çok geçmiş olsun cnm
ahh ahhh bu sorumsuzlar yüzünden yıllarımız ziyan oluyor ona yaniyorum
kuaför burdada felaket pahalı
Sanırım terzide pahalı
Eşimin akrabaları var da
Buraya gelince birde giderken kuaföre giderler
Birde terzilik bir sürü eşya getirirler
Altın gümüş alırlar
Kış Sezonundada gelirlerse kışlık falan gotururler
Geçen yıl akrabasının kızı ekimdeydi sanırım 250 euro bozdurup bi kaç saatte dünyanın alışverişini yapti.

kiyafet orda daha uygun ve kücük magazalarda daha farkli modeller bulunuyor. Bizde genelde kiyafet cok aliriz gelince.
Evet terzi cok pahali. Misal ben kot aldim, ortalama 60€ civari normal kotlar. Pacalar orjinal kesim kisaltmak, en azindan münihde, 16-18€.
Kuaföre hic gitmiyorum türkyede. Sacim cok seyrek ve ince, aliskin degiler türk kuaförleri, 3-4 kez denedim felaket kötü sonuclar aldim. Alman kuaförüne gidiyorum, bu sebebten dolayi.
Burda cok sey cok pahali, gida haric. Bide tabi bizim paramiz orda cidden degerleniyor.

Çocuklar küçükken zor cnm hep koştur koştur gidip geliyordum bende işe.
Geçmiş olsun oglusa.
çok tesekkur ederim kızlar insAllah bi an evvel cıkar rahatlar kuzucum
günaydın bu aradaa biz 5.30da uyandık

benim cildim cok cok hasaz. Cimbizla tek tük kas alinca bile, kip kirmizi olur cildim bir saat filanda öyle kalir, onun icin hic kuaförde aldirmam, cünkü ardindan disari cikamam o halde
Zaten burda o isler pahali bayagi benim de kasimda pek bisey cikmaz neyseki, ben de kendim hallediyorum.

Çok darlandim bugün, gözyaşım akmaya yer arıyor
Anneler günü, bayram, doğum günü ve bugün babalar günü
Hiçbirinde ailemle değildim, gitmek istiyorum ama hepsi evde olduklari için diğer yandan da korkuyorum ya onlara birşey tasirsam
Bugün de benim günüm basagrisiyla geçer artık

Canim cok zor zaten ben ekstra bir seyler yedim zaten...Illako deneyeceksen kabak deposuna bakarsın.ama zaten sen su an normal kilondaydın sanirim

Canim cok zor zaten ben ekstra bir seyler yedim zaten...Illako deneyeceksen kabak deposuna bakarsın.ama zaten sen su an normal kilondaydın sanirim
Ben ideal kilomdaydim en son ama ödem var yuzugumden anladım.
Evdeyken rahat kıyafet ile anlaşılmıyor tabi ama bu hafta ise giderken farkettim.
Biraz da abarttım bu ara yeme işini
İki gün deneyeyim dedim ama artık yapmam detoks.
Normal sağlıklı beslenmeye devam ederim, sabah tartıldım 65 çıktım, çok da fark yokmuş kilomda.
Korumaya devam.
Ama bu detokslari yapabilenleri gerçekten tebrik ederim.

Sosyal medyada bir babalar günü paylaşımı çok duygulandırdı beni.
Bir kadın paylaşmış.
18 yaşımdan beridir evlatlarima hem anne hem babayim diyip yaşadığı zorlukları anlatmış
Allah iyilerle karşılaştırsın
Tüm babaların ve evlatlarına babalık da yapan tüm kadınların babalar günü kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…