mesajları şikayet eden üyeler burası dini bir topik olmamasına rağmen, her yeni gelen üyenin "krediyle ev alsam mı vs tarzındaki sorulara "faiz haram" şeklinde cevap verdiği ve bu durumla ilgili kendisine defalarca iyi niyetle uyarılarda bulunulmasına karşın, aynı tutumunu sürdürdüğü gerekcesiyle aramızda görmekten rahatsızlık duymaya başladık ve kendilerine de bunu ifade ettik.
herhangi bir editörü vs. bu konuyla da meşgul etmedik. kendi dini yargılarını en müslüman kendileriymişcesine bize empoze etmeye çalışıyorlarsa buna "hayat görüşleri farklı" deyip geçemeyiz. herkes istediğini düşünmek ve yaşamak konusunda tabi ki özgür, karışmak ya da yargılamak ne haddimize, fakat bize de dikte edilmeye çalışılıyorsa, çocuk da değiliz, ergen de değiliz nitekim çocukca bir tabirle kimseyi de "gammazlamadık."

Gammazlik değil işte o .
Üsluba dikkat lütfen.
Üzerime alinmiyorum.
Sadece yazdigima karşılık verdin diye cevaplıyorum.

Mesaj yazmak isteyen tüm üyeler hergün, her dakika yorum yazabilir dilediğince.
Kimseye de saygisizligimiz yok.
Ayni fikirde değilsek eleştirmeyiz kibarca açıklarız, her zaman da böyle yaptik.

"salak" yerine koymak gibi bir niyetim yok, salağa da yatmıyorum. insanları enayi yerine koymak, kullanmak vs gibi durumlarda asla bulunmam.
kaynana lafı orda o üyeyle ilgili çok yerinde bir tabir oldu. yaptığı tam olarak o oldu.

P planli özel olarak bende kimseden bahsetmiyorum.
Olan durumla ilgili yazdim

durumu tam olarak bildiğini sanmıyorum. mesela sizin topiğinizde arada "alkol" kelimeleri geçiyor. bu üye gelse ve sana dese "aa alkol mü alıyorsunuz, alkol haram" ne düşünür nasıl bir tepki verirsiniz? bize söylenenler de bunlardan ibaret. kredi haram, faiz haram. sürekli bunları okumak zorunda mıydık? burası ekonomi topiği değil mi? faiz de konuşulur kredi de

Gammazlamak ne demek ? Hiç yakışıyor mu bu üslup . Tuğçe ne yazsa anında şikayet et butonu kullanılırken gammazlamak değil de bu mu öyle oldu şimdi çok ayıp . Şunu da söyleyeyim şikayet eden ben değilim

Sayın Kazen Bey ve Mune Hanım nezdinde topik yonetimine kişisel olarak bir saygisizlik yapmam soskonusu bile olamaz. Böyle anlaşılan bir mesajım olduysa öncelikle özür dilerim.
Bu sitenin Kazen bey için önemini çok iyi bilen bir uyeyim ve kendisine vermiş olduğum bir söz var buna da elimden geldiğince dikkat etmeye özen gösteriyorum.

