- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.141
Bende öyle düşünüyorum. Biz sana dedik baskısı yüzünden iyice dibe çökecekkaybetmekten de korkuyordur ama asıl biz sana demistik çevre baskısı onlardan korkuyor.
kuaför burdada felaket pahalıDip boyasına 80tl vermedim bugün. 18tl ye 2kutu boya alıp kendim boyadım. Cimriye doğru mu gidiyorum acaba. Kuaförler fiyatları mı katlamış. bana mı öyle geldi.
Ne kadar acıOnu istemez babası, abisi var durumu iyi, ev alırken peşinatı onlar tamamlamış
Bu arabayı satıp ufak tefek borçları kapatmış o zamanda.
Şu an yardım ederlerse boşanmasini şart koşarlar o da söylemez
Adamın çalışmadığını yıllarca kimseye söylememiş
Ben 3 aydır evde boyuyorum.Dip boyasına 80tl vermedim bugün. 18tl ye 2kutu boya alıp kendim boyadım. Cimriye doğru mu gidiyorum acaba. Kuaförler fiyatları mı katlamış. bana mı öyle geldi.
Eskiden ilçede herşeyi yaptırırdım. 100tl yi bulmazdım. Kuaförleri korona etkilese insanlar nasıl ödeyecek der az uygun yaparlar. Bu şekilde daha az kazanacaklarını düşünüyorum.kuaför burdada felaket pahalı
Şimdi sor 50tl değildir muhtemelen. Dip boya mı 50tl. Komple boya mıBen 3 aydır evde boyuyorum.
Kuaförler kapatilinca aradım bana hangi marka numara ile boyadığıni söyledi.
En son 50 TL ye boyatiyordum.
Evde boyarken de 2 kutu boya kullanıyorum,
Sürmesi,yıkaması çok fark etmiyor maddi olarak ama kalabalık ortam diye gitmiyorum.
Gerçi herşeye zam geldi onlarda arttırmış olabilir
Ev işlerini adam yapiyor, bunlar rolleri komple değiştirmiş.Ne kadar acı
Ama hiçbir çıkış yolu bulamazsa mecbur sonuçta anne baba diğerleri de.
Keşke o kadar hazira alıştırmasaydı,
Genelde ev işleri çoğunlukla zaten kadinda ama şu devirde sağlık yerindeyse erkek çalışmalı mutlaka.
Aşk bir zaman sonra karin doyurmaz.
Dip 50 komple 70, kas 20 idi Şubat'ta gittiğimde.Eskiden ilçede herşeyi yaptırırdım. 100tl yi bulmazdım. Kuaförleri korona etkilese insanlar nasıl ödeyecek der az uygun yaparlar. Bu şekilde daha az kazanacaklarını düşünüyorum.
Şimdi sor 50tl değildir muhtemelen. Dip boya mı 50tl. Komple boya mı
hm rol degistirdilerse denek yasam tercihleri bu mus. Yani o ev hanimi olacagina, esi olmus. Bunda sorun yok bence, ama ayaklarini yorganlarina göre uzatmamak sorun. Sonucda kdin ev hanimi olsaydida aynisi gecerliydi.Ev işlerini adam yapiyor, bunlar rolleri komple değiştirmiş.
Arkadaşım prenses gibi buyumis yumurta bile kırmaz. Kac kez bir araya geldik çayı bile adam doldurur önüne getirir.
Eşini çok seviyor konismalarindan anlıyorum ama ne biliyim bir yerde yanlış var.
Umarım bir an evvel toparlar
Iyi gecelerKahvemsi sütünü içti artık yatar.
İyi geceler kızlar
Iyi bakış açısı ✌hm rol degistirdilerse denek yasam tercihleri bu mus. Yani o ev hanimi olacagina, esi olmus. Bunda sorun yok bence, ama ayaklarini yorganlarina göre uzatmamak sorun. Sonucda kdin ev hanimi olsaydida aynisi gecerliydi.
Yani bencede tek sorun harcama bu durumda.Iyi bakış açısı ✌
Tek maaşa göre harcamak gerek O durumda.
benim cildim cok cok hasaz. Cimbizla tek tük kas alinca bile, kip kirmizi olur cildim bir saat filanda öyle kalir, onun icin hic kuaförde aldirmam, cünkü ardindan disari cikamam o haldeBen en son şubatta gitmiştim kuaföre kaş için.
4ay olmuş, daha da gitmem zaten
Ben de kendim boyarım artık. Fiyatlar ve korona azalırsa kuaför düşünebilirim yine.Ben en son şubatta gitmiştim kuaföre kaş için.
4ay olmuş, daha da gitmem zaten
nekadar pahali olmus! Bereketli olsunİyi geceler,
Bugün 630 liradan bir çeyrek ve 2540 liradan bir tam altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?