Çok merak ettim tadını tahin olsa şu an denerdim. Ama kaydettim mutlaka deneyeceğim...Afiyet olsun sizlere
Teşekkür ederim. Herkes sevmez o yüzden yap diye ısrar etmeyecegim
Akşam yemeğimi sanki fazla kaçırdım gibi hissediyorum, birde dondurmacanim istiyor
Ama ben zayiflamak da istiyorummm
bende çok kaçırdım hemen yürüyüşe çıktım ama yok yarın berbat olucak tarti
Denemeyi düşünüyorum gerçekten merak ettim
Dene canım farklı tatlar seviyorsan
Nice mutlu yillariniz olsun cnm birlikte

Benim çocukların sebze yemekleriyle arasi pek iyi değil yemek seçme huylari babadan gelmiş yine ben öyle çok seçmem çünkü.
Benimkilerde hep seçiyor. Sinir oluyorum herkes herşeyi yemiyor. Hiç sevmiyorum yemek yapmayi

Güle güle kullan cnm balkon keyfine değer hele ki su gunler de...
Bizim masa sandalye de yıprandı benimkiler evlenmeden once kullandiklarimdi...
Şimdi de her şeyi bosver taşınırsan alirsin tatlu diyerek erteliyorum
Sağol canım. Esim doğuda masa sandalyemi bırakmış mecbur aldım canım.
iyiniyetli nin söylediği detoksu ben de tamamladım ve 1100 gr gitmiş tartıda üstelik regl im su an..
Kaçamaklar yaptim tabiki 3 günde.
Fındık biraz pilav ve yoğurt semizotu falan..
Çok sevindim tatlı. Ben pazartesi gibi yine yapacağım kismetse

Birlikte nice mutlu yillariniz olsun canim

Valla ben hiç istahimin kesildiğini bilmem
En son bi 3 yil önce ev tadilattayken 2 hafta kvlerde kaldik 2 haftada 3 kilo vermiştim stresten midem almıyordu
bugun anneme dedımki aksamları daha bıse yemicem
dıyoki aksam yemegi yemıcekmısın yoksa
hayır tabiki yemek yıcem anne bahsettiğim atıstırmalar dedim nasıl aklına gelır böyle seyler dedim gülüyo
şaka maka kızlar ananemin vefatından bi kac ay sonra bi süre depresyon gecırmıstım ıstahım resmen sıfırdı yemekler gözümde büyüyordu bazen kesılse bıraz diyorum o zamanlar gelıyor aklıma her sey saglıkla olsun dıye dua edelim

Benim çocukların sebze yemekleriyle arasi pek iyi değil yemek seçme huylari babadan gelmiş yine ben öyle çok seçmem çünkü.
benimkini kazikliyorum ben soslarin icine sebze pürele. Crêpe sever, hamuruna kabak rendeliyorum, muffin yap ve yine rondodan cekilmis sebze kat icine

benimkini kazikkiyorum ben soslarin icine sebze pürele. Crêpe sever, hamuruna kabak rendeliyorum, muffin yap ve yine rondodan cekilmis sebze kat icine
Yediremiyorum çoğunu asmin,çorbalarina ekliyorum bazen rondodan geçiriyorum fln.
Bir kez büyük oğluma bir yudum dolma yedirdim son oldu

cok az yazmissiniz bugün
ben gec yatiyorum, okumcak malzemeye ihtiyacim var. Birdaha blyle az yazismayin ...der ve kaslari catar

K kahvemsi mutluluk

canim nice nice saglikli, mutlu, saygili ve sevgi dolu yillariniz olsun

Bizimkide yaklasiyor ama iki faciya anneler gününden sonra pes etdim, kutlamiyorum artik özel günleri. Kiziminkiler haric.
O konuda benimki cidden odun. Pes etdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…