- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.881
benim ilk denedigim kanguruda benimkide durmadi, baskasini denedim 10dk icinde uyuyordu. Ruckeli markasi. Burda bebek kendi kangurusunu secer derler, ciddende öyle oldu bizdekraft aldim gecen esimle koyduk deneyelim diye durmadi koyarken bile ciglik kiyamet.
Bende koyarim alttanda elimle desteklerim en azindan anneme saglik ocagina giderim diye dusunuyordum.
Denicem yine.
Ay her bebe degisik ya.benim ilk denedigim kanguruda benimkide durmadi, baskasini denedim 10dk icinde uyuyordu. Ruckeli markasi. Burda bebek kendi kangurusunu secer derler, ciddende öyle oldu bizde
Kardeş kardeş hep beraber yiyelim madem ekmekler piştibenim ekmekler bitti. Mutfagi temizliyeyim kiz uyanmadan. grsz canlar
Kızlar rejimde ama ben gelirim, çay da koyunKardeş kardeş hep beraber yiyelim madem ekmekler pişti
keskeKardeş kardeş hep beraber yiyelim madem ekmekler pişti
Hayırlı olsun, gule güle oturunKızlar bugün kredi için basvurduk dediğim ev içimize sindi kayınvalidem giriş kat diye çok memnun olmadı ama ev çok güzel herkesin gönlü olmuyor.altınların hepsini bozdurmıycam az peşinat verip altını tutmak istiyorum aynı gramajı alamam biraz sürec gecsin araba alırız inş
hayirli ugurlu olsunKızlar bugün kredi için basvurduk dediğim ev içimize sindi kayınvalidem giriş kat diye çok memnun olmadı ama ev çok güzel herkesin gönlü olmuyor.altınların hepsini bozdurmıycam az peşinat verip altını tutmak istiyorum aynı gramajı alamam biraz sürec gecsin araba alırız inş
Bizdede masraflar bölüşülmüştü çünkü eşimin ortak mantıgı yok ve çokta birikim olmuyor eli acık.ben yaptıgımı diyodum kız doğduktan beri o masrafları karsılıyor ben birikim yapıyorum böyle daha iyi oldu inş kredi kartı avans hesabıEvet malesef ben alışverişi aylık yapıyorum arada sadece yumurta ve sut aliyorum 700 den aşağı cikmiyorum marketten.et tutuyor 300 pazar 200
Kıyafet ayakkabı ev için ivir zıvır saymıyorum bile.
Marketi faturaları aidatı adama yükledim. Pazar araba masrafı çocukların masrafları bende yoksa birikim falan yalan olur maaşım 4000 cunku
Amin canım ne kadar süredir istiyodum şükür oluyor.biraz zoraki aldırdımHayırlı olsun, gule güle oturun
Hayırlı olsun gülerek oturun.Bizdede masraflar bölüşülmüştü çünkü eşimin ortak mantıgı yok ve çokta birikim olmuyor eli acık.ben yaptıgımı diyodum kız doğduktan beri o masrafları karsılıyor ben birikim yapıyorum böyle daha iyi oldu inş kredi kartı avans hesabı
Amin canım ne kadar süredir istiyodum şükür oluyor.biraz zoraki aldırdım
Amin canım çok sagolHayırlı olsun gülerek oturun.
Amin inş mutluluktan ucmak üzereyimhayirli ugurlu olsun
Hayirli olsun ✌Kızlar bugün kredi için basvurduk dediğim ev içimize sindi kayınvalidem giriş kat diye çok memnun olmadı ama ev çok güzel herkesin gönlü olmuyor.altınların hepsini bozdurmıycam az peşinat verip altını tutmak istiyorum aynı gramajı alamam biraz sürec gecsin araba alırız inş
Iste ben onu sevmiyorumEn güzeli baklava ama var mı orada
Çık biraz cnm evde de bunalıyoruzParka çıktım arkadaşim gelecek
Biraz onunla konuşayim, biraz da hava alayım.
Bizimki gibi olamaz oIste ben onu sevmiyorumburda var hem olmaz mi? Haziri da var, el acmasi da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?