Benimkilerde hep seçiyor. Sinir oluyorum herkes herşeyi yemiyor. Hiç sevmiyorum yemek yapmayi
Canim o genel de her evde var..
Eşim her gün et yese..Tamam sağlıklı da dozunda yani.
Bana kalsa sebze yesek
Oğlum da artik ne olsa yiyor
Yemek mecburiyetten bana gore de...

Güle güle sağlıkla kullanın aracınızı...Pazartesi ile su an aras8nda cok fark yoktur heralde takip ederk piyasayı tekrar altin yapabilirsin cnm..
Biz de tayin olmazsa 2 ay sonra araba işi sıkıntı olacak bakalim..

Nice güzel ve musmutluuuuuuu yıllarınız olsun canım

Inşallah bnmde güzel anılarım olur

A Asmin75 doğma almanya demi
mavimli burda bir doğma büyüme fransız türk arkadaş var arada görüştüğümüzde çocuklarla konuştukça bile benim dilim ilerliyordu maalesef corona cıktı görüşemiyoruz çoktandır dil için türklerden uzak durmak lazım

Canim 60 ken gören en az 65 sin diyordu otle vu vücut şeklim var. Kilodan ziyade artik bölgesel çalışacağım... Ce biliyorum ki dikat etmezsem alirim
Bndede hiç kalça göbek yok ama üst kısım var omuz falan bunların bölgesel çalışması yok demi

günaydınlarrrr;

çok erken kalktım, uyku tutmadı. börek sardım, kahvaltı hazırladım, pazara çıktım, bezelye ayıkladım.
K kahvemsi mutluluk evlilik yıldönümünüz musmutlu olsun. ne yaptın, eşin bey ne yaptı?
T tatlu azıcık mantı vardı buzlukta, senin şerefine pişireceğim cağnim.

Hayirli olsun aracınız.
O miktar yakin zamanda kullanilmayacaksa altın alırdım ben.

aynını bende ameliyat eden doktoruma yapmıştım.Adam ameliyathanede uyutulmadan önce geldi ben ağlıyorum tabi girerken filan, yanıma gelip sorun a eline yapışmıştım koca prof adam ameliyata gircek, elini sıkmaktan elini kırmadım iyiki

Ayyy, bende ameliyat masasından sedyeye alırlerken siz beni kaldıramazsınız ben çok kiloluyum demiştim onlarda gülüp ohooo biz neler kaldırıyoruz bi görsen deyip,hop diye almışlardı.Bak gördünmü nasıl aldık diye.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullanın

Seninki yine neyse dr
Benimki anestezici ne olacak sanki elini çekmeyeydi
Bileklerim bağlı olduğu hâlde bile nasil yakaladim ama adamin elini

Sebamed yada benzeri markaları tavsiye ederim canım.Eczaneden dermokozmetik ürünlerden kullan.Sanırım en uygun fiyatlı olanları sebamed.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…