- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.961
Kolay gelsin cnmSabah erken uyanip daha da dalamayinca mutfağı temizledim.
Banyo wc de yikadim.
Çocuklar hâlâ uyuyor birazdan uyanırlar.
Süpürge açıp birde silerim.
Taze fasulye,pilav,cacik yapacağım hattâ onu koyayim madem ocağa
Ben doktora sonrasi calisma yani postdoc researcher olarak kabul aldim üniversitede, esim de tamamen sansina ayni sehirden bir is buldu kendine göre. Ikisi ayni anda olunca bunu bir isaret olarak görüp tasinmaya karar verdik. Cocuklar icin firsat dedik birkac dil birden ögreniyorlar, hem de kresler bedava, parklar, yesillik alanlar cok fazla, cocuklar icin aktiviteler, sporlar, etkinlikler derken geri dönmekten vazgectik. Yatirim hep altinla olmuyorNasıl gittin Almanya'ya merak ettim anlatmak istersen tabi
Sağol canim bakayım ona daBirşey değil kahvemsim. Kabak detoksu var o daha yapılabilir. Diyetisyen Ayşe Tuğba sengel kabak detoksu bunu yapacağım simdi bu daha kolay.
Harikasin turtisSabah erken uyanip daha da dalamayinca mutfağı temizledim.
Banyo wc de yikadim.
Çocuklar hâlâ uyuyor birazdan uyanırlar.
Süpürge açıp birde silerim.
Taze fasulye,pilav,cacik yapacağım hattâ onu koyayim madem ocağa
En güzel yatırım yolunu secmişsinBen doktora sonrasi calisma yani postdoc researcher olarak kabul aldim üniversitede, esim de tamamen sansina ayni sehirden bir is buldu kendine göre. Ikisi ayni anda olunca bunu bir isaret olarak görüp tasinmaya karar verdik. Cocuklar icin firsat dedik birkac dil birden ögreniyorlar, hem de kresler bedava, parklar, yesillik alanlar cok fazla, cocuklar icin aktiviteler, sporlar, etkinlikler derken geri dönmekten vazgectik. Yatirim hep altinla olmuyor
Kabak detoksunu bende bekarken yapiyordum uc gün gecerli yanlis degilsem faydasını görmüştümBirşey değil kahvemsim. Kabak detoksu var o daha yapılabilir. Diyetisyen Ayşe Tuğba sengel kabak detoksu bunu yapacağım simdi bu daha kolay.
Seninki daha cazip geliyorBen hepinize kolay yoldan 3 günde 3 kilo alma yöntemi de verebilirim
bir kac yil sonra alman vatandasligina gece bilceksiniz, türk konsolosluguda mavi kart cikartiyor, böylece türkyedeki haklarinida kaybetmiyorsun. Bunuda düsünün derim. Kresler bizde malesefbedava degil, hos kresde cikmadi ya bizeBen doktora sonrasi calisma yani postdoc researcher olarak kabul aldim üniversitede, esim de tamamen sansina ayni sehirden bir is buldu kendine göre. Ikisi ayni anda olunca bunu bir isaret olarak görüp tasinmaya karar verdik. Cocuklar icin firsat dedik birkac dil birden ögreniyorlar, hem de kresler bedava, parklar, yesillik alanlar cok fazla, cocuklar icin aktiviteler, sporlar, etkinlikler derken geri dönmekten vazgectik. Yatirim hep altinla olmuyor
Asmin birakmak yok devam edeceğiz değil miGünaydin kizlar,
300g daha zayif bur asmin birakayim burayaevet bilixorum giden su, yag degil, ama ben yinede mutlu oluyorum annemde 500 vermis.
Su an kahvaltidayiz, ardindan biraz ev temizleyip gecen anneme aldigim kiyafetlerin bir kismini geri götürcem olmadi bazilari.
Vatandaşlık biraz zor olmuyormu asmin cocukken gelmek senin gibi burda doğanlar için veriliyo ototmatikmen ama büyüklere sonradan gelenlere bile süresiz oturum vermiyorlar iki yıllık geçerli oturum almak için 200 ile 400 saat arası kurs gormemiz gerekiyobir kac yil sonra alman vatandasligina gece bilceksiniz, türk konsolosluguda mavi kart cikartiyor, böylece türkyedeki haklarinida kaybetmiyorsun. Bunuda düsünün derim. Kresler bizde malesefbedava degil, hos kresde cikmadi ya bize
70 kilonun üstündeysen 3 gün yap diyor. 70 kilonun altindaysan 2 günmusKabak detoksunu bende bekarken yapiyordum uc gün gecerli yanlis degilsem faydasını görmüştüm
pis hirslandim canimAsmin birakmak yok devam edeceğiz değil mi
Sağol canımHarikasin turtis
Biz de hala kahvaltıya ne yapsak diye tembellikteyiz
canim evet kurs görüp almanca sinavini geciyorsunda V1 derecesi bekliyorlar, oda cok zor degil. Bide benim arkadasim Berlinde yasiyor. Kendisi mühendis, oda türkyeden gelip burda master okudu. O 10 yil sonra mecbur vercekler demisdi, cocuk calisiyordu bide. Cidden gitdi aldi, sinav filanda yapmamisdi. Imkanlar var ama.Vatandaşlık biraz zor olmuyormu asmin cocukken gelmek senin gibi burda doğanlar için veriliyo ototmatikmen ama büyüklere sonradan gelenlere bile süresiz oturum vermiyorlar iki yıllık geçerli oturum almak için 200 ile 400 saat arası kurs gormemiz gerekiyovermiyorlar yani kolay
O zaman ben 65 idim bilmiyordum valla sayende öğrendim banada lazım olacak ilerde70 kilonun üstündeysen 3 gün yap diyor. 70 kilonun altindaysan 2 günmus
canim ben önce böyle 1-1,5 kg su kaybederim sonra gidim gidim gider hashimoto sayesinde, ama yinede pes etmiyecem. BasaracazAsmin birakmak yok devam edeceğiz değil mi
Fiziksel hareketler yapıyorsun değil mi daha kolay gidercanim ben önce böyle 1-1,5 kg su kaybederim sonra gidim gidim gider hashimoto sayesinde, ama yinede pes etmiyecem. Basaracaz❤
Aynen dediğin gibi canım sınav falan yapiyorlar baya bayada yoruyorlar insanicanim evet kurs görüp almanca sinavini geciyorsunda V1 derecesi bekliyorlar, oda cok zor degil. Bide benim arkadasim Berlinde yasiyor. Kendisi mühendis, oda türkyeden gelip burda master okudu. O 10 yil sonra mecbur vercekler demisdi, cocuk calisiyordu bide. Cidden gitdi aldi, sinav filanda yapmamisdi. Imkanlar var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?