- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.781
mucuksssKızlar behlül kaçar
Sabah erken kalkıyorum daha mutfağı topliycam
Kokulu kokulu opuyorum
Şimdi linç yemeyeyim ama ben de çocuklu ortamları sevmem,Bende butik otel seviyorum, yemeğimi tabağa bile onlar koyup getirsinsakin olsun, çocuk olmasın
kiz ne linci. Benim cocugum oldugu halde bende cok gelemiyorum gürültüyeŞimdi linç yemeyeyim ama ben de çocuklu ortamları sevmem,
Çok da kalamam zaten.
Benim evime gelindiğinde kızlar çocukları babalarına satarlar.
Genel olarak sesli gürültülü ortamları sevmiyorum, ne konuştuğunda ne yediğinden birşey anlamıyorsun
Hangi topik canım o paylaşırmısın linkini bende takip edeyimDaha da gitmedim zayiflama topiklerine.
Haydi dedim turta sen ekonomiye devam
Bu ara ikinci yerim kitap topigi bir de,teşvik edici oluyor daha çok okumak istiyorum tatlu.
Kaçıncı takimdi hiç hatırlamıyorum bile yuppiHangi topik canım o paylaşırmısın linkini bende takip edeyim
Sağlıklı,mutlu, güzel,uzun ömrü olsun canım.Sanada hayırlı bir evlat olsunSlm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Ay gecenin bu saatinde yalnız olmadığımı bilmem beni çok mutlu ettiSansebastian in neredeyse tamamını yiyerek şeker dengemi bozup bir kutu da süzme peyniri yiyerek tabi öncesi akşam yemegim var
tartışmasız kralice tacını giyer ilk siraya gecerim
Geri kalan sıralamayı siz yapın
Yalnız o kadar rahat uyuma bence, yani o kadar yedikten sonra ben uyuyamıyorum daAy gecenin bu saatinde yalnız olmadığımı bilmem beni çok mutlu ettiiyiki varsınız, ben , zatn biliyordum yalnız olmadığımı.Ama etrafım pis zayıflarla çevrili olduğundan kendimi yalnız hissediyordum, oh be rahat uyuyabilirim
Bende çocuk yok ya böyle atıp tutuyorum işteBende günleri çocuksuz seviyorum ya kafam ses goturmuyo ama hepimiz yaşıt olunca çocuklar küçük oluyo mecbur goturuyon
Haklısın, ama çok yeyince benim şeker dengem bozuluyor ohh mis gibi baygın uyuyorumYalnız o kadar rahat uyuma bence, yani o kadar yedikten sonra ben uyuyamıyorum da
Yes çay koydum bakalım
Aylar aylar sonra bu kadar çok yiyince bünye kaldiramadi benim
Gözünün aydın sağlıkla büyürün inşallah
Gözün aydın canım.
Bir an evvel çıkar evinize dönersiniz umarım.
Analı, babalı sağlıkla buyutun.
İçeride başka bebiş yoksa hamilelik takvimini kaldirabilirsin artık
Hoşgeldi S Saricivcivim1analı, babalı, kesmetli, şanslı, sağlıklı büyüsün
Benim kızım da kaldı küvözde çıkar annesi hemencecik merak etmeo sırada da senin sütün gelir sen yalnızca fırsat buldukça dinlen ve beslenmeni ihmal etme.
Gözünüz aydın
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün gözünüz aydin olsun
Gözün aydın cnm
Hayırlısıyla iyileşir çıkarsınız insallah
Gözün aydin canim ne mutlu haber
Cikar merak etme sen. Sütün de gelir cok yakinda.
Gözünaydın sağlıkla mutlulukla buyutun..Sen moralini yüksek tut...Sütun de gelir bebeğin de çıkar cnm
Hepinize çok teşekkür ederim canlar sut için tavsiyelerinizi cuma günü eve geçince yapicam inşallah müsait olduğum bir zamanda kaçırdığım sayfaları okurum yeniden hepinize iyi geceler sabah mutlu haberlerle uyanacaginiz bir gün olsun inşallahGözün aydin canim. Allah anali babali büyütsün.
sptün geldise eger pompala sütünü öyle ver.
Benim kizim 2130g dogmusdu. Sütüm vardi ama emmedi. Pompalayip veriyordum. Malesef bir kac hafta sonra sütüm kesildi, ama yinede biraz ice bildi. Mamayla destekliyordum bende.
Öp bizim yerimize ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?