- 22 Aralık 2016
- 1.980
- 3.934
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.381
Hayırlı olsun canım rabbim kaza bela vermesinSelam kızlarArabayı aldık bugün; adam bir yamuk yapmadı. Biz karı koca pimpiriklenmişiz.
Tabi benim araç otomatikti, bu manuel. Zorlandım biraz.
Eltim ben evlendikten sonra ehliyet alıp araç sürmeye başladı. Bulunduğumuz her ortamda onun eşinin ne mükemmel araç kullandığını konuşuyoruzBenimki otomatikti ya araçtan sayılmıyordu Ama inat ettim süreceğim Allahın izniyle
hayırlı olsun cnm kazasız belasız binin insallahSelam kızlarArabayı aldık bugün; adam bir yamuk yapmadı. Biz karı koca pimpiriklenmişiz.
Tabi benim araç otomatikti, bu manuel. Zorlandım biraz.
Eltim ben evlendikten sonra ehliyet alıp araç sürmeye başladı. Bulunduğumuz her ortamda onun eşinin ne mükemmel araç kullandığını konuşuyoruzBenimki otomatikti ya araçtan sayılmıyordu Ama inat ettim süreceğim Allahın izniyle
Amin canim
teveccühünüzÇok alem kadın valla bu
yalanYerken mutlu olduğun hiçbir yiyecek kilo yapmaz
Yarın pasta alcam kendime
Amaaan salladim gitti. Böyle mutlu olmayı öğrendim. Iyiki varimCennetmeyvesii cok hossun yaa var ya sen böyle sen şakrak olup kendini motive etmesen bu evlilik sürmezdi...
Senle eglenmeye gülmeye bakıp kıymet bilse keşke...
bende ya. Hiçbişey bulamazsam nutella kasikliyorumYa tatlı cok guzel bir şey...Ama hep cildi en fazla yaslandiran şeker diyorlar...Ama yine de yemeden duramayanlardanim
Canım evraklar yurtdışından geliyor, saat başı değiştiriyorum.Eldiven ıslandığı zaman por dediğimiz aralıkları genişliyor,bu sebeple geçirgenliği artıyor, içeri de sızdırmaya başlıyor. İlla eldiven kullanmak istiyorsak sık sık değiştirmek en güzeli.
Amin cnmHuysuzd hayırlı olsun canım güle güle kullan kazasız belasız inşallah
Cennetmeyvesii güldürdün valla bizi canım allahta seni güldürsün emi
jupon ne gurban?Ben bugün bayrama diye aldığım ama kilo aldığımdan giyemediigm elbisenin altına jupon aldım. 28 tl
Birde kardeşime ev hediyesi masa örtüsü takımı aldım 180tl de o tuttu.
Ya sanki kıtlık sendromuna girdim kızlar
Ihtiyacim bile olsa para harcamak istemiyorum
Bugün zorla aldım o hediyeyi almalıydım yani. aynı siteden bulmuşken juponda aldım.
Bunu aşmam lazim. Cimriliği hiç sevmem
Siz Almanlar bilmiyor, giymiyor juponjupon ne gurban?
bak astari biliyordumSiz Almanlar bilmiyor, giymiyor jupon
Elbisenin ya da eteğin altına iç gostermesin diye giyilen astar
Astar değil ama o juponbak astari biliyordumayni seyse niye farkli isim kullaniyorsunuz kafami karistiriyorsunuz
Cidden ben türkyede yasiyamam herhalde, kimse beni, bende kimseyi anlamam. Kimsede is vermez bide üstüne
Sağlıkla kucağına almani dilerim, kolay bir doğum olsunIyi geceler kızlar bana dua edin yavaştan sancılarım başladı galiba dayanılacak gibi değil sanki ama hastaneye gitmiyorum daha
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Iyi geceler kızlar bana dua edin yavaştan sancılarım başladı galiba dayanılacak gibi değil sanki ama hastaneye gitmiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?