- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.981
yok canim, bizim ev 1+1 4 kisi kaliyoruz su an, annemde var diye. Sürekli biri bir odada uyuyor, ev isini zor yapiyorumFiziksel hareketler yapıyorsun değil mi daha kolay gider
istedikten sonra yaparsin sen canimAynen dediğin gibi canım sınav falan yapiyorlar baya bayada yoruyorlar insani
istedikten sonra yaparsin sen canimAynen dediğin gibi canım sınav falan yapiyorlar baya bayada yoruyorlar insani
Annen türkiyede mi normalde asmin almanyada mi?yok canim, bizim ev 1+1 4 kisi kaliyoruz su an, annemde var diye. Sürekli biri bir odada uyuyor, ev isini zor yapiyorum
annem düzelip kendi evine döndügünde anca
almanyada bekar abimle kaliyor. Bana 75km uzak. Tansyonu cikinca buraya getirdim, doktor islerini burda hal etmek daha kolay.Annen türkiyede mi normalde asmin almanyada mi?
O nasıl oluyor cnm sadece yeşilçay mi iciyorsunTaylan kümelinin yeşil çay gününü yapacağım bugün.
Zaten öğlen oldudün de insanlık dışı yedigimi gözönünde bulundurursak sanırım bugün biter.
Yarın devam edermiyim ona yarın sabah karar veririm
Youtube dan bakO nasıl oluyor cnm sadece yeşilçay mi iciyorsun
Evet kabak daha kolay cnm...onda mesela direnci kırıp 700 verip geri almadim...Taylan in kini sonuçlarını deneyip göreceğim..Ama almak istemiyirumBirşey değil kahvemsim. Kabak detoksu var o daha yapılabilir. Diyetisyen Ayşe Tuğba sengel kabak detoksu bunu yapacağım simdi bu daha kolay.
Ailecek o taraftasınız ne güzel ..almanyada bekar abimle kaliyor. Bana 75km uzak. Tansyonu cikinca buraya getirdim, doktor islerini burda hal etmek daha kolay.
Keşke o kadar borç aynı anda yapılmasaydıKafam kazan gibi oldu.
Eski bir arkadaşım aradı, işyeri bir süre daha tam olarak acmiyormus. Devletin ödemesi de bitti.
Ev kredisi oduyor. Birsuru de ekstra borcu var.
Birinden cekip diğerini kapatırken meblağ ev kredisinin yarısi kadar olmuş.
Diğer borçlara ev kredisi kadar oduyormus.
Şu an elimde kk ve bir krediyi toptan kapatacak kadar altınım var onu kapatıp, diger kredi için de düşük faizli Kredi çekmeyi ve tamamen kapatıp ödeme rakamını düşürmeyi hesaplıyoruz dedi.
Eşi beyefendi evlendiginden beridir kızın maaşına güvenip doğru düzgün bir işte tutunamadı.
Anlatırken çok üzüldüm, normal yaşadıkları için bu kadar borç olduğunu düşünmedim, arkadaşımın maaşı en az 7-8 vardır tahminimce.
Ama şu an yok tabi. İş devam etse öderim de şimdi ne yapacağımı bilmiyorum sana sorayım dedi.
O kadar basım agridiki anlatırken birşey de diyemedim.
Sen plan yapmışsın hayırlısı dedim.
Acaba eşi ne yapıyor bu surecte...Ailecek o taraftasınız ne güzel ..
Keşke o kadar borç aynı anda yapılmasaydı
Üzüldüm bende cnm.
Şu an aydan aya odenemeyecek bir meblağ ise altinlari bozmali.
Birşey diyip yönlendirme yapamadim çünkü çok şaşırdım ve üzüldüm o konuşurken,bu kadar zorda olduğunu bilmiyordum.Ailecek o taraftasınız ne güzel ..
Keşke o kadar borç aynı anda yapılmasaydı
Üzüldüm bende cnm.
Şu an aydan aya odenemeyecek bir meblağ ise altinlari bozmali.
İş bakıyormuş şu anAcaba eşi ne yapıyor bu surecte...
Işte bazen olağanüstü durumlar her şeyi alt üst edebiliyor...Iyi ki altını varmis yine de
Kisa çalışma odeneginden mi faydalanmış bu süreçte, ekime kadar uzatildi demişti arkadaşım ama.Birşey diyip yönlendirme yapamadim çünkü çok şaşırdım ve üzüldüm o konuşurken,bu kadar zorda olduğunu bilmiyordum.
Zaten konu da bir anda nasıl oraya geldi onu d anlamadım,.bizim düğün günü onun da nikah tarihiydi sonraki sene, tebrik için aramış
Evet canım kısa çalışma almış.Kisa çalışma odeneginden mi faydalanmış bu süreçte, ekime kadar uzatildi demişti arkadaşım ama.
Of.Evet canım kısa çalışma almış.
Şirket ekstra birşey odememiş.
Uzatma ile ilgili kanun daha çıkmadı, uzatılacak dendi ama resmi açıklama yapılmadi.
Umarım canımOf.
Umarim bir çıkış yolu bulur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?