- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.782
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.161
çok geçmiş olsun cnmsagol canım derdini de anlatamıyor oyle uzuldumki eli hep agzında soguk meyve verıyorum cok soguk degıl tabi de sızısını dındırsın dıye.dün resmen cocuk kendını ordan oraya attı normalde aglak bi cocuk degıl
ahh ahhh bu sorumsuzlar yüzünden yıllarımız ziyan oluyor ona yaniyorumEn büyük hatanın kızda olduğunu düşünüyorum ben de. Şu bir gerçek yuvayı dişi kuş yapar.
Erkek hep olsun, harcansin ister. Para hesabı yapan kaç tane erkek vardır ki
Ne kadar çok kazanırsan kazan hepsini harcama, adamı yıllarca rahata alistirdin zaten.
Bir de olmadığı yerde dur de, önlem al.
Hicbirsey yok gibi yaşama.
Adam sorumsuz biri zaten ona diyecek laf yok.
Sanırım terzide pahalıkuaför burdada felaket pahalı
nekadar pahali olmus! Bereketli olsun
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim. Bana da çok Pahalı geldi. Ayda yılda bir aldığım için fiyatına bakmadım artık. Üç aydır evde olunca para birikmişti hesapta heves ettim. Sizlerin de bereketli birikimleriniz olsun.
kiyafet orda daha uygun ve kücük magazalarda daha farkli modeller bulunuyor. Bizde genelde kiyafet cok aliriz gelince.çok geçmiş olsun cnm
ahh ahhh bu sorumsuzlar yüzünden yıllarımız ziyan oluyor ona yaniyorum
Sanırım terzide pahalı
Eşimin akrabaları var da
Buraya gelince birde giderken kuaföre giderler
Birde terzilik bir sürü eşya getirirler
Altın gümüş alırlar
Kış Sezonundada gelirlerse kışlık falan gotururler
Geçen yıl akrabasının kızı ekimdeydi sanırım 250 euro bozdurup bi kaç saatte dünyanın alışverişini yapti.
Çocuklar küçükken zor cnm hep koştur koştur gidip geliyordum bende işe.
Geçmiş olsun oglusa.
Canim yinede sen karar ver, ama benim doktorum demistiki, cocugun cok agrisi oldugunu fark etdiginde agri kesici ver. Sürekli degil tabi ama anne olarak anliyorsun zaten cok agrisi var mi diye. Doktorum hep der, biz nasil agriya dayanamiyorsak onlar icinde aynisi gecerli. Dis icin bende bir kez agri kesici kullanmisdim.
Istersen bi doktoruna danis. Umarim agrisi bitmisdir, insan kiyamiyor miniklere.
kronikuykucu geçmiş olsun canım
çok tesekkur ederim kızlar insAllah bi an evvel cıkar rahatlar kuzucumçok geçmiş olsun cnm
ahh ahhh bu sorumsuzlar yüzünden yıllarımız ziyan oluyor ona yaniyorum
Sanırım terzide pahalı
Eşimin akrabaları var da
Buraya gelince birde giderken kuaföre giderler
Birde terzilik bir sürü eşya getirirler
Altın gümüş alırlar
Kış Sezonundada gelirlerse kışlık falan gotururler
Geçen yıl akrabasının kızı ekimdeydi sanırım 250 euro bozdurup bi kaç saatte dünyanın alışverişini yapti.
Zaten burda o isler pahali bayagibenim cildim cok cok hasaz. Cimbizla tek tük kas alinca bile, kip kirmizi olur cildim bir saat filanda öyle kalir, onun icin hic kuaförde aldirmam, cünkü ardindan disari cikamam o halde
Gece vakitlice uyumazsan böyle olurGünaydin kizlar,
hala uykum var
Canim cok zor zaten ben ekstra bir seyler yedim zaten...Illako deneyeceksen kabak deposuna bakarsın.ama zaten sen su an normal kilondaydın sanirimSütlü yeşilçay 3 kere içtim 2 saatte bir.
Bir büyük bardak kefir
İki büyük bardak elma çayı.
Listenin aslı sadece sütlü yeşilçay ama dayanamadim ben.
Normalde de açlığa dayanamam bugün arkadaşım da ustune gelince hepten çöktüm ben.
Bir daha kolay kolay denemem.
İki haftada veririm aynı kiloyu ama doyarak veririm
Yapabilenleri takdir ettim.
Ben ideal kilomdaydim en son ama ödem var yuzugumden anladım.Canim cok zor zaten ben ekstra bir seyler yedim zaten...Illako deneyeceksen kabak deposuna bakarsın.ama zaten sen su an normal kilondaydın sanirim
Yarından sonra epey süre yine evde olacağım, iki günde bir çıkıp 45 dakika yurusem iyi olur.Ben de bir daha kolay kolay denemem..Sağlıklı beslenme ve spor...özellikle spor hatta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?