Ne olursa olsun en iyisini kendisi bilir ama ben böyle bir durumda olsam. Ilk kredi kartını kapatır...
Ev kredisi ve garanti taksidini öderdim...1er 2sergr yetmeyince bozarak üzerine eklerdim...
Ama en başta sık o tasarruf yapar ek bir şey almazdım bu yıl parası olur abur cubur okur her neyse...

Keyfi borç ev dışındakiler.
Ev alırken hiç borcu yoktu konuşmuştuk.
Gezme, yeme, tatil olayına düşkünler.
Olmayan para ile yapmışlar.
Kredi karti yükseldikçe kredi çekip ödemiş yine kartı kullanmış
Bir de eşi evlendiklerinden beri hiç doğru düzgün çalışmadi. Kotu aliskanliklari da var sanırım.
Kızın maaşı iyi ve ailede destek oluyor.
Ben çok şaşırdım ve çok üzüldüm, normalde akıllı biridir, kafası çalışır para mevzuularina.

Kafam karıştı
Ne kadar çok kk varmış öncelikle hepsini kullanima kapardim ben olsam.

Kafam karıştı
Ne kadar çok kk varmış öncelikle hepsini kullanima kapardim ben olsam.
Benim beynim yandı valla
Tam da detoks günunde anlamadım önce, sonra yazdıklarını kağıda geçtim.
Madem yakın görüp anlattı bir faydam olsun dedim.
Kart bir tane kız. 20 bin limiti kullanmış.
Yazdım çizdim hesap yaptım.
Şöyle en son yazdım.
Altın ile kartı ode ve iptal et.
Aylık masrafınız herşey dahil 1.500 TL ye düşür ve gereksiz kişisel harcamaları yapma.
Evinde yiyecek, dondurucuda ne varsa bitene kadar onlarla idare et,
aylık masrafı daha da düşür ve gerekli olmayan bir parça bile alma.
Yeni çekeceği kredinin masraf ve geri ödemesini hesapla, uygunsa cekip garantiyi kapat.
10.aya kadar maaşından biraz da kenara koyar onunla diğer kredilerden küçük olanı ödersin.
Şeklinde yazdım.

Kemerleri iyice sıkması şart evet
Keşke tek karti olaydi

barbunya oldugunu bilmesen hayatda inanmazsin. Kakao, yumurta, yag, cok az tuz, kabartma tozu, tatlandirici, 1 kutu barbunya. Al sana unsuz, sekersiz cikolatali pasta
Kakao ve barbunya aynı ortamda
Ilk kez duyuyorum inan başkası söylese şaka yapiyorsun derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…