Kafam kazan gibi oldu.
Eski bir arkadaşım aradı, işyeri bir süre daha tam olarak acmiyormus. Devletin ödemesi de bitti.
Ev kredisi oduyor. Birsuru de ekstra borcu var.
Birinden cekip diğerini kapatırken meblağ ev kredisinin yarısi kadar olmuş.
Diğer borçlara ev kredisi kadar oduyormus.
Şu an elimde kk ve bir krediyi toptan kapatacak kadar altınım var onu kapatıp, diger kredi için de düşük faizli Kredi çekmeyi ve tamamen kapatıp ödeme rakamını düşürmeyi hesaplıyoruz dedi.
Eşi beyefendi evlendiginden beridir kızın maaşına güvenip doğru düzgün bir işte tutunamadı.
Anlatırken çok üzüldüm, normal yaşadıkları için bu kadar borç olduğunu düşünmedim, arkadaşımın maaşı en az 7-8 vardır tahminimce.
Ama şu an yok tabi. İş devam etse öderim de şimdi ne yapacağımı bilmiyorum sana sorayım dedi.
O kadar basım agridiki anlatırken birşey de diyemedim.
Sen plan yapmışsın hayırlısı dedim.

O nasıl oluyor cnm sadece yeşilçay mi iciyorsun

Bir de ben de çok gerilip sinirlendiysem alışveriş yapma tutkusu vardi..önceden daha fazlaydı ...Neyseki bunu bir nebze frenledim...

Amam u
Birşey değil kahvemsim. Kabak detoksu var o daha yapılabilir. Diyetisyen Ayşe Tuğba sengel kabak detoksu bunu yapacağım simdi bu daha kolay.
Evet kabak daha kolay cnm...onda mesela direnci kırıp 700 verip geri almadim...Taylan in kini sonuçlarını deneyip göreceğim..Ama almak istemiyirum

almanyada bekar abimle kaliyor. Bana 75km uzak. Tansyonu cikinca buraya getirdim, doktor islerini burda hal etmek daha kolay.
Ailecek o taraftasınız ne güzel ..
Keşke o kadar borç aynı anda yapılmasaydı
Üzüldüm bende cnm.
Şu an aydan aya odenemeyecek bir meblağ ise altinlari bozmali.

Üzüldüm bende cnm.
Acaba eşi ne yapıyor bu surecte...
Işte bazen olağanüstü durumlar her şeyi alt üst edebiliyor...Iyi ki altını varmis yine de

Üzüldüm bende cnm.
Birşey diyip yönlendirme yapamadim çünkü çok şaşırdım ve üzüldüm o konuşurken,bu kadar zorda olduğunu bilmiyordum.
Zaten konu da bir anda nasıl oraya geldi onu d anlamadım,.bizim düğün günü onun da nikah tarihiydi sonraki sene, tebrik için aramış

Acaba eşi ne yapıyor bu surecte...
Işte bazen olağanüstü durumlar her şeyi alt üst edebiliyor...Iyi ki altını varmis yine de
İş bakıyormuş şu an
Altınları verince de yarın birgün başka bir sıkıntı çıksa hepten zorda kalacagiz ama şu an ödeme rakamı gelirimin iki katı oldu diyor.

Kisa çalışma odeneginden mi faydalanmış bu süreçte, ekime kadar uzatildi demişti arkadaşım ama.

Kisa çalışma odeneginden mi faydalanmış bu süreçte, ekime kadar uzatildi demişti arkadaşım ama.
Evet canım kısa çalışma almış.
Şirket ekstra birşey odememiş.
Uzatma ile ilgili kanun daha çıkmadı, uzatılacak dendi ama resmi açıklama yapılmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…