- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.021
Aslinda senin niteliklerine, yaptigin ise falan bakiyorlar. Mesela biz gelir gelmez 3 sene oturum verdiler.Vatandaşlık biraz zor olmuyormu asmin cocukken gelmek senin gibi burda doğanlar için veriliyo ototmatikmen ama büyüklere sonradan gelenlere bile süresiz oturum vermiyorlar iki yıllık geçerli oturum almak için 200 ile 400 saat arası kurs gormemiz gerekiyovermiyorlar yani kolay
Çörekotu yağının soğuk sıkım olmasına dikkat edin, belki biliyorsunuzdur ama sıcak sıkımın yararı yokmuş, vitamini ölüyormuş.Az once kendime 3 sise ayarladım 1 er litre..Yatak odası salon ve antreye koydum. Yarın net olarak hepsini tüketmeyi planlıyorum...
@kahvemsi mutluluk çörekotu yağı ve kayısı çekirdeği yağını alınacak listesine ekledim..Dışarı çıkınca alacagim. Özelliklerini okudum bana uygun ins fayda görürüm..
Ben de taze fasulye pisireyim bariBugünün menüsü ortak
Biz de sahibinden aldık, araçta değişen, boya yok demişti. 450 lira karşılığında makineye sokturduk. 1 kapı değişmiş, 2 kapı boyanmış :) buna rağmen bir kuruş indirmedi, insan utanır 1000 lira bari indirir değil mi :) aman o makineye sokmadan kimseye güvenmeyin.Günaydın kızlar
Biliyorsunuz araç almaya niyetlenmiştik, bir aracı çok beğendik ekspere falan girdik eşim kapora verdi. Pazartesi alacaktık ama adam uyanık çıktı. İlandan kaldırmayıp fiyatı artırdı, arayanlara da bize söylediğinden yüksek bir fiyata bırakırım diyormuş. Çok moralimiz bozuldu.Bakalım pazartesi ne olacak.. Adamdan aşırı huylandık.. Hakkımızda hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur
Bugün nöbete gideceğim. Uzun zamandır cumartesi çalışmamıştın bir heyecan bastı
Birikime devam. Ev de olacak inşallahÇok teşekkür ederim:) ne büyük özgürlükmüş, ilk kez bu kadar özgür hissettim, Allah isteyen herkese versin
iyi günlerde kullan canimYakıştı da
ahanda grubun amerikalisiBenim Amerikan vatandasligim var kiralik ev bile vermeyen Almanlara kalmadim neysekisiz de umarim istediginiz gibi bir ev bulursunuz yakinda
yok canim heryerde farkli uygulaniyor. kresler 440€ civari burda, onun yerine 250 € familiengeld veriyorlar 24 ay.Kresler nasil bedava degilAlmanyada her yerde bedava saniyordum.
Familiengeld de noluyor kindergeldi biliyorum bir tekyok canim heryerde farkli uygulaniyor. kresler 440€ civari burda, onun yerine 250 € familiengeld veriyorlar 24 ay.
Öyle öyle. Ikiniz calisinca tam olur da.ahanda grubun amerikalisi
dedigim gibi ben calismadan zor verirler herhalde
Oo süper valla,
kres bedaca olmadigi icin destek olarak Familiengeld cikti isde. Cok pahali bir sehir burasiFamiliengeld de noluyor kindergeldi biliyorum bir tek
Munihtemiydin sen valla gelmem oraya o ne 440 euro
benimkiler kuru fasulye pilav cacık istedilerTaze fasulyeee
güle güle kullan cnm. Bende hep söylerim iyiki almışım ev kadar değerli gozumdeÇok teşekkür ederim:) ne büyük özgürlükmüş, ilk kez bu kadar özgür hissettim, Allah isteyen herkese versin
Zoomdan ders versin
ben 24 aydir evdeyim bacim birak zoomu resmen bilgisayari kullanmayi bile unutmusumbenimkiler kuru fasulye pilav cacık istediler
güle güle kullan cnm. Bende hep söylerim iyiki almışım ev kadar değerli gozumde
Zoomdan ders versin
Amin cnm cok bir şey de gözümüz yok ev olsun araba olsun bir de saglik huzurÇok teşekkür ederim:) ne büyük özgürlükmüş, ilk kez bu kadar özgür hissettim, Allah isteyen herkese versin
Aaa cok iyi fikirbenimkiler kuru fasulye pilav cacık istediler
güle güle kullan cnm. Bende hep söylerim iyiki almışım ev kadar değerli gozumde
Zoomdan ders versin
canim evet kurs görüp almanca sinavini geciyorsunda V1 derecesi bekliyorlar, oda cok zor degil. Bide benim arkadasim Berlinde yasiyor. Kendisi mühendis, oda türkyeden gelip burda master okudu. O 10 yil sonra mecbur vercekler demisdi, cocuk calisiyordu bide. Cidden gitdi aldi, sinav filanda yapmamisdi. Imkanlar
Inşallah canımistedikten sonra yaparsin sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?