- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.761
kizim gec uyuyor bacim anca yetisiyorumBuralardayim kizlar,
Biraz kitap okuyayim ✌
Asmin geç kalıyorsun kuzu iyiki saat farkı var
Sen köyden indim sehreyi izlemedin mi
Zeki Alasya altınları giyiyor üstüne
Benim bileziğin olsun koluma aski yaptırır taşırım
Çok varosca ama seviyorum kardeşim, yeni gelinken kıymetini bilemedim işte cahillik
ha gayret 60 sayfa kalmisBen öyle düşünmüyorum.sanırım baya aklı başındayken evlenmiş, muhtemelen adamın durumunu kabul ederek evlendi.bence adamı kaybetmek istemiyordur.hatta onca borcuda adamı elinde tutabilmek için yapmıştır diye düşünüyorum.Çevremde gördüğüm bu tarz insanlar oldu.Özelliklede evlenmeden önce ilgisiz sevgilileri olanlar, evlendiği adamlar seni seviyorum, ölüyorum bitiyorum deyince hiçbirşeyi düşünmedene evleniyor.Tabiki tanımıyorum ama nedense benim aklıma bu geldi.
Yok öyle değil, tamamen çevre baskısından bosanmiyor bence. Kendisine laf söylenmesine dayanamaz, gurur yapıyorBen öyle düşünmüyorum.sanırım baya aklı başındayken evlenmiş, muhtemelen adamın durumunu kabul ederek evlendi.bence adamı kaybetmek istemiyordur.hatta onca borcuda adamı elinde tutabilmek için yapmıştır diye düşünüyorum.Çevremde gördüğüm bu tarz insanlar oldu.Özelliklede evlenmeden önce ilgisiz sevgilileri olanlar, evlendiği adamlar seni seviyorum, ölüyorum bitiyorum deyince hiçbirşeyi düşünmedene evleniyor.Tabiki tanımıyorum ama nedense benim aklıma bu geldi.
Ne güzel bir şeye öncü olmuşsunuzNiyet çok önemli bence.Ev alıcam diye biyet edip birikim yapmaya başlayınca bir yerden kısmet geliyor.Mesela bir arkadaşım ev almak istiyordu, onunla maaş günü gidip çeyrek almaya başladık.Bir çeyrek aldı dedim kapının birini aldın hadi hayırlı olsunsonra beklemediği bir anda istediği bir evi aldılar.Inşallah seninde gönlüne göre bir evin olur.
Kıymet var ya Zeynep'in harikalar diyarı tiplemesi o geldi aklımaBen de omkadar seviyorum kihele takıp bulaşık yıkamak, hamur açmak
Ruhumdaki ezik açığa çıkıyor susuyorum
konusdunuzmu yine? Nasil bir yol secti kendine borc konusunda?Yok öyle değil, tamamen çevre baskısından bosanmiyor bence. Kendisine laf söylenmesine dayanamaz, gurur yapıyor
Bana göre yanlış da neyse birşey denmiyor
Uzun yıllardır tanıyorum kızı,
Çevresinde beğenilen bir kadın, alımlı, düzgün biri.
eşinden çok daha iyileri olur hayatında her anlamda
Adamı çok yakından bilmiyorum ama birlikte olduğumuz ortamlarda hep aşk dolular, gizlice evlendi ailesine rest çekip.
Kıymet var ya Zeynep'in harikalar diyarı tiplemesi o geldi aklıma
Bulaşık tamam da hamur açmak ne canım ya, yazık pislenir onlar
Altınlar ile kartı kapatacakmişkonusdunuzmu yine? Nasil bir yol secti kendine borc konusunda?
Sen çok olsun ses yapsın diye bolmuşsunTam olarak aynısıya benimkiler 10ar gramdan 5 tane incecik bacımlar sizinkiler maşallah
zaten hiç kaynana gibi değil
Ya çok seviyorum o kadının tiplemeleriniKıymet var ya Zeynep'in harikalar diyarı tiplemesi o geldi aklıma
Bulaşık tamam da hamur açmak ne canım ya, yazık pislenir onlar
Bende butik otel seviyorum, yemeğimi tabağa bile onlar koyup getirsinsırt çantası kullanmıyorum bilemedim pek. Ama fiyatına bakınca direk tl ye Ceviriyorum elimde degil
soylesemde anlamıyor iletişimim pek yok zaten artık iyice kapattım kendimi böylesi daha iyi
+1000000
Bende seviyorum herşey dahil. Tek yapacağım iş tabağa yemek koymak olsun
tabi oda var sorumluluk aliyorsun gibi birsey. Oda bence baya caresizAltınlar ile kartı kapatacakmiş
İşyerinden de net tarih istemiş ise dönmek için.
Bugün aradı, buluşmak istedi.
Ben daha normallesmedim dedim
Benim evin burdaki parka gelecek hava durumuna göre bu hafta, detaylı yazalım plan yapalım dedi.
Aslında çok müdahale etmek istemiyorum Ama telefonda söyleyemedim.
Gorusunce artık.
Bende günleri çocuksuz seviyorum ya kafam ses goturmuyo ama hepimiz yaşıt olunca çocuklar küçük oluyo mecbur goturuyonBende butik otel seviyorum, yemeğimi tabağa bile onlar koyup getirsinsakin olsun, çocuk olmasın
Bi yüzyüze gelelim olayın detayını öğreneyim de.tabi oda var sorumluluk aliyorsun gibi birsey. Oda bence baya caresiz
bazen insana kötü tercübe gerekiyor. Ilerde ayni hatalari yapmazlar umarimBi yüzyüze gelelim olayın detayını öğreneyim de.
Çaresiz olmasa bu kadar detaylı anlaymazdi, şimdiye kadar hiç duymadım çünkü ondan böyle şeyler, hatta markete zam gelmiş falan konuşuruz ya onla para konusunda onu bile konuşmayız.
Alınıyor yapılıyor der geçerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?