Benim oğlan uykucu
Bazen öğlen 12 -1'e kadar uyuduğunu gördüm.
Birde diyorki anne ben uyumayi çok seviyorum babam gibi
Babasi da iyi birşey mi kötü mü söyledi anlamiyor fransiz
benimkide eskiden ne güzel uzun uzun uyurdu artik 8-9 arasi oysa hanim efendi gec uyuyor. Simdide kanepede uzandi benle, kulagimla oynuyor

Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın istedikten sonra hemen öprenilir

100 biraz zor türkyede herhalde. Gida cok pahali orda
Evet malesef ben alışverişi aylık yapıyorum arada sadece yumurta ve sut aliyorum 700 den aşağı cikmiyorum marketten.et tutuyor 300 pazar 200
Kıyafet ayakkabı ev için ivir zıvır saymıyorum bile.
Marketi faturaları aidatı adama yükledim. Pazar araba masrafı çocukların masrafları bende yoksa birikim falan yalan olur maaşım 4000 cunku

Kumbara adını kaçırdım ben
Şimdi düşündüm de günlük 3 yumurta tüketiyoruz. Haftalık 2-3 damacana su.
Para bitti ve daha marketin kapısından gitmedim.

herkes kendi birikimini yapiyor bu durumda

herkes kendi birikimini yapiyor bu durumda
Bizim keselerimiz ayrı canım.Maasimi Bile bilmez
Zamanında kırılan güven bu hale getirdi.
Onun birikim yaptığını hiç sanmıyorum
Babası var arkasinda herşeye koşar nasıl olsa

Birde
Işe git ev işi yemek çamaşır temizlik çocuklar odevler
Market pazar banka hastane isleri
Kendi kahri anasinin kahrii hepsi bende
Sadece eve gelip yemek hazır ye git yat elinde telefon televizyon. Balkonda sigara keyifleri.

Sizce birde üstüne para mi vereyim?
Hakediyor mu?

Bizim keselerimiz ayrı canım.Maasimi Bile bilmez
Zamanında kırılan güven bu hale getirdi.
Onun birikim yaptığını hiç sanmıyorum
Babası var arkasinda herşeye koşar nasıl olsa
sorumsuzsa böylesi daha iyide, ana kanunca herseyi sonunda yari yariya paylasiyorsunuz onunda rahatligi ola bilir mi?

Bizim birikimiz beraber, ama güvenimi kiracak birsey yapmadigi icin sükür.
Parakontrolunu bana biraktida ben yinede her ay anlatiyorum neyi nereye harcadigimizi. Sorumlulugu birlikte tasiyalimki dengeler bozulmasin diye.

Harcligimiz var ikinizinde her ay 180€.
O harcar cünkü arkadaslariyla bulusuyor.
Ben eskisi gibi cok sosyal degilim. Iki arkadasla bulusuyorum ara siea, onlarda cocuklu oldugu icinde, parklarda bulusuyoruz. Genelde 100€ civari ayda o harclikdan kendime zula yapiyorum. O biliyor zulam oldugunuda, sormaz ne kadar oldugunu. Biliyor cok gerekirse cikartacagimi. Umarim gerekmez, kizima ilerde güzel birseyler yaparim biriktirdikce.

hadimi acmiyorum umarim simdi yazacaklarimla canim.
Benim fikrim söyle. Egerki evliligi iyi gitmiyorsa, güven kalmadisa kadinin kendisine zula yapmasi cok önemli. Yanliz bunu yaparkende fiziki birikimler yapmali. Gerisi ayrilik duruminda yine yarisi obir tarafa gider.
Benim babam bize eziyet ede ede annemden ayrildi. Aclikda yoklukda cektik uzun süre. Onun icin böyle temkinli düsünürüm hep. Bunu yapan babamsa, el oglu neler yapa bilir düsüncesiyle.

Yok cnm est.
Bende öyle düşünüyorum
Dediğin gibi öyle bisey olursa herşeyin yarısını alabileceğinin rahatligi var. Çünkü 1 kuruş harcamadan evi arabası oldu.
Ama ben ona o mutluluğu yaşatırmıyım bilemiyorum
u.

Kumbara adını kaçırdım ben
Şimdi düşündüm de günlük 3 yumurta tüketiyoruz. Haftalık 2-3 damacana su.
Para bitti ve daha marketin kapısından gitmedim.
Yetmiyor para. Domates mantar kahvaltılık aldım 50tl gitti bile. Bişey almadım aslında. Allah düzenli geliri olmayanlara yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…