- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.741
baska birseyde aklima gelmiyor canim. Benimki kücük anlamiyor tabi, dagmadimla abisi anliyor tabiYediremiyorum çoğunu asmin,çorbalarina ekliyorum bazen rondodan geçiriyorum fln.
Bir kez büyük oğluma bir yudum dolma yedirdim son oldu
Sağol canim.cok az yazmissiniz bugün
ben gec yatiyorum, okumcak malzemeye ihtiyacim var. Birdaha blyle az yazismayin ...der ve kaslari catar
K kahvemsi mutluluk
canim nice nice saglikli, mutlu, saygili ve sevgi dolu yillariniz olsun
Bizimkide yaklasiyor ama iki faciya anneler gününden sonra pes etdim, kutlamiyorum artik özel günleri. Kiziminkiler haric.
O konuda benimki cidden odun. Pes etdim.
Sağol canim, inşallahK kahvemsi mutluluk nice mutlu yıllarınız olsun inşallah canım
basim döndü, nefesim kesildi abovvvv kuru iftira resmenSağol canim.
Biraz da sen yaz biz okuyalım hep hazıra konma
Geldim geldim bitti yemek yapana kadar eşim geldi sofrayı kur ye kaldır yıka sonra çay indir kaldır yıka sonra meyve faslı bitti şükür uzandım
doktorun ne diyor bu konuda?Geldim geldim bitti yemek yapana kadar eşim geldi sofrayı kur ye kaldır yıka sonra çay indir kaldır yıka sonra meyve faslı bitti şükür uzandımbende bittim ama valla bu kızda doğmak bilmiyor canım ona da hep sıkkın
Iftira bucok az yazmissiniz bugün
ben gec yatiyorum, okumcak malzemeye ihtiyacim var. Birdaha blyle az yazismayin ...der ve kaslari catar
K kahvemsi mutluluk
canim nice nice saglikli, mutlu, saygili ve sevgi dolu yillariniz olsun
Bizimkide yaklasiyor ama iki faciya anneler gününden sonra pes etdim, kutlamiyorum artik özel günleri. Kiziminkiler haric.
O konuda benimki cidden odun. Pes etdim.
Burda da var. Almanlar cok okuyan bir toplum.burda sokaklarda kulube gibi bisi kuruyorlar rafli. Herkes okudugu kitaplari oraya birakiyor. Istiyen gidip aliyor, alirken kendisinin kitap birakma mecburiyetide yok. Bazen ev eysadi filanda koyuyorlar, ihtiyaci olan aliyor.
e malum orda saat bir. Kiz gelsin, bak sende nasil her firsatda uyucan
Son bir hafta canım zaten Doğmazsa biz gidecez doğmadı diye yatış yaparlar artık ne gerekirse yaparlar geçen en son gittiğimde zaten herhangi bir sorun falan olursa anında gel diye ama şimdilik iyiyim hem korkuyorum da biraz doğumdandoktorun ne diyor bu konuda?
saglikla gelsinde, gec gelsin
Ilk bebeğin dimi,hayirlisiyla kucağına al inş.Son bir hafta canım zaten Doğmazsa biz gidecez doğmadı diye yatış yaparlar artık ne gerekirse yaparlar geçen en son gittiğimde zaten herhangi bir sorun falan olursa anında gel diye ama şimdilik iyiyim hem korkuyorum da biraz doğumdan
zaten cennem durmuyorkiIftira bu
Hadi sen yaz biz okuyalim
Turtiş yazmıyorum artık bu geceIftira bu
Hadi sen yaz biz okuyalim
Sağlıkla gelsinde kocaya kitlerim uyurume malum orda saat bir. Kiz gelsin, bak sende nadil her firsatda uyucan
Kizlar bide cok cilveli oluyorlar
Zuverschenken uygulamasini cok basarili buluyorum.birdaha atdim. Evet tahmin ede biliyorum. Bizim binada girisde bir raf var. Hediye etmek istedigimiz eysalari, kitaplari oraya birakiyoruz, ihtiyaci olan komsularda aliyor.
Aa bahaneye bak,yaz hadi okuyacağımzaten cennem durmuyorkibide telefondan yaziyorum yani, bilgisayar olaydi hayatimi yazardim, daha rahat yaziliyor
Kahvemsi hazirci bu asminTurtiş yazmıyorum artık bu gece
Ne kadar yazacak sabah kontrol edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?