- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.801
Cnm yazar misin özelden bir bakayim yine deTatlu i.. isimli bir surup eğer istersen özelden yazayim ismini, burada paylaşmak doğru olmayabilir.
Canim o genel de her evde var..Benimkilerde hep seçiyor. Sinir oluyorum herkes herşeyi yemiyor. Hiç sevmiyorum yemek yapmayi
Aslında zamanla kilo almasak bile kalınlaşır ölçüler.Sen hemen bikac güne dikkat ederk toparlarsınBen kalinlasmisim
Yarın geçsin de ben de tekrar dikkat moduna donmeliyim.
Güle güle sağlıkla kullanın aracınızı...Pazartesi ile su an aras8nda cok fark yoktur heralde takip ederk piyasayı tekrar altin yapabilirsin cnm..Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptımbanka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..
Nice güzel ve musmutluuuuuuu yıllarınız olsun canımKızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde
Inşallah bnmde güzel anılarım olur12 saat sancidan sonra bende agri kesiciyi kabul etmisdim. Hic birsey his etmiyordum. Igneyi vuran doktora dedim artik senle kankardesiz bizVallahi sonunda sezeryana aldilar ama biz amelyathanede sakalasarak gülmekten ökdük resmen. Güzel anilarim var dogumla alakali
A Asmin75 doğma almanya demiCanim ben iki sene önce tasindim Almanyaya. Is cevremden Alman arkadaslarim var o kadar. Benim is ingilizce bu yüzden herkesle rahat rahat ingilizce konusuyorum. Onun disinda kimle tanissam Türkiyeden. Bu yüzden Almancam bile yavas ilerliyorBen de sikayetciyim. Keske A Asmin75 ile ayni sehirde olsaydik. O Alman olmus Almanca pratik yapardik.
Bndede hiç kalça göbek yok ama üst kısım var omuz falan bunların bölgesel çalışması yok demiCanim 60 ken gören en az 65 sin diyordu otle vu vücut şeklim var. Kilodan ziyade artik bölgesel çalışacağım... Ce biliyorum ki dikat etmezsem alirim
Üst kısım da var sırt kol göğüs hareketleri bence faydalı olabilir youtube dan bak istersen...Bndede hiç kalça göbek yok ama üst kısım var omuz falan bunların bölgesel çalışması yok demi
Hayirli olsun aracınız.Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptımbanka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..
Benim ikinci doğumun spinal anestezi ile sezeryan doğumu oldu.
Doğum esnasinda o kadar panik ve heyecanliydim ki anestezicim yanima gelip de nasilsin dediginde adamin bileğini tutup o anki panik ve korkulu halime destek beklemiştim.
Hain anestezici iyiyim dediğim anda kaçtı gitti, daha da görmedim
Ayyy, bende ameliyat masasından sedyeye alırlerken siz beni kaldıramazsınız ben çok kiloluyum demiştimama güzel anılar di mi
ben ameliyat masasına kaldırdıklarında, dedim hanımlar kusura bakmayın 93 kg kaldırıyorsunuz, dogumdan sonra yataga kaldırcaklar masadan, ben: eee var mı bi fark kiloda? Ne gülmüstük
Hayırlı olsun güle güle kullanınMerhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Bakarım canım teşekkür ederimÜst kısım da var sırt kol göğüs hareketleri bence faydalı olabilir youtube dan bak istersen...
Seninki yine neyse draynını bende ameliyat eden doktoruma yapmıştım.Adam ameliyathanede uyutulmadan önce geldi ben ağlıyorum tabi girerken filan, yanıma gelip sorun a eline yapışmıştım koca prof adam ameliyata gircek, elini sıkmaktan elini kırmadım iyiki
Sebamed yada benzeri markaları tavsiye ederim canım.Eczaneden dermokozmetik ürünlerden kullan.Sanırım en uygun fiyatlı olanları sebamed.Teşekkürler cnm hemen not aldim dediklerini...'te.izleme sutu hic kullanmadım..Hangi marka kullanıyorsun..
Temizleme jeli nemlendiriciserum falan var ama bazen aksatıyorum tabi...
Kesinlikle su içmeme olayı degil benimki bir şeyleri eksik ya da hatalı yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?