yaa kucuk mu?
su icmeye mutfaga kaldirmiyo bugun beni degisik bugun salla beni emzir beni modunda.
her gun bi degisik
benimki iki yasinda artik. Sansliydim benimki az aglar ve 6 haftadan sonra tüm gece uyumaya basladi.
sende bide iki cocuk var daha zor herkese yetismek.

benimki iki yasinda artik. Sansliydim benimki az aglar ve 6 haftadan sonra tüm gece uyumaya basladi.
sende bide iki cocuk var daha zor herkese yetismek.
valla otekide ergen
Hatta karnim ac dedi kizi birakip hazirlayamadim bisi.
besigin basindan kaldirmiyo.
oglanda bazen bakiyo bazen bakmak istemiyor.
Bakiyo dediysemde hani boyle besik sallama falan 5-10dk.

Bu kız niye boyle yapiyo bilmem gece de pek uykusu yok.

Ben uykumu alabilsem daha rahat olcamda bende uykusuz vucut dayanmiyor

ben kankuguru kullandim özelikle o gaz zamaninda hemen rahatlayip uyuyordu, bende is yapiyordum öyle yatagina koyuncada uyanmazdi. biliyorum boynun sorun ama, gercekten iyi bir kanguru alirsan cocugun kilosunu hic his etmiyorsun.
Benimki 24 aylik 12 kg nerdese, halen bazen kanguruyla disari cikiyorum merdivenli yerlere gutceksem veya kucagimda uzun süre durmasi gerektiginde, misal doktorda beklerken filan. Cidden aldigim en iyi sey o kanguruydu

bugün camasir makinem cok kötü sesler cikardi. Dedim tamam gitdi bu. Acdim ici siyah tiv herrarafi. Benimki üstden aciliyor.
Su tozlari biriktirdigi yeri bi actim corab girmis icine, paramparca olmus. Neyseki makine bozulmadi
Asmin benimki daha ceyizimden
Ara sira sesi bozuluyor ama çalışıyor henüz.
O bana elveda diyene kadar ben birakmiiicam onu

Kızlar
Uzun zamandır konusmadigim bir tanıdık
Instagram'da sayfamda gezinirken fotomu beğenmiş.
Sonra da geri almış.
Tabi beğendi bildirimi instada duruyor.
Ekran görüntüsü aldım hemen.
Fotoya baktım kaldırmış beğeniyi ama elimde delil oldu.
Madem sayfamda geziyorsun bir.selam et,
O ne öyle gizli gizli bak, yanlislikla beğen geri al.
İnsta da ifşa butonuna gerek yok zira insanlar belli ediyor kendini.
Engelleyeyim dedim sonra neyse merakını giderein garip dedim bıraktım

insanlar cidden tuaf ya

Bazıları garip gerçekten.
Hele o storylerde daha fenasi
Hiçbir storyi kacirmayip, paylaşılan fotoda beğen tuşu kullanmayanlar.

kraft aldim gecen esimle koyduk deneyelim diye durmadi koyarken bile ciglik kiyamet.
Bende koyarim alttanda elimle desteklerim en azindan anneme saglik ocagina giderim diye dusunuyordum.
Denicem yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…