Hayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.
Ne tuhaf insanlar var

Valla ne bileyim Turtiş ya. Bari arayana biri var almazsa görüşelim falan de yani, hadi kaldırmadın daha satmadım diye. Hakkımızda hayırlısı bin türlü insan var işte..

Ben yemekyemeyi cok severim, sofradada uzun uzun otururum, yavasca keyfini cikartirim yemeklerin. Ama moralim bozuk oldugunda, senin gibiyim. Hic birsey yiyemem. Yanliz sakinlesince ben maydanozla mutlu olmam, sofra kurarim kendime
Bende öyle hızlı yerim ki jet hızıyla
Hâlâ bi çözümünü bulamadim

Dün akşam balik yapmistim üzerine tatlı istediler
A101den aldığım katmeri denedim beğendik kizlar

Sıkma canını
Oysa benimki daha kötü
Asık olursam kesilir iştahım ama kotu olansa ömür boyu bidaha asik olmayacağım

Valla ne bileyim Turtiş ya. Bari arayana biri var almazsa görüşelim falan de yani, hadi kaldırmadın daha satmadım diye. Hakkımızda hayırlısı bin türlü insan var işte..
Çok sinir oldum şu an, umarım sorun çıkmadan alırsın arabayi

arabanız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Gunaydinlarrr
Sınav görevinde yedek gözetmenim. Su an bekliyorum. Sınav girişinde covid 19 ile ilgilu alinmasi gerekli onlemleri aciklayip ogrencileri sibava aldik. Benjm gorevim bahcede birazdan araya cikarlar.
K kahvemsi mutluluk canım 3 günde 3 kilo diyeti Taylan Kümeli yazinca YouTube videosunda ayrıntılı izleyebilirsin. Yazılı halde bulamadım.

Yorgan yetersiz gelmiş olabilir

Canım teşekkür ederim, bu çok fena birşey
Ben yapamam sanırım

Ben hepinize kolay yoldan 3 günde 3 kilo alma yöntemi de verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…