- 6 Ağustos 2010
- 40.393
- 72.276
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.021
Benim de şu an 600 tl olmuşBasligin ve katilimcilarin bereketi midir nedir, bugunle birlikte 330 tl oldu. Nasil oldu ben de anlamadim...
Bereketli olsun insaallah.1 Haziran- 31 Ağustos arası14 hafta
Bu 14 haftayı 52 hafta kumbaraları gibi düşünüp birikim yaparsam 14 haftanın sonunda 2100 tl olması gerekiyor
20 + 40 +60 + 80 ........280 = 2100 tl
Nasipse bu şekilde hedef koydum
Abla ben de önceden 20x hafta sayısı deyip ilk önce toplam olması gerekeni kumbaraya koyup sonra elime geçen fazla parayı atıyordumBereketli olsun insaallah.Kumbara birikimlerinde su kadar, bu kadar demeden gelisine atiyorum. Kumbara birikiminin tadi baska..
Ellerinize sağlık canım. Biz de pek almayız hazır mevsimindeki meyveden yapıyorum arada buzluğa attiklarimdan.Sabah erkenden kışlık hazirliklari başladı.
Komposto yaptik kv ile bende yardim ettim ama pertbahçede kazanlari hâlâ kaynatiyor kadıncağız.
Benim çocuklar hazir meyve suyu fln alıştırmadım içmezler.
100 şişe kiraz kompostosu oldu bugunkuler
Henüz küçüğüm kahvaltısını yapti,büyüğü de doyururum kendim de bir duş alıp kahvaltimi yapip kütüphaneye doğru çıkacağım.
Bihter öldü ,yazik herkes gunahliydi ama yine bir kadin en ağır cezayi çekti
Kargomun biri geldi bu arada biraz önce
Hemen balkona attim.
Akşama açar incelerim, biraz yellensin
Sağol canım komposto canavarlarina anca yeterEllerinize sağlık canım. Biz de pek almayız hazır mevsimindeki meyveden yapıyorum arada buzluğa attiklarimdan.
Kadın olmak zor çünkü, o kitabın devamı yazilmaliydi bence. Sonra kim ne yaptı kısa birsey
Sağol canım komposto canavarlarina anca yeter
Bencede olmaliydi devami, baba kiz mutlu mesut yaşadılar ve the end.
Bihtere filmde o kadar üzülmedim ama kitapta etkiledi beni sadece o canıyla ödedi.
Aynen canım.
Gerçi devamı olsa bu kadar ilgi cekmezdi diye belki yazılmadı.
Her yanlışın bir bedeli var, bihter ölümü seçti ama kalanlara da ağır bir yük bıraktı.
Gelen kargoların amazondan siparişler değil mi, bayaaa hızlı çıktılar
1 haziran 31 Ağustos tarihleri arası her pazartesi kumbaraya en 20 tl atıyoruzKızlar bu kumbara olayı nasıl isliyo acıklarmısınız rica etsem haftalık belli bir kotamı koymuşsunuz bn hergun atıyorum
Haa tmm abla sağolasın hergun atıyorum genelde kumbaralarimiz bereketli olsun1 haziran 31 Ağustos tarihleri arası her pazartesi kumbaraya en 20 tl atıyoruz
Evet canım 60 tl olması gerekiyor
Ben de bir ayı geride bırakınca diğer ayın hesap kitabıyla uğraşmaya başlıyorum
KesinlikleAllah birinin isini kolaylastirirsam benimkini de kolaylastirir.
Kadinlarin elinden ve beyninden gecen, gecmesi gereken ne cok is var.hep aynı
Teşekkürler canimCennetmeyvesii bereketli olsun altinciklarin witt.
Oh mis elinize sağlık cnmSabah erkenden kışlık hazirliklari başladı.
Komposto yaptik kv ile bende yardim ettim ama pertbahçede kazanlari hâlâ kaynatiyor kadıncağız.
Benim çocuklar hazir meyve suyu fln alıştırmadım içmezler.
100 şişe kiraz kompostosu oldu bugunkuler
Henüz küçüğüm kahvaltısını yapti,büyüğü de doyururum kendim de bir duş alıp kahvaltimi yapip kütüphaneye doğru çıkacağım.
Bihter öldü ,yazik herkes gunahliydi ama yine bir kadin en ağır cezayi çekti
Kargomun biri geldi bu arada biraz önce
Hemen balkona attim.
Akşama açar incelerim, biraz yellensin
Sağol canım.Oh mis elinize sağlık cnm
Ben sadece dipfrize vişne koyuyorum
Çok fazla içecek tüketmiyorlar
Süt haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?