Hayırlı olsun canım rabbim kaza bela vermesin

hayırlı olsun cnm kazasız belasız binin insallah
Cennetmeyvesii kız beni çok güldürdün ya Allah da seni güldürsün
Amin canim
Çok alem kadın valla bu
teveccühünüz
Yerken mutlu olduğun hiçbir yiyecek kilo yapmaz
Yarın pasta alcam kendime
yalan ben canlı kanitiyim
Cennetmeyvesii cok hossun yaa var ya sen böyle sen şakrak olup kendini motive etmesen bu evlilik sürmezdi...
Senle eglenmeye gülmeye bakıp kıymet bilse keşke...
Amaaan salladim gitti. Böyle mutlu olmayı öğrendim. Iyiki varim
Ya tatlı cok guzel bir şey...Ama hep cildi en fazla yaslandiran şeker diyorlar...Ama yine de yemeden duramayanlardanim
bende ya. Hiçbişey bulamazsam nutella kasikliyorum

Canım evraklar yurtdışından geliyor, saat başı değiştiriyorum.
Ama arada bilgisayara, masaya dokukundugum için dezenfektan ile eldiveni temizliyorum.
Çıplak el çalışınca sürekli kalkamadigim için ellerim kolonya ve dezenfektandan yara oluyor

Ben bugün bayrama diye aldığım ama kilo aldığımdan giyemediigm elbisenin altına jupon aldım. 28 tl
Birde kardeşime ev hediyesi masa örtüsü takımı aldım 180tl de o tuttu.
Ya sanki kıtlık sendromuna girdim kızlar
Ihtiyacim bile olsa para harcamak istemiyorum
Bugün zorla aldım o hediyeyi almalıydım yani. aynı siteden bulmuşken juponda aldım.
Bunu aşmam lazim. Cimriliği hiç sevmem

jupon ne gurban?

Huysuzd
kazasiz belasiz kullanin

K klbk33
kumbaramin ismini cok begendim

kizlar su spor aletlerini bence rahat rahat kullanin sonucda eldiven kullaniyorsunuz

benim günüm hep kosturmakla, yemek yapmakla gecdi. Badimda cok agridi bugün. Son günlerhep uykusuz kaldim ondandir herhalde.
Bugün karar verildi, gelecek ay 4 aile daglardaev tutduk 3 günlügüne.
11 yetiskin 6 cocuk.
Eve 40 kisi sigiyor, ama bizden baska kimse olmuycak. 460€ bize düsen konaklama ücreti. Üzerine bide gida vebenzin gelcek.
Bakalim nasil olcak.
Yarin evi temizleyip birazda dinlencem, kitap okuyacam kizim uyurken. En azindan planim bu.

Siz Almanlar bilmiyor, giymiyor jupon
Elbisenin ya da eteğin altına iç gostermesin diye giyilen astar
bak astari biliyordum ayni seyse niye farkli isim kullaniyorsunuz kafami karistiriyorsunuz

Cidden ben türkyede yasiyamam herhalde, kimse beni, bende kimseyi anlamam. Kimsede is vermez bide üstüne

bak astari biliyordum ayni seyse niye farkli isim kullaniyorsunuz kafami karistiriyorsunuz

Cidden ben türkyede yasiyamam herhalde, kimse beni, bende kimseyi anlamam. Kimsede is vermez bide üstüne
Astar değil ama o jupon
Bizim işsizimiz bize yeter bacım kal orda gelme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…