- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.941
Hayırlısı olsun ama kaporayi alip ilânı kaldirmamak ne demek oluyor.
Ne tuhaf insanlar var
Bende öyle hızlı yerim ki jet hızıylaBen yemekyemeyi cok severim, sofradada uzun uzun otururum, yavasca keyfini cikartirim yemeklerin. Ama moralim bozuk oldugunda, senin gibiyim. Hic birsey yiyemem. Yanliz sakinlesince ben maydanozla mutlu olmam, sofra kurarim kendime
Sıkma canınıufak çaplı bir tartışma diyelim; ataerkil sisteme bir sitem, bir gözdağı ahaha, çekirdek aileden kabak ailesine yönelmiş bir öfkeiyice geyiğe sardırıcam şimdi, daha uzatmayayım. yaşadığımız mali dönemin iz düşümleri üzerine fikir beyanı kısaca. ama uzatıyorum. ne üse.
canım sıkılırsa, sıkıntının tipi, yoğunluğu ve süresine göre günlerce aç kalabilir sonra da açlık sınırında, eser düzeyde besinle bir o kadar daha gidebilirim. evreka!!! ivedilikle kilo vermek istediğimde, canımı feci sıkan bir şeyler bulmalıyım.
Hayırdır inşallahŞu an yataktan bildiriyorum.
Müthiş bir başarısıyla uyandım
Çok hareketli rüyalar gördüm ondan olmalı
Çok sinir oldum şu an, umarım sorun çıkmadan alırsın arabayiValla ne bileyim Turtiş ya. Bari arayana biri var almazsa görüşelim falan de yani, hadi kaldırmadın daha satmadım diye. Hakkımızda hayırlısı bin türlü insan var işte..
Çok sinir oldum şu an, umarım sorun çıkmadan alırsın arabayi
Çok tatlisinSıkma canını
Oysa benimki daha kötü
Asık olursam kesilir iştahım ama kotu olansa ömür boyu bidaha asik olmayacağım
arabanız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptımbanka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..
Güle güle kullanın hayırlı olsun. Km az temiz bir araçPeugeot 206 aldık. Km’si 64000’de. Fiyatı:56.000 2007 model
İnşallah çok istiyorum artık bir evsağolun
Gülmeyin amaHayırdır inşallah
o senin tatliligin bebisimÇok tatlisin
Yorgan yetersiz gelmiş olabilirGülmeyin ama
Rüyamda komsunun düğünü oluyor ama böyle kuzu çevirmeler falan. camdan bakıyorum ama inemiyorumsonra bi anda yanımda serdar ortaç beliriveriyor. Kocam evde oluyor o görmeden adamdan kurtulacağım diye canım cikiyor
o senin tatliligin bebisim
Canım teşekkür ederim, bu çok fena birşeyGunaydinlarrr
Sınav görevinde yedek gözetmenim. Su an bekliyorum. Sınav girişinde covid 19 ile ilgilu alinmasi gerekli onlemleri aciklayip ogrencileri sibava aldik. Benjm gorevim bahcede birazdan araya cikarlar.
K kahvemsi mutluluk canım 3 günde 3 kilo diyeti Taylan Kümeli yazinca YouTube videosunda ayrıntılı izleyebilirsin. Yazılı halde bulamadım.
Birşey değil kahvemsim. Kabak detoksu var o daha yapılabilir. Diyetisyen Ayşe Tuğba sengel kabak detoksu bunu yapacağım simdi bu daha kolay.Canım teşekkür ederim, bu çok fena birşey
Ben yapamam sanırım
Ben hepinize kolay yoldan 3 günde 3 kilo alma yöntemi de verebilirimGunaydinlarrr
Sınav görevinde yedek gözetmenim. Su an bekliyorum. Sınav girişinde covid 19 ile ilgilu alinmasi gerekli onlemleri aciklayip ogrencileri sibava aldik. Benjm gorevim bahcede birazdan araya cikarlar.
K kahvemsi mutluluk canım 3 günde 3 kilo diyeti Taylan Kümeli yazinca YouTube videosunda ayrıntılı izleyebilirsin. Yazılı halde bulamadım.
O değilde rüyamda tüm sevmediklerimin bir araya gelmesiYorgan yetersiz gelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?