- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.401
Senin dediğin kombinezon, geceliko jupon dediginiz google göre petticoat mis? Ama fotoraflardada bildigin astar
gece gece arastirdigim seye bak Allahim
Kolay doğumlar dilerim.Iyi geceler kızlar bana dua edin yavaştan sancılarım başladı galiba dayanılacak gibi değil sanki ama hastaneye gitmiyorum daha
elbise etek altına giyilen iclik astar artık ne dersenjupon ne gurban?
sağlıcakla gelsin bebiş. Kolay doğumlar dilerimIyi geceler kızlar bana dua edin yavaştan sancılarım başladı galiba dayanılacak gibi değil sanki ama hastaneye gitmiyorum daha
Konuyu nere çektiniz yaSenin dediğin kombinezon, gecelik
Git yat uyu gece gece konu nereye geldi
Hayirlisi ile kucağına alirsin umarimIyi geceler kızlar bana dua edin yavaştan sancılarım başladı galiba dayanılacak gibi değil sanki ama hastaneye gitmiyorum daha
100 biraz zor türkyede herhalde. Gida cok pahali ordaHerkese günaydın
Kolay doğumlar dilerim.
Huysuzd arabanız hayırlı olsun.
A Asmin75 bende sevdim kumbaranın adını
3 tane kumbaram var. Hangisine ne denk gelirse atıyorum.
Haftalık 100tl yetirmeye çalışanları okudum. Hevesle bir deneyeyim dedim. İlk günden 50tl kaldı. Sanırım yetmez 100tl.enflasyona yenilmiş bu para.
100 biraz zor türkyede herhalde. Gida cok pahali ordaHerkese günaydın
Kolay doğumlar dilerim.
Huysuzd arabanız hayırlı olsun.
A Asmin75 bende sevdim kumbaranın adını
3 tane kumbaram var. Hangisine ne denk gelirse atıyorum.
Haftalık 100tl yetirmeye çalışanları okudum. Hevesle bir deneyeyim dedim. İlk günden 50tl kaldı. Sanırım yetmez 100tl.enflasyona yenilmiş bu para.
İnş bırakır dediğin gibi çok zorlamamak gerekiyor küçükmüş daha2 yasinda ve uzun zamandir sabahlari kuru bezle uyaniyoruz ve kapilarin arkasina saklaniyor tuvaletini yapmak icin.
Yanliz yaptigini sadece arada bir söyler, oda yaptiktan sonra, bide tuvalete oturmaktan korkuyor. Bir kac kez oturtmak istedim, agliyor. Bende zorlamak istemiyorum. Kendini hazir his etdiginde oturur diye umutlaniyorum, sütü biraktigi gibi.
Gercekten ilk önce kendi saglıgım mutlulugum dediğim zamanlar olcak mı merak ediyorum annemden gecmiş koçiş tatlı sever yazık adam ac kalmasın hep düşün eşimde hiç bir zaman demezki neden yemek yapmadın yada bunu mu yiycez bazen kızıyor çok yoruyosun kendini yapma diye ama kendide bir iş yapmaz söylemedikçeBazen yenmiyor...Burdaki amaç kendimizi pek yıpratmama olmalı aslinda
umarim iyisinizdir
Gida pahali cnm bu doğru.100 biraz zor türkyede herhalde. Gida cok pahali orda
Daha küçükmüş zaten çocuklar cok zeki artık özgüvenli o zamanını tayin eder.birazcık bez masrafına devam edilcek2 yasinda ve uzun zamandir sabahlari kuru bezle uyaniyoruz ve kapilarin arkasina saklaniyor tuvaletini yapmak icin.
Yanliz yaptigini sadece arada bir söyler, oda yaptiktan sonra, bide tuvalete oturmaktan korkuyor. Bir kac kez oturtmak istedim, agliyor. Bende zorlamak istemiyorum. Kendini hazir his etdiginde oturur diye umutlaniyorum, sütü biraktigi gibi.
Benim oğlan uykucuGünaydin canlar,
kiz yine erkenci bugün
damliya damliya...Gida pahali cnm bu doğru.
Ben haftalik 30 tl üzerinde atamiyorum ama aylik birikimden ayri bu kumbara o yüzden daha azar azar devam ediyorum.
bencede bu konuda baski yapmak ters sonuclar yaratir. Ona birakiyorum, nezaman hazir olursa ozamanDaha küçükmüş zaten çocuklar cok zeki artık özgüvenli o zamanını tayin eder.birazcık bez masrafına devam edilcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?