- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.821
Paravani açalım işte ben tanımak istiyorumParavan da atalim mi araniza
Senin küçük ve vipahmet mopun yeter virüs var biz yollara düşmeyelim şimdiBugün kahvalti sonrasi temizlik var.
Bugün işi olmayan bana gelsin
Küçük uyuyor 12den önce kalkmaz, vipahmet köşesinde o çok sadik gel desem geliyor dur desem bekliyorSenin küçük ve vipahmet mopun yeter virüs var biz yollara düşmeyelim şimdi
Teşekkür ederimhosgeldin
25 yaşındayım 2 yıllık evliyim çalışıyorum şuan izindeyim .. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruzMerhaba :)
Hoşgeldin o zaman biraz kendinden bahseder misin, hedef varmi?
Teşekkür ederimHosgeldiniz o zaman
Yaşın daha genç, ev borcun biter ikinciyi bile bitirirsin güle güle oturun.25 yaşındayım 2 yıllık evliyim çalışıyorum şuan izindeyim .. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruzbi yandanda birikime sarmış haldeyim çok hoşuma gidiyor hesap kitap yapmak tasarruf konuları
Evet inşALLAH hepimize 2.ci 3.cü evler nasip olsun burdaki herkes en güzel şeyleri hakediyorYaşın daha genç, ev borcun biter ikinciyi bile bitirirsin güle güle oturun.
Birikim candir, zamanla alışkanlık oluyor zaten:)
Salı günü yaptım çok.tesekkur ederim hepimizin inşallahAyy doğum yaptın mı gözün aydın
Allah analı babalı büyütsün vatana millete anne babasına hayırlı bir evlat olsun
burda cidden hic görmedimİslanyollarin meşhur peynir keki bu, sen orada daha kolay ulasabirsin
Bekleme gelmeyi
Harika gidiyorsun asmin, böyle devamevet sabah tartildim, artilar yavasdan gidiyor yine. ödemdi belki.
Anan 700 g verdi toplam. Dalga geciyordu rejimimle, bugun yine eksi görünce baktim hic sesi cikmiyor
Çay sevmem kahve olma mıCennetmeyvesii geç kaldım ben, turtis girmiş devreye
bir çay içip birbirimizi daha yakından tanıyalım mi
Bende 69.9 u gördüm nassı sevindimHarika gidiyorsun asmin, böyle devam
Yılan dansi yaparak gostercem kendimiParavan da atalim mi araniza
süpersinBende 69.9 u gördüm nassı sevindim70 lanetini kırdım galiba
Öyle de su an lokum yiyerek kutluyorum bunusüpersin
Almanyada alasi var cok alemsinbirdaha türkyeye geldigimde bende alcam. Bende merak etdim ne pastadi bu diye
Ellerine sağlık hamarat turtisTemizlik bitti, yemeği de ocağa koydum.
Şimdi kahve arasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?