Selam kızlar Arabayı aldık bugün; adam bir yamuk yapmadı. Biz karı koca pimpiriklenmişiz.

Tabi benim araç otomatikti, bu manuel. Zorlandım biraz.

Eltim ben evlendikten sonra ehliyet alıp araç sürmeye başladı. Bulunduğumuz her ortamda onun eşinin ne mükemmel araç kullandığını konuşuyoruz Benimki otomatikti ya araçtan sayılmıyordu Ama inat ettim süreceğim Allahın izniyle

Diyet başından beri kendi sevdiğim tatlilardan yapmadim
Ama yeter bu kadar ara benimki de can havuç toplari yapiyorum
Regl yaklaşıyor, hissediyorum.
Benim de canım acayip tatlı istiyor ama sütlü değilde böyle yumusakcalardan
Trilece, tiramisu, san Sebastian en kotu ıslak kek gibi birşey
Yemek yiyeyim geçer dedim ama yok daha şiddetli bir yeme isteği var.
O kadar yorgunum ki ama hiçbirini yapacak durumda değilim
Ama olsa fena yerdim

Güle güle kullanın canım,
Elti
En iyi motive yontemi,
o m.l yapıyorsa ben de yaparım.
Sen de eltim suruyorsa ben de sürerim diyip asil vitese

Çayın yanina tatlı niyetine biz

Gel kahvemsim benimki bir trilece olmasa da
Yerken çok mutluydum kilo yapmaz dimii

Hayırlı olsun canım

Hava serinleyince yürüyelim dedik oğlumla biraz da spor aletlerine bindik..Maske eldiven ya eldiven e bile dezenfaktan sıktık...

Şimdi evdeyiz...
Ben şirkette eldivenle çalışıyorum evrak işi yaparken, eldivene dezenfektan sikiyorum,dalga geçiyorlar

Ben şirkette eldivenle çalışıyorum evrak işi yaparken, eldivene dezenfektan sikiyorum,dalga geçiyorlar
Sonuçta bir şeyden eldivene geçebilir doğrusunu yapiyorsun...
Ne zamandır uzak durdum ama dayanmadım bugun spor aletlerine bindik...Sırf eğlenmek amaclı...IlBitsin bu günler yaa

Sonuçta bir şeyden eldivene geçebilir doğrusunu yapiyorsun...
Ne zamandır uzak durdum ama dayanmadım bugun spor aletlerine bindik...Sırf eğlenmek amaclı...IlBitsin bu günler yaa
En az 4 aydir parklara hep uzaktan bakıyorbenim küçük de
Mecbur, açıklıyorum zaten, anlıyor zorluk çıkarmıyor şükür tutturan bir çocuk olaydi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…