Sanirim senle ben bu yazi izinlerle geçireceğiz
Bana da öyle geliyor.
Sanirim 6 hafta daha izinim var, gecen yıl dugun için kullanırım diye de bırakmıştım.
Açıkçası insanlarla içiçe olmaktansa evde olmak işime geliyor turtis, zaten bir yerlere de gidemeyecegimize göre kullanirim

Yanlis adama catmis. Allah yardimcisi olsun. Ben de üzüldüm.

Parası olmayan insanların keyfi borc yapması kadar kötü bisey yok gerçekten. Arkadaş kocanda iş yok niye rahat ettirecem diye uğraşıyosun.
Kahvemsi ben olsam altını bozar önce kartı kapatır kalanlarla kredileri ödeme yaparım. Sonrada tek bi kredi çeker hepsini kapatırım. Sonrada o adamın maaşa çökerim. Beynim yandı da

Allah ödeme kolaylığı versin.
*İlk olarak kredi kartını ödesin ve çöpe atsın. En kötü 1000tl limitli olsun.
*ikinci olarak ev kredisini öteleyebilirse ötelesin.
*üçüncü olarak kredilerinin hepsini tek bi bankada toplamaya çalışsın ve tek ödeme olsun. tekkredi.com var orayı incelesin.
*eşinin geliri ile fatura gıda vb geçim için kullansın
*kendi geliri ile borç ödesin.
*kısabildiği kadar kemer sıksın
Ben olsam altınlarla kredi kartından kurtulurdum ilk olarak. Diğer kredileri tek bankada birleştirirdim. Kalan altınları ellemezdim.
Ve en önemlisi bir bankadan çektiği kredi ile diğer bankadaki borcu ödemeyi düşünmeyi bıraksın. Çünkü faiz yükünden başka ve daha da batmaktan başka bişey getirmez bu.
Ziraat kredisini kaç aylık çekmiş?

Nasılsın uykucu,hoşgeldin epeydir yoktun
ıyıyım canım benım
aslında her gun okuyup yzmaya gayret edıyorum
ıs yerım asırı yogun müdür 5dakıka bos durdugumuzu görse yeni iş verıyo
ogle arası emzırme ve yemek ıcn anneme gıdıyorum
cıkısta da yıne anneme
aksam nası oluyor anlamıyorum canım
bugun butun gun ev işi yaptım yarın ınsAllah oglumla oynayacagım gep

Sağol canim, bu şekliyle görüntüyü yollayacağım.
Ziraatten düşük faizle hem kendi çekmiş hem arkadaşına çektirmiş. Pandemide verilen düşük faizli kredi.
Evkredisi zaten ertelemis.
3 aydır birşey odemiyormuşki
Bence de herşey borcu borçla kapatmakla başlamış zaten.Benden bir kaç ay önce ev aldı o zaman başka borcumuz yok demişti.
Hani 2,5 sene falan olmuştur en fazla.
Ama güzel batmış orası ayri

cok gecmis olsun.

Bazen insanlar kötü tercübeyle akillaniyorlar. Umarim borcdan kurzulup birikime gecerler.

Çocuklar küçükken zor cnm hep koştur koştur gidip geliyordum bende işe.
Geçmiş olsun oglusa.

Birde eşine güvenmesin. Sanki eşi yokmuş çalışmıyormuş gibi düşünsün gelirini. Ona göre bankadan tek kredi düşünsün. Bu eş ile zor çünkü. İnşallah elindeki evden olmaz bu gidişle. Birde evinden olursa 2650 çektiği banka ipotek ile evine el koyar. Bu sefer diğer kredi borçları elde kalır. Evin olduğu krediyi mutlaka ödesin. En kötü evi satar toparlar çünkü. Ama banka el koyarsa o zaman çok kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…