- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.721
Benim çocukların sebze yemekleriyle arasi pek iyi değil yemek seçme huylari babadan gelmiş yineyok canim sadece saglikli beslenmesine önem veriyorum
Yakalıyorum sizi
Teşekkür ederim. Herkes sevmez o yüzden yap diye ısrar etmeyecegimÇok merak ettim tadını tahin olsa şu an denerdim. Ama kaydettim mutlaka deneyeceğim...Afiyet olsun sizlere
bende çok kaçırdım hemen yürüyüşe çıktım ama yok yarın berbat olucak tartiAkşam yemeğimi sanki fazla kaçırdım gibi hissediyorum, birde dondurmacanim istiyor
Ama ben zayiflamak da istiyorummm
Dene canım farklı tatlar seviyorsanDenemeyi düşünüyorum gerçekten merak ettim
Nice mutlu yillariniz olsun cnm birlikteKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde
Pacangayi akşama düşündüm,Nice mutlu seneleriniz olsun kahvemsim
Paganca böreği yap ben çok severim
Benimkilerde hep seçiyor. Sinir oluyorum herkes herşeyi yemiyor. Hiç sevmiyorum yemek yapmayiBenim çocukların sebze yemekleriyle arasi pek iyi değil yemek seçme huylari babadan gelmiş yineben öyle çok seçmem çünkü.
Sağol canim.Teşekkür ederim. Herkes sevmez o yüzden yap diye ısrar etmeyecegim
bende çok kaçırdım hemen yürüyüşe çıktım ama yok yarın berbat olucak tarti
Dene canım farklı tatlar seviyorsan
Nice mutlu yillariniz olsun cnm birlikte
Valla ben hiç istahimin kesildiğini bilmem
Ben kalinlasmisim
Kv seni forma sokmuşValla ben hiç istahimin kesildiğini bilmem
En son bi 3 yil önce ev tadilattayken 2 hafta kvlerde kaldik 2 haftada 3 kilo vermiştim stresten midem almıyordu
Sağlıklı bir yöntem değil ama etkili olmuşKv seni forma sokmuş
Sağol canım. Esim doğuda masa sandalyemi bırakmış mecbur aldım canım.Güle güle kullan cnm balkon keyfine değer hele ki su gunler de...
Bizim masa sandalye de yıprandı benimkiler evlenmeden once kullandiklarimdi...
Şimdi de her şeyi bosver taşınırsan alirsin tatlu diyerek erteliyorum
Çok sevindim tatlı. Ben pazartesi gibi yine yapacağım kismetseiyiniyetli nin söylediği detoksu ben de tamamladım ve 1100 gr gitmiş tartıda üstelik regl im su an..
Kaçamaklar yaptim tabiki 3 günde.
Fındık biraz pilav ve yoğurt semizotu falan..
Birlikte nice mutlu yillariniz olsun canimKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde
bugun anneme dedımki aksamları daha bıse yemicemValla ben hiç istahimin kesildiğini bilmem
En son bi 3 yil önce ev tadilattayken 2 hafta kvlerde kaldik 2 haftada 3 kilo vermiştim stresten midem almıyordu
Sağol canimBirlikte nice mutlu yillariniz olsun canim
Bunun detaylarını yazsan hep birlikte yapsak nasıl olurSağol canım. Esim doğuda masa sandalyemi bırakmış mecbur aldım canım.
Çok sevindim tatlı. Ben pazartesi gibi yine yapacağım kismetse
benimkini kazikliyorum benBenim çocukların sebze yemekleriyle arasi pek iyi değil yemek seçme huylari babadan gelmiş yineben öyle çok seçmem çünkü.
Yediremiyorum çoğunu asmin,çorbalarina ekliyorum bazen rondodan geçiriyorum fln.benimkini kazikkiyorum bensoslarin icine sebze pürele. Crêpe sever, hamuruna kabak rendeliyorum, muffin yap ve yine rondodan cekilmis sebze kat icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?