- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.801
Cok iyi. Ben de deneyecegim mutlaka. Sehir ici olmasa da sehirler arasi yolculuk icin iki kaptan sart.kiz benimkide sadece sabahlari ise giderken calisiyordu. sifir hatayla gecmis bide. Seninkide yapar aslinda 1-2 gün calissa.
Sende kullansan olmaz mi? Ben deniyecem mutlaka
Benim tatlı krizine iyi geldi canım ama biraz koku vardı haklısın.K kahvemsi mutluluk dün marketten hafif bir tatlı al deyince sebastian almış eşim.
Yedik ama pek beğenmedik biz. Yumurta kokusu vardi...
Sizlere de afiyet olsun cnm...Sonrasinda ben de aman ne olacak peynir sut yumurta iste yok kalori dedim
Bende bunu merak ediyordum tarifinde 5yumurta falan kesin kokar ya.K kahvemsi mutluluk dün marketten hafif bir tatlı al deyince sebastian almış eşim.
Yedik ama pek beğenmedik biz. Yumurta kokusu vardi...
Sizlere de afiyet olsun cnm...Sonrasinda ben de aman ne olacak peynir sut yumurta iste yok kalori dedim
Evde yapınca daha güzel olurBende bunu merak ediyordum tarifinde 5yumurta falan kesin kokar ya.
Bu ara ona merak sardim tadini merak ediyorumda
hosgeldinmerhaba günaydınaranıza katılmak isterim bende sessiz takipçilerdenim sayfaları okuya okuya anca geldim bayılıyorum fikirlerinize samimiyetinize
Ayy doğum yaptın mı gözün aydınHepinize çok teşekkür ederim canlar sut için tavsiyelerinizi cuma günü eve geçince yapicam inşallah müsait olduğum bir zamanda kaçırdığım sayfaları okurum yeniden hepinize iyi geceler sabah mutlu haberlerle uyanacaginiz bir gün olsun inşallah
Merhaba :)merhaba günaydınaranıza katılmak isterim bende sessiz takipçilerdenim sayfaları okuya okuya anca geldim bayılıyorum fikirlerinize samimiyetinize
İslanyollarin meşhur peynir keki bu, sen orada daha kolay ulasabirsinbirdaha türkyeye geldigimde bende alcam. Bende merak etdim ne pastadi bu diye
Hosgeldiniz o zamanmerhaba günaydınaranıza katılmak isterim bende sessiz takipçilerdenim sayfaları okuya okuya anca geldim bayılıyorum fikirlerinize samimiyetinize
Merhaba :)
Hoşgeldin o zaman biraz kendinden bahseder misin, hedef varmi?
Paravan da atalim mi aranizaCennetmeyvesii geç kaldım ben, turtis girmiş devreye
bir çay içip birbirimizi daha yakından tanıyalım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?