- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.781
He bacim,bak iste bunlar hep tercübe
Abooo yandım deseneO söz genelde anne hamile kalana kadar gerçek oluyor
Benim ikinci doğumun spinal anestezi ile sezeryan doğumu oldu.12 saat sancidan sonra bende agri kesiciyi kabul etmisdim. Hic birsey his etmiyordum. Igneyi vuran doktora dedim artik senle kankardesiz bizVallahi sonunda sezeryana aldilar ama biz amelyathanede sakalasarak gülmekten ökdük resmen. Güzel anilarim var dogumla alakali
Benim ikinci doğumun spinal anestezi ile sezeryan doğumu oldu.
Doğum esnasinda o kadar panik ve heyecanliydim ki anestezicim yanima gelip de nasilsin dediginde adamin bileğini tutup o anki panik ve korkulu halime destek beklemiştim.
Hain anestezici iyiyim dediğim anda kaçtı gitti, daha da görmedim
iyi geceler canımKızlar uyuyakaliyorum hayırlı geceler
bende yavasdan uyurum, iyi gecelerBende yatiyorum artik, iyi geceler kizlar
Hayırlı olsun aracınız güle güle kullanın, altında bozulmuş artık uzun süreli duracak lazım değil para derseniz altın alın tekrar, kârdan zarariniz oldu olur öyle arada biriktirmeye devamMerhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptımbanka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun aracınız güle güle kullanın, altında bozulmuş artık uzun süreli duracak lazım değil para derseniz altın alın tekrar, kârdan zarariniz oldu olur öyle arada biriktirmeye devam
Katiliyorum. Ben de euro geleni euro biriktiriyorum Türkiyede lira gelenle online altin aliyorum. Ona da uzun zaman dokunmayacagim icin.Altin isi bizim icin cok karli degil sanki canim, cünkü altin fiyati ciktiginda, dövizdecikiyor, bizim icin o altin pek degerlenmiyor benim hesabima göre.
Bende euro olarak biriktiriyorum.
Oh oh güle güle kullan. Ben de almak istiyorum ama esimi ikna edemedimKızlar günaydın, robot süpürge aldım, isterim ki imkanı olan herkes alsın, @kahvemsi mutluluk adını katya koydum
Canim ben iki sene önce tasindim Almanyaya. Is cevremden Alman arkadaslarim var o kadar. Benim is ingilizce bu yüzden herkesle rahat rahat ingilizce konusuyorum. Onun disinda kimle tanissam Türkiyeden. Bu yüzden Almancam bile yavas ilerliyorAlmanları merak ediyorum burdaki fransızlar bazıları iyi bazıları değil ama isterdim bir fransız arkadaş olsun dil için iyi olurdu yanına gide gele öğrenirdim biseyler
Anca okudum amma yazmissiniz
Hemen geri altina göm parayi ve unut uzun süre. Arabani da güle güle kullanMerhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptımbanka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..
Canim 60 ken gören en az 65 sin diyordu otle vu vücut şeklim var. Kilodan ziyade artik bölgesel çalışacağım... Ce biliyorum ki dikat etmezsem alirimKilon 55 ve daha vercenmi az zaten
Teşekkürler cnm hemen not aldim dediklerini...'te.izleme sutu hic kullanmadım..Hangi marka kullanıyorsun..Su tüketimin nasıl canım? 3 lt nin altında içiyorsan su tüketimini artırmanı tavsiye ederim.birde temizleyici önemli, temizleme sütü kullanabilirsin.güneş kremi kullanımıda önemli düzenli kullanmak baya farkettiriyor.Gece maskeleri var, ben migrosta indirimliylen c vitaminli olanlardan almıştım.Baya yoğun oluyorlar, sabaha baya nemlenmiş oluyor cilt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?