Son mesajlari şaşkınlıkla okuyorum.
Tüm topiklerde uyeler kendi aralarında espiri yapıp, farklı konularda da paylaşımlar yapmaktadır.
Nasıl ki bu topik kimsenin tapulu malı değilse diğer topiklerde değil ve rahatsız olduğumuz, hoşumuza gitmeyen mesajları takip etmek yerine okumaktan geri kalmayı tercih etmekte bir secenektir.
Geneli ekonomi topigi olsa da her topigin kendi içinde farklı dinamikleri mevcut değil mi?
Bir topikte yemek tarifleri, diğerinde bebeğin emme sorunu, başkasında evisleri konusu paylaşılması topikdaslar arasında sıkıntı yaratmıyor ise bu şekilde sayfalarca mesaj ile topikler ilerleyebilir.
Son bahsedilen olay ozrengin hanımın bakış açısına saygısızlık değil, kisilerin yaşam biçimine müdahale etme çabasıdır.
Topiklerimizde din, siyaset paylaşımları genel olarak yasak değil mi?
Herhangi bir üyeye rahatsızlık duydugumuz durumu açık ve net olarak ifade ettikten sonra, aynı sekilde davranış devam ediyor ise tekrar uyarmanin neresi yanlış?
Üyeyi şikayet ederek ceza almasını sağlamak mi doğru olan?
Herkes her üyenin fikrine, düşüncesine uymayabilir ki bu çok normal değil mi ?
Bunun için farklı farklı topikler ve o topikleri düzenli takip eden üyeler yok mu?
Yoksa tek konu üzerinden herkes yazar, konuşulur bir milyon sayfaya ulaşır mutlu mesut giderdik.
Gozardi et butonu da bunun için konmadı mi?
Okumak istemediğimiz mesajları görmeyeceğiz.
Bu topikte kimsenin kişisel düşüncesi, karakteri ya da özellikleri saygısızlık ile paylasilmamistir.
Nasıl ki biz çıkış butonu ile siteyi terkedebiliyorsak takip edilmek istenmeyen üyenin mesajlari da gozardi et butonu ile okunmayabilir.
Rontgencilik konusunda hak veriyorum, bir yerden sonra okuyup burada olay oluyor diye site yönetimine şikayette bulunmayi da etik ve ahlaklı bulamadım açıkçası.
Tüm topikler herkese açık. Ama ortak noktayı bulabildigimiz kişilerin olduğu topiklerde yazıyoruz hepimiz değil mi?
Buraya son mesajı yazan tum kızlar ile bir şekilde yazismalarimiz olmuştur ve sonra herkes kendine uygun şekilde ilerlemiştir.
Kimi burada kalmış, kimi başka topikte yazmıştır.
Sozkonusu üye ile de öyle olmuştur.
Karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde gelen kime kötü bir mesajım olmuş benim mesela.
Fikrimce dışarıdan bakan (şikayet etme kelimesini kullanmak istemiyorum ergen değiliz kaç yasinda kadinlariz neticede) biri veya birileri olayı yanlış değerlendirmiş ve konu farklı noktaya gelmiştir.
Site yönetimi de yazmamı istemiyorsa kapıyı göstermeden uyeligimi iptal edebilir, saygı duyarım.

tuçe pure ve esila sizlerden bahsetmiyorum. "rahatsız olduğumuz, kaynanalık yapan, faiz haram diyen" kişi aynı kişi zaten.

Mesaj yazmak isteyen tüm üyeler hergün, her dakika yorum yazabilir dilediğince.
Kimseye de saygisizligimiz yok.
Ayni fikirde değilsek eleştirmeyiz kibarca açıklarız, her zaman da böyle yaptik.

Peki her seyi bir kenara birakarak samimiyetle soruyorum. Bulgaristan soruma neden ufacik cevap yazmadin karamelli benimle olan problem ne 2 satir msj yazmaya ne engel oldu?

tuçe pure ve esila sizlerden bahsetmiyorum. "rahatsız olduğumuz, kaynanalık yapan, faiz haram diyen" kişi aynı kişi zaten.

Ben yakin tarihte bulgaristanla ilgili bir soru sordum ve cvp gelmemisti yukarida da yazdim inanin hersey bir yana samimiyetle soruyorum 2 kelime cvba ne engel olabilir

Peki her seyi bir kenara birakarak samimiyetle soruyorum. Bulgaristan soruma neden ufacik cevap yazmadin karamelli benimle olan problem ne 2 satir msj yazmaya ne engel oldu?
Önce sen cvp ver esila seninle kişisel bir problemim olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten.
Ayni platformda yazıştık hepimiz, hiçbir şey yokken benden uzak durmayi seçtin?
Problem vardi da ben mi bilmiyorum?
Gayet Iyi arkadaş olduğumuzu zannediyordum zira.

Istersen bu topigi rahatsiz etmeyelim ozel mesaja gecelim. Istedigin kadar insani ekleyebiliriz. Cunku uzun bir konu belki tatliya baglanir belki saygiyla ve hosgoruyle devam ederiz.

Istersen bu topigi rahatsiz etmeyelim ozel mesaja gecelim. Istedigin kadar insani ekleyebiliriz. Cunku uzun bir konu belki tatliya baglanir belki saygiyla ve hosgoruyle devam ederiz.
Sorgusuz sualsiz bir anda arkadaşlığımızı bitirmeyi seçtin, sordummu hiç sana esila noldu diye?
Sadece saygi duydum tercihine.
Ve slm ini bile kestigin hâlde bugün msjima neden cvp yazmadin diye soruyorsun ya,
Alkışlıyorum.

Ben uzunca sure ztn aktif yazmadim karamelli bu kimseye ozel birsey degildi.
Sana ne zmn selami kestim nasilsin dedinde cvpmi vermedim ?
Baska topige yazmak mi suc kime gore suc? O zmn niye 3 hatta 4 baslik var aktif?

Keske sende sorsaydin ne oldu nasilsin yada bir problemmi var deseydin o kdr uzun zaman olduki neyi ne kdr anlatabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…