- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.461
O mantıklı ama tartilmak değilŞu ara virüs olmasa hastane de yağ kas ölçümü bile yaptiririm cok hoşuma gidiyor
Zaten bir ben tartilmiyorum oysa en cok da tartilmasi gereken benimHepinize tartilmayi yasakliyorum
Alman pastası, çocukluğumda en sevdiğim şeydi.Resim de burda
Ben de cocukken cok severdim. Almanyaya gelince tam olduAlman pastası, çocukluğumda en sevdiğim şeydi.
Okulun yanındaki pastanede satılırdı sadece, harcliklarimi hep bunlara harcardim
sende ikiz cocuk var canim. gayet normal. Temizlik malzemesinide eklersek, tuvalet kagidi filan bizimkide 700€ bulur.Biz her hafta mutfaga en az 200 euro harciyoruz. Yani mutfak ve banyo malzemesi ve gida 1000 euro her ay
Aferin valla azimlisin.bende hergün tartiliyorum cünkü eksi görürsem motive oluyorum, arti görüncede dahada sariliyorum rejime
Normal degil mi bir an korktumsende ikiz cocuk var canim. gayet normal. Temizlik malzemesinide eklersek, tuvalet kagidi filan bizimkide 700€ bulur.
cok mutsuzum kilomla ondan canimAferin valla azimlisin.
ben 5 seans gitdim cennem ve biyik icin, hic ama hic fayda etmedi bende. Isler düzelsin cilt doktorunda yaptircam.Hata mi ettim bilmiyorum ama lazerimin son seansı için randevu aldım.
Parasi ödenmişti zaten.
E son gittigimin üzerinden 10 ay geçti sonuncuya da ihtiyacım var,çok memnunum da.
Üzüldüm cnm.ben 5 seans gitdim cennem ve biyik icin, hic ama hic fayda etmedi bende. Isler düzelsin cilt doktorunda yaptircam.
Fiyati çok iyiymiş kahvemsim8 kg ariel bimde 39 TL ihtiyacı olan, stoga atmak isteyen baksın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?