Kolay gelsin cnm

Nasıl gittin Almanya'ya merak ettim anlatmak istersen tabi
Ben doktora sonrasi calisma yani postdoc researcher olarak kabul aldim üniversitede, esim de tamamen sansina ayni sehirden bir is buldu kendine göre. Ikisi ayni anda olunca bunu bir isaret olarak görüp tasinmaya karar verdik. Cocuklar icin firsat dedik birkac dil birden ögreniyorlar, hem de kresler bedava, parklar, yesillik alanlar cok fazla, cocuklar icin aktiviteler, sporlar, etkinlikler derken geri dönmekten vazgectik. Yatirim hep altinla olmuyor

Harikasin turtis
Biz de hala kahvaltıya ne yapsak diye tembellikteyiz

En güzel yatırım yolunu secmişsin

bir kac yil sonra alman vatandasligina gece bilceksiniz, türk konsolosluguda mavi kart cikartiyor, böylece türkyedeki haklarinida kaybetmiyorsun. Bunuda düsünün derim. Kresler bizde malesefbedava degil, hos kresde cikmadi ya bize

Asmin birakmak yok devam edeceğiz değil mi

bir kac yil sonra alman vatandasligina gece bilceksiniz, türk konsolosluguda mavi kart cikartiyor, böylece türkyedeki haklarinida kaybetmiyorsun. Bunuda düsünün derim. Kresler bizde malesefbedava degil, hos kresde cikmadi ya bize
Vatandaşlık biraz zor olmuyormu asmin cocukken gelmek senin gibi burda doğanlar için veriliyo ototmatikmen ama büyüklere sonradan gelenlere bile süresiz oturum vermiyorlar iki yıllık geçerli oturum almak için 200 ile 400 saat arası kurs gormemiz gerekiyo vermiyorlar yani kolay

canim evet kurs görüp almanca sinavini geciyorsunda V1 derecesi bekliyorlar, oda cok zor degil. Bide benim arkadasim Berlinde yasiyor. Kendisi mühendis, oda türkyeden gelip burda master okudu. O 10 yil sonra mecbur vercekler demisdi, cocuk calisiyordu bide. Cidden gitdi aldi, sinav filanda yapmamisdi. Imkanlar var ama.

Aynen dediğin gibi canım sınav falan yapiyorlar baya bayada yoruyorlar insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…