Yediremiyorum çoğunu asmin,çorbalarina ekliyorum bazen rondodan geçiriyorum fln.
Bir kez büyük oğluma bir yudum dolma yedirdim son oldu
baska birseyde aklima gelmiyor canim. Benimki kücük anlamiyor tabi, dagmadimla abisi anliyor tabi

saka bir yana bende eskiden hic sebze yemezdim, zamanla damak tadi degise biliyor, bircok sebze türünü yiyorum artik

Sağol canim.
Biraz da sen yaz biz okuyalım hep hazıra konma

S Saricivcivim1
ha gayret az kaldi, yaklasiyorsun
Geldim geldim bitti yemek yapana kadar eşim geldi sofrayı kur ye kaldır yıka sonra çay indir kaldır yıka sonra meyve faslı bitti şükür uzandım bende bittim ama valla bu kızda doğmak bilmiyor canım ona da hep sıkkın

doktorun ne diyor bu konuda?
saglikla gelsinde, gec gelsin

Iftira bu
Hadi sen yaz biz okuyalim

burda sokaklarda kulube gibi bisi kuruyorlar rafli. Herkes okudugu kitaplari oraya birakiyor. Istiyen gidip aliyor, alirken kendisinin kitap birakma mecburiyetide yok. Bazen ev eysadi filanda koyuyorlar, ihtiyaci olan aliyor.
Burda da var. Almanlar cok okuyan bir toplum.

doktorun ne diyor bu konuda?
saglikla gelsinde, gec gelsin
Son bir hafta canım zaten Doğmazsa biz gidecez doğmadı diye yatış yaparlar artık ne gerekirse yaparlar geçen en son gittiğimde zaten herhangi bir sorun falan olursa anında gel diye ama şimdilik iyiyim hem korkuyorum da biraz doğumdan

Ilk bebeğin dimi,hayirlisiyla kucağına al inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…