin esyasini zapdetmisim hissi olur.
Ablam esinin koyune guzel bir ev yapti, ben de kenarimda kosemde ne var ne yok hepsini gonderdim. Halisindan tenceresine. Yorganindan kasik catallarina...
Bunu bilen ve sahit olan biri de bugun telefonda hem bahce dusunuyorsun, hem de elinde ne varsa savurdun dedi...
Neden savurayim ki, ablamin veya bir baskasinin ihtiyacini gordum. Cope mi attim. Belki yer almak nasip olmayacak, neden onun isini kolaylastirmayayim dedim.
Hem de benim suna itikadim tamdir. Allah birinin isini kolaylastirirsam benimkini de kolaylastirir. Bize verdiklerini, vereceklerini onlar sayesinde nasip etmistir veya edecektir.

Bosver sen, herkes kendi dogrusunu uygulasin ve kendi isine baksin dedim, daha da konuyu uzatmasina izin vermedim.
30-40 yaslarindayken boyle laflara sinirlenirdim. Simdi uzuluyorum. Fitne cikarmak, iliskileri kiskanmak kotu bir sey...Insani ilerleyen zamanlarda hem mahzun, hem mahcup koyar.

Oh mis elinize sağlık cnm
Ben sadece dipfrize vişne koyuyorum
Çok fazla içecek tüketmiyorlar
Süt haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…