Bende butik otel seviyorum, yemeğimi tabağa bile onlar koyup getirsin sakin olsun, çocuk olmasın
Şimdi linç yemeyeyim ama ben de çocuklu ortamları sevmem,
Çok da kalamam zaten.
Benim evime gelindiğinde kızlar çocukları babalarına satarlar.
Genel olarak sesli gürültülü ortamları sevmiyorum, ne konuştuğunda ne yediğinden birşey anlamıyorsun

kiz ne linci. Benim cocugum oldugu halde bende cok gelemiyorum gürültüye

Slm canım pazartesi hastaneye gittim zaten gecesi salı oglen doğdu bebeğim ama hiç emmiyo dünden beri mama veriyorum simdide dpgumda farketmemisler enfeksiyon varmis küvöze aldılar inşallah erkenden çıkarırlar
Sağlıklı,mutlu, güzel,uzun ömrü olsun canım.Sanada hayırlı bir evlat olsun

Ay gecenin bu saatinde yalnız olmadığımı bilmem beni çok mutlu etti iyiki varsınız, ben , zatn biliyordum yalnız olmadığımı.Ama etrafım pis zayıflarla çevrili olduğundan kendimi yalnız hissediyordum, oh be rahat uyuyabilirim

Yalnız o kadar rahat uyuma bence, yani o kadar yedikten sonra ben uyuyamıyorum da
Yes çay koydum bakalım
Aylar aylar sonra bu kadar çok yiyince bünye kaldiramadi benim

Yalnız o kadar rahat uyuma bence, yani o kadar yedikten sonra ben uyuyamıyorum da
Yes çay koydum bakalım
Aylar aylar sonra bu kadar çok yiyince bünye kaldiramadi benim
Haklısın, ama çok yeyince benim şeker dengem bozuluyor ohh mis gibi baygın uyuyorum

Gözünün aydın sağlıkla büyürün inşallah
Gözün aydın canım.
Bir an evvel çıkar evinize dönersiniz umarım.
Analı, babalı sağlıkla buyutun.
İçeride başka bebiş yoksa hamilelik takvimini kaldirabilirsin artık
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün gözünüz aydin olsun
Gözün aydın cnm
Hayırlısıyla iyileşir çıkarsınız insallah
Gözün aydin canim ne mutlu haber
Cikar merak etme sen. Sütün de gelir cok yakinda.
Gözünaydın sağlıkla mutlulukla buyutun..Sen moralini yüksek tut...Sütun de gelir bebeğin de çıkar cnm
Bende evde ruj sürüp oturuyorum

S Saricivcivim1
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütün.
Hepinize çok teşekkür ederim canlar sut için tavsiyelerinizi cuma günü eve geçince yapicam inşallah müsait olduğum bir zamanda kaçırdığım sayfaları okurum yeniden hepinize iyi geceler sabah mutlu haberlerle uyanacaginiz bir gün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…