- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.361
Benim de canım acayip tatlı istiyor ama sütlü değilde böyle yumusakcalardanDiyet başından beri kendi sevdiğim tatlilardan yapmadim
Ama yeter bu kadar ara benimki de can havuç toplari yapiyorum
Regl yaklaşıyor, hissediyorum.
Güle güle kullanın canım,Selam kızlarArabayı aldık bugün; adam bir yamuk yapmadı. Biz karı koca pimpiriklenmişiz.
Tabi benim araç otomatikti, bu manuel. Zorlandım biraz.
Eltim ben evlendikten sonra ehliyet alıp araç sürmeye başladı. Bulunduğumuz her ortamda onun eşinin ne mükemmel araç kullandığını konuşuyoruzBenimki otomatikti ya araçtan sayılmıyordu Ama inat ettim süreceğim Allahın izniyle
Çok alem kadın valla bu
Sesli güldüm ilâhi witt
Çayın yanina tatlı niyetine bizKizlar nasilsiniz? Ben temizlik uapiyorum, yeni dolap sparisi varmistik ayin 29 unda gelecek, tum elbiseleri yikiyorum, utulenecekler, katlanacaklar falan bittim... Simdi bahceye oturdum bi yandan sizi okuyup diger yandan cayimi icecem... cok yorgunum..
Gel kahvemsim benimki bir trilece olmasa daBenim de canım acayip tatlı istiyor ama sütlü değilde böyle yumusakcalardan
Trilece, tiramisu, san Sebastian en kotu ıslak kek gibi birşey
Yemek yiyeyim geçer dedim ama yok daha şiddetli bir yeme isteği var.
O kadar yorgunum ki ama hiçbirini yapacak durumda değilim
Ama olsa fena yerdim
Hayırlı olsun canımSelam kızlarArabayı aldık bugün; adam bir yamuk yapmadı. Biz karı koca pimpiriklenmişiz.
Tabi benim araç otomatikti, bu manuel. Zorlandım biraz.
Eltim ben evlendikten sonra ehliyet alıp araç sürmeye başladı. Bulunduğumuz her ortamda onun eşinin ne mükemmel araç kullandığını konuşuyoruzBenimki otomatikti ya araçtan sayılmıyordu Ama inat ettim süreceğim Allahın izniyle
Yerken mutlu olduğun hiçbir yiyecek kilo yapmazGel kahvemsim benimki bir trilece olmasa da
Yerken çok mutluydum kilo yapmaz dimii
Ama şu porsiyonluklardan al madem, çok mutlu eder ama az yemiş olursunYerken mutlu olduğun hiçbir yiyecek kilo yapmaz
Yarın pasta alcam kendime
San Sebastian gelecekmiş A101e gözüm onda ama olmazsa tek porsiyonluk birsey alacağım.Ama şu porsiyonluklardan al madem, çok mutlu eder ama az yemiş olursun
Ben şirkette eldivenle çalışıyorum evrak işi yaparken, eldivene dezenfektan sikiyorum,dalga geçiyorlarHava serinleyince yürüyelim dedik oğlumla biraz da spor aletlerine bindik..Maske eldiven ya eldiven e bile dezenfaktan sıktık...
Şimdi evdeyiz...
4 aydir evden dışarı maskesiz adım atmadım, kimbilir neler dediler.Ben şirkette eldivenle çalışıyorum evrak işi yaparken, eldivene dezenfektan sikiyorum,dalga geçiyorlar
Sonuçta bir şeyden eldivene geçebilir doğrusunu yapiyorsun...Ben şirkette eldivenle çalışıyorum evrak işi yaparken, eldivene dezenfektan sikiyorum,dalga geçiyorlar
Ya tatlı cok guzel bir şey...Ama hep cildi en fazla yaslandiran şeker diyorlar...Ama yine de yemeden duramayanlardanimAma şu porsiyonluklardan al madem, çok mutlu eder ama az yemiş olursun
En az 4 aydir parklara hep uzaktan bakıyorbenim küçük deSonuçta bir şeyden eldivene geçebilir doğrusunu yapiyorsun...
Ne zamandır uzak durdum ama dayanmadım bugun spor aletlerine bindik...Sırf eğlenmek amaclı...IlBitsin bu günler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?