moralim bozekken, sıkıntı her neyse ona dair bir plan yapmadan ya da olayı çözümlemeden, kendimi ya da karşımdakini affetmeden, ya da yaşanılan olaya mantıklı bir bakış açısı getirmeden herhangi bir tatlı vs beni mutlu edemez.

o talı-tuzlu döngüsü normal zamanlarda bende de oluyor. o yüzden açken tatlı, üstüne bir tur tuzlu :)) böyle çözdüm.

az önce ne yediğimi söyleyeyim: yarım demet maydanoz moralim de düzeldi ayrıca, bir sorun yok yani :))
hayatta beni bu kadar mutlu eden bir tatlı olamaz, hiç bir şey maydanozun yerini tutamaz. kendimi ödüllendirdim ve maydanoz yedim.

İnşallah fiyatlar evler satılamayınca biraz düşme eğilimine girerse en azından 15-20 yıllık binalara bakabilirim belki. Evet bir yeri yaptırıyorsunuz, diğer yer patlıyor. 40 senelik binalar. Hayırlısı bakalım, kiramı karşılasa o bile yeter dediğiniz gibi

Su türkyedeki ikinci el arabanin deger kazanmasini mantigim birtürlü almiyor. Kaynim bir kez bir saat boyunca bana olayi anlatmaya calisdi. Olmadi Ben burda sifir bir araba alsam, tekeri sokaga degdiyi an 5000€ deger kaybeder, kullandigim her kilometrede degerini düsürür. Kesinlikle bir yatirim araci degildir burda.
Münihdeki evlerde cok pahali. Bizim icin imkansiz. Arkadsim 2+1 i 480 bin € ya aldi gecen sene. Tabi kredi cekti, üstüne bide faiz hesapliyorum. Gencler onlar 20-25 yillik cektirmisdirler krediyi. Ben 44, esim 38, pesinat hic yok 25 yilda zamanimiz yok cünkü emekli olcaz
yani bize kredi bile cikmaz.
Daha kücük ve uygun sehirlerden ilerde yatirimlik almayi düsünüyorum. Umarim olur.

sana okuyacak bir şeyler buldum asmin. tarzı biraz ukala gelebilir, farklı bir kadın. "parahanım" kendi internet sitesi var. ilk yazılarından itibaren bir oku istersen. o da yurt dışında danimarkada yaşıyor. hatun gayrimenkul zengini oldu. pasif gelirde bu hatunu tek geçerim.

Aynen tıpatıp böyleyim ben de P planli
Kahvemsi gayet net açıklamış...Sankinyiyince geçecek hissi..

Aynen tıpatıp böyleyim ben de P planli
Kahvemsi gayet net açıklamış...Sankinyiyince geçecek hissi..
keşke öyle olsa, ne kolay olurdu. moralin mi bozuk ye ve keyfin yerine gelsin. düşünmesi bile güzel. bir çeşit antidepresan etkisi görüyor sanırım. o zaman, etkisi geçince tekrar yemek gerekiyor.

keşke öyle olsa, ne kolay olurdu. moralin mi bozuk ye ve keyfin yerine gelsin. düşünmesi bile güzel. bir çeşit antidepresan etkisi görüyor sanırım. o zaman, etkisi geçince tekrar yemek gerekiyor.
Evet öyle oysa su bir gerçek ki ac olan 1 tabak yer doyar...Ama ruhsal açlık olunca mide falan değil olay...Mesela bunu çözebilsem hayatta cok rahatlarım biliyorum..Sıkıntıda üzüntüde yeme yerine başka bir şey

canim onu bir zamanlar okumustum. Belcikada yasiyordu. Hatda esim gibi anversde.
Passiv gelir olarak ilerde yatirimlik daire ve kizim ve kendimiz icin borsada ETF almayi planliyorum. Özellikle kizima bu yasda baslarsak cok erken yasda emekli ola bilir diye umutlaniyorum. Henüz ETF olayini ögrenme cabasindayim, ama en az risksiz yatirim olarak mantigima yatdi.

Ben yemekyemeyi cok severim, sofradada uzun uzun otururum, yavasca keyfini cikartirim yemeklerin. Ama moralim bozuk oldugunda, senin gibiyim. Hic birsey yiyemem. Yanliz sakinlesince ben maydanozla mutlu olmam, sofra kurarim kendime

Kızlar ev bakıcaz demiştik ya gidip gördük çok güzel bahce katı önden bakınca ilk kat 4+1 180m2 net.bulundugu muhite göre uygun ama dediği rakamdan cok düşmedi miktarı.ev kredisi sadece benim üzerimden ceksek maasımın yüzde kacı kredi verirler.illa eşin gelirini beyan etmeli miyiz bide ara ödemeyi bastan mı konuşmak gerekiyor.

notdefteri2_
Yine temennim oturacağın guzel bir evin olsun ama bizi. Maaşlar belli. Eşinin geliri bilemem ama ben olsam yeni ama yatırımlık tercih ederdim sanirim
Evet maaşlar belli, eşim özel şirkette, yani o ancak evin kirası, faturaları ödeyebiliyor. Dediğiniz gibi yatırımlık almak bizi daha az borca sokar. Allahtan ümit kesilmez belki de bir fırsat çıkar, oturacağım evi alırım :) ümit etmek bedava :) inşallah siz de gönlünüze göre evinizi alır, hayalinizce yerleşirsiniz

Aynı durumdayız cnm benim de esim özel de ve düşük maaşı var...
Ümit kesmiyor ne güzel guzel söyledin hayal bedava

Günaydın kızlar

Biliyorsunuz araç almaya niyetlenmiştik, bir aracı çok beğendik ekspere falan girdik eşim kapora verdi. Pazartesi alacaktık ama adam uyanık çıktı. İlandan kaldırmayıp fiyatı artırdı, arayanlara da bize söylediğinden yüksek bir fiyata bırakırım diyormuş. Çok moralimiz bozuldu. Bakalım pazartesi ne olacak.. Adamdan aşırı huylandık.. Hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur

Bugün nöbete gideceğim. Uzun zamandır cumartesi çalışmamıştın bir heyecan bastı

karamelli_turta geçmiş olsun canım. başkalarının malına nasıl bu kadar rahat el uzatıyorlar anlamıyorum.
Bende anlamıyorum ama oluyor P planli
Sıkma canını bazen oluyor öyle cnm.
Beni anlattin
Bir tatli bir tuzlu ,
Sonrasi da hep bunun tekrarı cnm.
Duş iyi fikirmiş, müzik de olabilir.
Asmin imkânsiz olarak düşünme belli mi olur bir bakmışsın alivermissiniz.
Sende çalışmaya başlayınca daha fakli olacak.

Hayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.
Ne tuhaf insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…