Benim ikinci doğumun spinal anestezi ile sezeryan doğumu oldu.
Doğum esnasinda o kadar panik ve heyecanliydim ki anestezicim yanima gelip de nasilsin dediginde adamin bileğini tutup o anki panik ve korkulu halime destek beklemiştim.
Hain anestezici iyiyim dediğim anda kaçtı gitti, daha da görmedim

ama güzel anılar di mi

ben ameliyat masasına kaldırdıklarında, dedim hanımlar kusura bakmayın 93 kg kaldırıyorsunuz, dogumdan sonra yataga kaldırcaklar masadan, ben: eee var mı bi fark kiloda? Ne gülmüstük

Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptım banka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın, altında bozulmuş artık uzun süreli duracak lazım değil para derseniz altın alın tekrar, kârdan zarariniz oldu olur öyle arada biriktirmeye devam

Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın, altında bozulmuş artık uzun süreli duracak lazım değil para derseniz altın alın tekrar, kârdan zarariniz oldu olur öyle arada biriktirmeye devam
Çok teşekkür ederim evet haklısınız, tekrar altın almalıyım. Bu sayfa sayesinde elimde nakit tutamıyorum :) İyi ki tutmamışım, o kadar çok kar ettirdi ki bana, sayenizde

Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.
Bende euro olarak biriktiriyorum.
Katiliyorum. Ben de euro geleni euro biriktiriyorum Türkiyede lira gelenle online altin aliyorum. Ona da uzun zaman dokunmayacagim icin.

Almanları merak ediyorum burdaki fransızlar bazıları iyi bazıları değil ama isterdim bir fransız arkadaş olsun dil için iyi olurdu yanına gide gele öğrenirdim biseyler
Canim ben iki sene önce tasindim Almanyaya. Is cevremden Alman arkadaslarim var o kadar. Benim is ingilizce bu yüzden herkesle rahat rahat ingilizce konusuyorum. Onun disinda kimle tanissam Türkiyeden. Bu yüzden Almancam bile yavas ilerliyor Ben de sikayetciyim. Keske A Asmin75 ile ayni sehirde olsaydik. O Alman olmus Almanca pratik yapardik.

Hemen geri altina göm parayi ve unut uzun süre. Arabani da güle güle kullan

Teşekkürler cnm hemen not aldim dediklerini...'te.izleme sutu hic kullanmadım..Hangi marka kullanıyorsun..
Temizleme jeli nemlendiriciserum falan var ama bazen aksatıyorum tabi...
Kesinlikle su içmeme olayı degil benimki bir şeyleri eksik ya da hatalı yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…