Canim yinede sen karar ver, ama benim doktorum demistiki, cocugun cok agrisi oldugunu fark etdiginde agri kesici ver. Sürekli degil tabi ama anne olarak anliyorsun zaten cok agrisi var mi diye. Doktorum hep der, biz nasil agriya dayanamiyorsak onlar icinde aynisi gecerli. Dis icin bende bir kez agri kesici kullanmisdim.
Istersen bi doktoruna danis. Umarim agrisi bitmisdir, insan kiyamiyor miniklere.

Yarın yürüyüşe çıkınca arayacağım, konuşacağım etraflıca.
Ama ben ya da bir başkası da bir yere kadar akıl verebilir, neredeyse 40 yaşında hayat tecrübesi olan biri.
Ahh bana kalsa ilk iş o kocayı kapının önüne koy diyeceğim de laf söyletmiyor adama.

kör asiksa, hic birsey deme o konuda. Kötü sen olursun.

Ekonomik sıkıntılar evlilikleri sarsabiliyor. Bazen insanlara ne kadar söylesende anlamıyorlar. Bir müsibet bin nasihattan iyidir derler ya. Zamanla anlayacaktır. Olan giden yıllara oluyor.

kör asiksa, hic birsey deme o konuda. Kötü sen olursun.
Ekonomik sıkıntılar evlilikleri sarsabiliyor. Bazen insanlara ne kadar söylesende anlamıyorlar. Bir müsibet bin nasihattan iyidir derler ya. Zamanla anlayacaktır. Olan giden yıllara oluyor.
Yok kızlar zaten demek bana düşmez, konuşmalarında da belli ediyor zaten toz kondurmayacagini ama asil sorun adam.
Umarım kendi anlar bunu.
Kiz işine çok güveniyordu. Yazdım ya güzel para kazanıyor.
Ama salgın herşeyi altüst etmis.
Keşke üç ay önce uyansaydi

Çok zorda kalirsa ailesinden maddî yardim/borç isteyebilir belki.

Bu süreçten sonra anlar belki. Tüm yükü tek başına sırtlamak yorar insanı.
Akıllı bir kadındi aslında ama onun boşanmayacagina adım gibi eminim.
Ailesi de arkasında durur ama fazla gururlu.
Her iki tarafta evliliği onaylamadi kimseye haber vermeden gidip nikah yaptılar.
Evlerini duzduler ailesi nikahı öğrenince yumusadilar.
Birçok kez ne olursa olsun adamı bırakmayacağını söyledi.
Aman bilmiyorum ki, bu kadar detaylı maddi sorunlarıni hiç konuşmazdı iyi bilirdim ben de.
Bugün hem şaşkınlık hem üzüntü duydum
Rabbim bir an evvel feraha çıkartır umarım, sizlerin de başını agrittim teşekkür ederim.
Ama tek başıma yönlendirme yapıp birşey söylemek istemedim
Sevdiğim bir arkadaşım çünkü etkilendim durumundan objektif olamayabilirim

Çok zorda kalirsa ailesinden maddî yardim/borç isteyebilir belki.
Onu istemez babası, abisi var durumu iyi, ev alırken peşinatı onlar tamamlamış
Bu arabayı satıp ufak tefek borçları kapatmış o zamanda.
Şu an yardım ederlerse boşanmasini şart koşarlar o da söylemez
Adamın çalışmadığını yıllarca kimseye söylememiş

Birbirilerini seviyorlardırda, ama yük hep bir kişide olmamaz bir ilişkide. Bari karşısına alıp konuşsa adamı iş için. Yanlız buda bir gerçek ki, borçları birlikte yaptılar. Arkadaşında hatası var.
Sevdigin biri, umarım çabuk toparlanıp, birdaha böyle hatalar yapmaz

Inşallah erkenden aklı başına gelirde daha da yedirmesin maaşını eşine insanın içinde çalışmak yoksa ay başıda başlasa sonunu getirmeden soluğu evde alır arkadaşının maaşına guveniyo

En büyük hatanın kızda olduğunu düşünüyorum ben de. Şu bir gerçek yuvayı dişi kuş yapar.
Erkek hep olsun, harcansin ister. Para hesabı yapan kaç tane erkek vardır ki
Ne kadar çok kazanırsan kazan hepsini harcama, adamı yıllarca rahata alistirdin zaten.
Bir de olmadığı yerde dur de, önlem al.
Hicbirsey yok gibi yaşama.
Adam sorumsuz biri zaten ona diyecek laf yok.

konuşunca onu kaybeder diye korkuyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…