- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.181
Gammazlik değil işte o .mesajları şikayet eden üyeler burası dini bir topik olmamasına rağmen, her yeni gelen üyenin "krediyle ev alsam mı vs tarzındaki sorulara "faiz haram" şeklinde cevap verdiği ve bu durumla ilgili kendisine defalarca iyi niyetle uyarılarda bulunulmasına karşın, aynı tutumunu sürdürdüğü gerekcesiyle aramızda görmekten rahatsızlık duymaya başladık ve kendilerine de bunu ifade ettik.
herhangi bir editörü vs. bu konuyla da meşgul etmedik. kendi dini yargılarını en müslüman kendileriymişcesine bize empoze etmeye çalışıyorlarsa buna "hayat görüşleri farklı" deyip geçemeyiz. herkes istediğini düşünmek ve yaşamak konusunda tabi ki özgür, karışmak ya da yargılamak ne haddimize, fakat bize de dikte edilmeye çalışılıyorsa, çocuk da değiliz, ergen de değiliz nitekim çocukca bir tabirle kimseyi de "gammazlamadık."
Gammazlik değil işte o .
Üsluba dikkat lütfen.
Üzerime alinmiyorum.
Sadece yazdigima karşılık verdim diye cevaplıyorum.
50 yaşında ki Kazen'i ne güzel oynattınız değil mi ? Dalga geçtiniz? Zaten ben de birinci sınıf salağım, hiç bir şey anlamadım "peki" dedim gittim. Yahu ne güzel beni salak yerine koydunuz orada artık koyun noktayı, bitirin mevzuyu! Hala neden bana salak muamalesi yapmaya gece boyu devam ettiniz?
İnanın kabus gibi çökerim tepenize .... "İnsanca karakterle" paylaşım yapacaksanız devam edin veya kapı hemen sağ üstte çıkışa basıp gidin ....
@Mune son durum budur...
Gammazlamak ne demek ? Hiç yakışıyor mu bu üslup . Tuğçe ne yazsa anında şikayet et butonu kullanılırken gammazlamak değil de bu mu öyle oldu şimdi çok ayıp . Şunu da söyleyeyim şikayet eden ben değilimmesajları şikayet eden üyeler burası dini bir topik olmamasına rağmen, her yeni gelen üyenin "krediyle ev alsam mı vs tarzındaki sorulara "faiz haram" şeklinde cevap verdiği ve bu durumla ilgili kendisine defalarca iyi niyetle uyarılarda bulunulmasına karşın, aynı tutumunu sürdürdüğü gerekcesiyle aramızda görmekten rahatsızlık duymaya başladık ve kendilerine de bunu ifade ettik.
herhangi bir editörü vs. bu konuyla da meşgul etmedik. kendi dini yargılarını en müslüman kendileriymişcesine bize empoze etmeye çalışıyorlarsa buna "hayat görüşleri farklı" deyip geçemeyiz. herkes istediğini düşünmek ve yaşamak konusunda tabi ki özgür, karışmak ya da yargılamak ne haddimize, fakat bize de dikte edilmeye çalışılıyorsa, çocuk da değiliz, ergen de değiliz nitekim çocukca bir tabirle kimseyi de "gammazlamadık."
Gammazlamak ne demek ? Hiç yakışıyor mu bu üslup . Tuğçe ne yazsa anında şikayet et butonu kullanılırken gammazlamak değil de bu mu öyle oldu şimdi çok ayıp . Şunu da söyleyeyim şikayet eden ben değilim
Mesaj yazmak isteyen tüm üyeler hergün, her dakika yorum yazabilir dilediğince.
Kimseye de saygisizligimiz yok.
Ayni fikirde değilsek eleştirmeyiz kibarca açıklarız, her zaman da böyle yaptik.
tuçe pure ve esila sizlerden bahsetmiyorum. "rahatsız olduğumuz, kaynanalık yapan, faiz haram diyen" kişi aynı kişi zaten.
Önce sen cvp ver esila seninle kişisel bir problemim olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten.Peki her seyi bir kenara birakarak samimiyetle soruyorum. Bulgaristan soruma neden ufacik cevap yazmadin karamelli benimle olan problem ne 2 satir msj yazmaya ne engel oldu?
Önce sen cvp ver esila seninle kişisel bir problemim olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten.
Ayni platformda yazıştık hepimiz, hiçbir şey yokken benden uzak durmayi seçtin?
Problem vardi da ben mi bilmiyorum?
Gayet Iyi arkadaş olduğumuzu zannediyordum zira.
Sorgusuz sualsiz bir anda arkadaşlığımızı bitirmeyi seçtin, sordummu hiç sana esila noldu diye?Istersen bu topigi rahatsiz etmeyelim ozel mesaja gecelim. Istedigin kadar insani ekleyebiliriz. Cunku uzun bir konu belki tatliya baglanir belki saygiyla ve hosgoruyle devam ederiz.
Burada yazışalım.Istersen bu topigi rahatsiz etmeyelim ozel mesaja gecelim. Istedigin kadar insani ekleyebiliriz. Cunku uzun bir konu belki tatliya baglanir belki saygiyla ve hosgoruyle devam ederiz.
Sorgusuz sualsiz bir anda arkadaşlığımızı bitirmeyi seçtin, sordummu hiç sana esila noldu diye?
Sadece saygi duydum tercihine.
Ve slm ini bile kestigin hâlde bugün msjima neden cvp yazmadin diye soruyorsun ya,
Alkışlıyorum.
Sorgusuz sualsiz bir anda arkadaşlığımızı bitirmeyi seçtin, sordummu hiç sana esila noldu diye?
Sadece saygi duydum tercihine.
Ve slm ini bile kestigin hâlde bugün msjima neden cvp yazmadin diye soruyorsun ya,
Alkışlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?