- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #63.901
Canım şimdilik bize verdiler bebeği yarın test yapacaklar gene
Keşke cikmasaydimÇık biraz cnm evde de bunalıyoruz
A aaaKeşke cikmasaydim
Çok sinir oldum geldim.
Kız eşiyle gelmiş
Dedim ben bu kadar sosyallesmeye hazır değilim biz masada oturalım sen git dolan, adam karısının tepesinden gitmedi.
Sana yaklaşmıyorum konusun siz diyor.
Hayır esin gelecekse önceden şöyle ben de eşimle çıkarım.
Yarım saat ancak oturduk doğru düzgün birşey konuşmadık tabi.
Ben hafta içi uğrarım dedi kız, ise gidebilirim konuşuruz dedim geldim.
Tereyağ fiyati iyiymiş, hep tüketiyoruz bulursam bende alayim.Meyve aldım azar azar 45 TL verdim.
Hala ucuzlamamis birşey ya
A101e girdim.
Torku tereyağı 1 kg 42,95 TL ye düşmüş.
Eldiven 50li 9,50 TL
100 TL ile çıkmıştım Üstümde kart da yoktu tereyağı iki-uc tane alır atardım buzluğa yoksa.
Burda da aynen. Ben de sevmem baklavayi. Bir de onu sevsem yanmistimben sevmiyorum baklavayi. Burda suriyeli pastaneler acildi. Cidden adamlar tatli yapmayi biliyor
Uykucum hayirli olsunselamlar güzellikler
bi evi begenmıstık az evvel tekrar bakmaya gıttık
bugun bankayla görüstük yarın belli olacak ihtiyac+ konut kredisi cıkarmı dıye
ev sahıbı vergıden dolayı sadece 200 bin kredi cektırıyor.mecbur ıhtıyac kredisiyle tamamlamaya calıscaz faizden cok zarar oluyor ama.
insAllah hayırlısı olur cok heyecanlıyım
Hayirlisi olsun diyelim o zamanselamlar güzellikler
ev sahıbı vergıden dolayı sadece 200 bin kredi cektırıyor.mecbur ıhtıyac kredisiyle tamamlamaya calıscaz faizden cok zarar oluyor ama.
Burda o düşen vergi işe yarama hemen firmalar arayı kapatmak için zam yaparlar çünkükizlar burda ayin birinden ihtibaren gidada verdiyimiz 19% vergiyi 16% ya düsürcekler bir kac ayligina.
stok yapim o dönemde diyorum
Öyle sanıyordum ama eşi birlikte çıkalım demiş bana haber verecek vakti olmamışA aaa
Kiz kiza buluşmayacak miydiniz ki.
Haber vermesi gerekirdi eşim de yanimda olacak diye.
Tereyağ fiyati iyiymiş, hep tüketiyoruz bulursam bende alayim.
cok sevindim demek iyiye dogru gidiyorCanım şimdilik bize verdiler bebeği yarın test yapacaklar gene
esi yanindayken, iki bayan neyi rahat rahat konusabilir sankiKeşke cikmasaydim
Çok sinir oldum geldim.
Kız eşiyle gelmiş
Dedim ben bu kadar sosyallesmeye hazır değilim biz masada oturalım sen git dolan, adam karısının tepesinden gitmedi.
Sana yaklaşmıyorum konusun siz diyor.
Hayır esin gelecekse önceden şöyle ben de eşimle çıkarım.
Yarım saat ancak oturduk doğru düzgün birşey konuşmadık tabi.
Ben hafta içi uğrarım dedi kız, ise gidebilirim konuşuruz dedim geldim.
cok sevindim canim hersey gönlünce olur insallahselamlar güzellikler
kiz nasil gidiyor rejim?Burda da aynen. Ben de sevmem baklavayi. Bir de onu sevsem yanmistim
Çok sinir bozucu bir durum.Ayıp yani arkadaşının arayıp söylemesi gerekirdi.Kesin adamın bir haltı var kızın dökülmesinden korktu geldi ben sana deyimÖyle sanıyordum ama eşi birlikte çıkalım demiş bana haber verecek vakti olmamış
Kalırsa yarın alirim tereyağı ben de
burda sirketlere birakiyorlar bu karari. Isterse müsterisi faydalanir, isterse kendi. Tabi müsteri faydalandigi yerden alisverisyspar. Kimse müsterisini kaybetmek istemez bence.Burda o düşen vergi işe yarama hemen firmalar arayı kapatmak için zam yaparlar çünkü
Haftaya arasiriz diyince ben ise başlamadan eşli görüşelim dedi adam ordan da killandım ben.Çok sinir bozucu bir durum.Ayıp yani arkadaşının arayıp söylemesi gerekirdi.Kesin adamın bir haltı var kızın dökülmesinden korktu geldi ben sana deyim
Adam öyle dediyse kizla arana biraz mesafe koy kahvemsi.Haftaya arasiriz diyince ben ise başlamadan eşli görüşelim dedi adam ordan da killandım ben.
Açıkçası çok bulaşmak ve konunun derinine inmek istemiyordum denk geldi bu da.
Cahillik her zaman mutluluk malum.
Kesin varAdam öyle dediyse kizla arana biraz mesafe koy kahvemsi.
Var birşeyler belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?