- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.041
Tebrikler bu başarı....Ben de terziye giderken terziye gotureceklerimi unuturum giderim..ben cok güzel birsey yaptim demin. Yagmurda kiyafet degistirmege gittim. Dükkanda cantayi actim ve kiyafetleri evde unutdugumu anladim
Biz de sahibinden aldık, araçta değişen, boya yok demişti. 450 lira karşılığında makineye sokturduk. 1 kapı değişmiş, 2 kapı boyanmış :) buna rağmen bir kuruş indirmedi, insan utanır 1000 lira bari indirir değil mi :) aman o makineye sokmadan kimseye güvenmeyin.
Güle güle kullan canım güzellermiş gerçektenYakıştı da
Benim eşimle oturum sürelerimiz farklı mesela canım dediğin gibi bana yeni verdiler bir yıllık yılda bir değiştircem eşimde sigortali çalıştığı için ona 4 yıllık veriyorlar okula gidersek 10 yıllık olcak ama gidemiyoruz ben çalışmadığım için bana böyle veriyorlarAslinda senin niteliklerine, yaptigin ise falan bakiyorlar. Mesela biz gelir gelmez 3 sene oturum verdiler.
fransayi bilmemde, ana burda cocugun burda dogdugu icinde mecburi oturum veriyorlar. Esin kac yildir orda?Benim eşimle oturum sürelerimiz farklı mesela canım dediğin gibi bana yeni verdiler bir yıllık yılda bir değiştircem eşimde sigortali çalıştığı için ona 4 yıllık veriyorlar okula gidersek 10 yıllık olcak ama gidemiyoruz ben çalışmadığım için bana böyle veriyorlar
Çocuğa oturum veriyorlar 5 yıllık 13 yasindada vatandaşlık aliyor ilk dile gittim biraz her işimi kendim görüyorum şükür zorlansamda ama yavaş yavaş aliscam yani eşim 5 yıldır burda canımfransayi bilmemde, ana burda cocugun burda dogdugu icinde mecburi oturum veriyorlar. Esin kac yildir orda?
Burda aksam ve haftasonlarida kurs var.
Ihmal etme dil ögrenmegi canim. Dil bilmegince hep birine muhtac olcan. Youtube dan bak kesin vardir dersler
temel varsa gerisinide yaparsinÇocuğa oturum veriyorlar 5 yıllık 13 yasindada vatandaşlık aliyor ilk dile gittim biraz her işimi kendim görüyorum şükür zorlansamda ama yavaş yavaş aliscam yani eşim 5 yıldır burda canım
aylik diger giderleri ne kadar? mutfak filan? ben onun clzümünü tam anlamadim, garanti bile 90 000 yapiyor 57 taksit.Bana surekli yazıyor.
Siz de bir bakın da ona göre yazayım birşey benim kafam durdu.
Ev kredisi 2.650 TL
Garanti 1.600 TL ( 57 taksit)
Kredi kartı 20.000 TL Limit bitmiş
Finans 1.500 TL ( 13 taksit, 10.ayda ödeme başlıyor)
Ziraat 600 TL (12.ayda ödeme başlıyor)
40bin TL lik altın var.
Finanstan düşük faizli kredi cekip garantiyi kapatayim.
Aylık ödemesi 1.700 TL 10.ayda baslar. 60 ay vade olur.
Altın ile kk ve finansı kapatırım.
Bu durumda 10.aya kadar 2.650 TL öderim.
Sonra 2.650+1.700+600
Altınım elimde kalsın da istiyorum.
O zaman da kredi cekip kredi kartı ve finansı kapatırım.
O zaman ödeme 2.650+1.600
10.aydan sonra da 2.650+1600+1.700+600
Geliri normalde 7.500 TL imiş
Şirket normal çalismaya dönene kadar da 4bin TL civarı para gelirmiş
Adam da asgari ucretle bir iş bulmus ay başı baslayacakmis.
Arkadaşının işi çok zor canım. Ben olsam öncelikli olarak 20.000 TL lik altın bozdurup kredi kartını kapatırım. Sonrasında her ay ödemelerimi yapamazsam eğer bir miktar bozdurup bütçeyi denklerdim. Tabi bu süreçte de olabilecek herşey den tasarruf etmeye çalışırdım. Ha birde unuttum o çalışmayan kocayı boşamayacaksam eğer, bütün maaşını elinden alırdım.Bana surekli yazıyor.
Siz de bir bakın da ona göre yazayım birşey benim kafam durdu.
Ev kredisi 2.650 TL
Garanti 1.600 TL ( 57 taksit)
Kredi kartı 20.000 TL Limit bitmiş
Finans 1.500 TL ( 13 taksit, 10.ayda ödeme başlıyor)
Ziraat 600 TL (12.ayda ödeme başlıyor)
40bin TL lik altın var.
Finanstan düşük faizli kredi cekip garantiyi kapatayim.
Aylık ödemesi 1.700 TL 10.ayda baslar. 60 ay vade olur.
Altın ile kk ve finansı kapatırım.
Bu durumda 10.aya kadar 2.650 TL öderim.
Sonra 2.650+1.700+600
Altınım elimde kalsın da istiyorum.
O zaman da kredi cekip kredi kartı ve finansı kapatırım.
O zaman ödeme 2.650+1.600
10.aydan sonra da 2.650+1600+1.700+600
Geliri normalde 7.500 TL imiş
Şirket normal çalismaya dönene kadar da 4bin TL civarı para gelirmiş
Adam da asgari ucretle bir iş bulmus ay başı baslayacakmis.
Diğer giderleri ne kadar bilmiyoraylik diger giderleri ne kadar? mutfak filan? ben onun clzümünü tam anlamadim, garanti bile 90 000 yapiyor 57 taksit.
Kizim birakmiyor rahat bakim, sonra birdaha okurum ama, sen bu konularda zaten ustasin. Senin düsüncen ne?
İlk yapması gereken o da işteArkadaşının işi çok zor canım. Ben olsam öncelikli olarak 20.000 TL lik altın bozdurup kredi kartını kapatırım. Sonrasında her ay ödemelerimi yapamazsam eğer bir miktar bozdurup bütçeyi denklerdim. Tabi bu süreçte de olabilecek herşey den tasarruf etmeye çalışırdım. Ha birde unuttum o çalışmayan kocayı boşamayacaksam eğer, bütün maaşını elinden alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?