- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.921
Moralim bozukken önce mutlu olmak için tatlı, çikolata yerim.
Benim şeker duzensizligim var bu arada
Tatlıyı bastırmak için tuzlu yerim üstüne
Sonra yine tatlı,yine tuzlu
Kısır döngü içinde devam ediyor.
Ama aç değilim tamamen psikolojik bir durum.
Diyet yaparken moralim bozuk olunca anında duşa girip suyun altında sakinlesmeye çalışıyordum
Benim iştahım hiç kapanmiyor ya, şu yasimdayim bir örnek yoktur.
Hatta hastayken falan canım hep yemek ister
İnşallah fiyatlar evler satılamayınca biraz düşme eğilimine girerse en azından 15-20 yıllık binalara bakabilirim belki. Evet bir yeri yaptırıyorsunuz, diğer yer patlıyor. 40 senelik binalar. Hayırlısı bakalım, kiramı karşılasa o bile yeter dediğiniz gibiBu ara ev fiyatları ciddi artmis durumda
Annem olduğu için demişsin, sanırım anne çocuğa baktigi için yakın olman gerek
Kiranı karşılayacak daha yeni bir ev bakabilirsin belki.
Çok eski ya da tadilat gerektiren evlere ben çok sıcak bakamiyorum, çok mecbur kalınırsa belki ama eski evleri ne kadar tadilat yapılsa da bir sorunu mutlaka çıkıyor.
Su türkyedeki ikinci el arabanin deger kazanmasini mantigim birtürlü almiyor. Kaynim bir kez bir saat boyunca bana olayi anlatmaya calisdi. OlmadiBen burda sifir bir araba alsam, tekeri sokaga degdiyi an 5000€ deger kaybeder, kullandigim her kilometrede degerini düsürür. Kesinlikle bir yatirim araci degildir burda.
Münihdeki evlerde cok pahali. Bizim icin imkansiz. Arkadsim 2+1 i 480 bin € ya aldi gecen sene. Tabi kredi cekti, üstüne bide faiz hesapliyorum. Gencler onlar 20-25 yillik cektirmisdirler krediyi. Ben 44, esim 38, pesinat hic yok25 yilda zamanimiz yok cünkü emekli olcaz
yani bize kredi bile cikmaz.
Daha kücük ve uygun sehirlerden ilerde yatirimlik almayi düsünüyorum. Umarim olur.
Aynen tıpatıp böyleyim ben de P planliMoralim bozukken önce mutlu olmak için tatlı, çikolata yerim.
Diyet yaparken moralim bozuk olunca anında duşa girip suyun altında sakinlesmeye çalışıyordum
keşke öyle olsa, ne kolay olurdu. moralin mi bozuk ye ve keyfin yerine gelsin. düşünmesi bile güzel. bir çeşit antidepresan etkisi görüyor sanırım. o zaman, etkisi geçince tekrar yemek gerekiyor.
Evet öyle oysa su bir gerçek ki ac olan 1 tabak yer doyar...Ama ruhsal açlık olunca mide falan değil olay...Mesela bunu çözebilsem hayatta cok rahatlarım biliyorum..Sıkıntıda üzüntüde yeme yerine başka bir şeykeşke öyle olsa, ne kolay olurdu. moralin mi bozuk ye ve keyfin yerine gelsin. düşünmesi bile güzel. bir çeşit antidepresan etkisi görüyor sanırım. o zaman, etkisi geçince tekrar yemek gerekiyor.
canim onu bir zamanlar okumustum. Belcikada yasiyordu. Hatda esim gibi anversde.sana okuyacak bir şeyler buldum asmin. tarzı biraz ukala gelebilir, farklı bir kadın. "parahanım" kendi internet sitesi var. ilk yazılarından itibaren bir oku istersen. o da yurt dışında danimarkada yaşıyor. hatun gayrimenkul zengini oldu. pasif gelirde bu hatunu tek geçerim.
Ben yemekyemeyi cok severim, sofradada uzun uzun otururum, yavasca keyfini cikartirim yemeklerin. Ama moralim bozuk oldugunda, senin gibiyim. Hic birsey yiyemem. Yanliz sakinlesince ben maydanozla mutlu olmam, sofra kurarim kendimekeşke öyle olsa, ne kolay olurdu. moralin mi bozuk ye ve keyfin yerine gelsin. düşünmesi bile güzel. bir çeşit antidepresan etkisi görüyor sanırım. o zaman, etkisi geçince tekrar yemek gerekiyor.
Evet maaşlar belli, eşim özel şirkette, yani o ancak evin kirası, faturaları ödeyebiliyor. Dediğiniz gibi yatırımlık almak bizi daha az borca sokar. Allahtan ümit kesilmez belki de bir fırsat çıkar, oturacağım evi alırım :) ümit etmek bedava :) inşallah siz de gönlünüze göre evinizi alır, hayalinizce yerleşirsiniznotdefteri2_
Yine temennim oturacağın guzel bir evin olsun ama bizi. Maaşlar belli. Eşinin geliri bilemem ama ben olsam yeni ama yatırımlık tercih ederdim sanirim
Aynı durumdayız cnm benim de esim özel de ve düşük maaşı var...Evet maaşlar belli, eşim özel şirkette, yani o ancak evin kirası, faturaları ödeyebiliyor. Dediğiniz gibi yatırımlık almak bizi daha az borca sokar. Allahtan ümit kesilmez belki de bir fırsat çıkar, oturacağım evi alırım :) ümit etmek bedava :) inşallah siz de gönlünüze göre evinizi alır, hayalinizce yerleşirsiniz
Bende anlamıyorum ama oluyor P planlikaramelli_turta geçmiş olsun canım. başkalarının malına nasıl bu kadar rahat el uzatıyorlar anlamıyorum.
Sıkma canını bazen oluyor öyle cnm.ufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfkeiyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.
canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.
Beni anlattinMoralim bozukken önce mutlu olmak için tatlı, çikolata yerim.
Asmin imkânsiz olarak düşünme belli mi olur bir bakmışsın alivermissiniz.Su türkyedeki ikinci el arabanin deger kazanmasini mantigim birtürlü almiyor. Kaynim bir kez bir saat boyunca bana olayi anlatmaya calisdi. OlmadiBen burda sifir bir araba alsam, tekeri sokaga degdiyi an 5000€ deger kaybeder, kullandigim her kilometrede degerini düsürür. Kesinlikle bir yatirim araci degildir burda.
Münihdeki evlerde cok pahali. Bizim icin imkansiz. Arkadsim 2+1 i 480 bin € ya aldi gecen sene. Tabi kredi cekti, üstüne bide faiz hesapliyorum. Gencler onlar 20-25 yillik cektirmisdirler krediyi. Ben 44, esim 38, pesinat hic yok25 yilda zamanimiz yok cünkü emekli olcaz
yani bize kredi bile cikmaz.
Daha kücük ve uygun sehirlerden ilerde yatirimlik almayi düsünüyorum. Umarim olur.
Hayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.Günaydın kızlar
Biliyorsunuz araç almaya niyetlenmiştik, bir aracı çok beğendik ekspere falan girdik eşim kapora verdi. Pazartesi alacaktık ama adam uyanık çıktı. İlandan kaldırmayıp fiyatı artırdı, arayanlara da bize söylediğinden yüksek bir fiyata bırakırım diyormuş. Çok moralimiz bozuldu.Bakalım pazartesi ne olacak.. Adamdan aşırı huylandık.. Hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur
Bugün nöbete gideceğim. Uzun zamandır cumartesi çalışmamıştın bir heyecan bastı
Ayıp yaniiHayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.
Ne tuhaf insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?