- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.761
Hoş geldin canımBuradayız uyumadik
onlar duymuyor bebegi tercübe konusuyor burdaSağlıkla gelsinde kocaya kitlerim uyurum
Haydi almancilar:)Hadi Alamancilar, gurbetçiler
Topik sizin yazın bol bol
HoşbuldumHoş geldin canım
pfff tembel türklerHadi Alamancilar, gurbetçiler
Topik sizin yazın bol bol
Sorma hep bahane işteAa bahaneye bak,yaz hadi okuyacağım
Kahvemsi hazirci bu asmin
Kaçıp kurtulacağını da zannediyorpfff tembel türklerallahdan komsular var, onlara ugruyorum her gece
korkma canim ebeler cok yardimci onuyorlar, bide agri kesiciler var artikSon bir hafta canım zaten Doğmazsa biz gidecez doğmadı diye yatış yaparlar artık ne gerekirse yaparlar geçen en son gittiğimde zaten herhangi bir sorun falan olursa anında gel diye ama şimdilik iyiyim hem korkuyorum da biraz doğumdan
Aynen canım ilk teşekkür ederim güzel dilegin için canimIlk bebeğin dimi,hayirlisiyla kucağına al inş.
Lellinin topige salça oluyorKaçıp kurtulacağını da zannediyor
Iyi geceler kahvemsim:))Sorma hep bahane işte
Ben kitabımı okuyacagim onlar yazsinlar
Sana iyi geceler
Size değil, siz yazın bakiyim
cok acikli hikayem simdi yazamsm, ilerde dizi cevdirtcem cünküAa bahaneye bak,yaz hadi okuyacağım
Kahvemsi hazirci bu asmin
Almanları merak ediyorum burdaki fransızlar bazıları iyi bazıları değil ama isterdim bir fransız arkadaş olsun dil için iyi olurdu yanına gide gele öğrenirdim biseylerZuverschenken uygulamasini cok basarili buluyorum.
Dizide senin ismini vermeyiz gülümcok acikli hikayem simdi yazamsm, ilerde dizi cevdirtcem cünkü
Evet canım epidural yapmayı düşünüyorumkorkma canim ebeler cok yardimci onuyorlar, bide agri kesiciler var artik
Bilemedim şimdionlar duymuyor bebegi tercübe konusuyor burda
cogu cok iyi cok hosgörülü.Almanları merak ediyorum burdaki fransızlar bazıları iyi bazıları değil ama isterdim bir fransız arkadaş olsun dil için iyi olurdu yanına gide gele öğrenirdim biseyler
O söz genelde anne hamile kalana kadar gerçek oluyorBilemedim şimdişimdilik bakarim diyor ama galiba bende inanmiyom
bak iste bunlar hep tercübeO söz genelde anne hamile kalana kadar gerçek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?