Bir kilo bildirimi de benden olsun...
Geçen hafta 67.4 bu hafta 66.7
Kahvaltim tam karatay kahvaltısı domates salatalik çiğ fındık 3 küçük yumurta şekersiz çay kahvaltı sonrası Türk kahvesi kuru uzum eşliğinde.
Dun de patatesli omlet domates salatalik kutu uzum vardı.
Sonra yediklerim
Oglen ev yoğurtlu semizotu
Aksam yeşil mercimekli barbunyali fasulyeli marullu salata
10 kadar kara dut

Bende annemden bana gecme iki hirka var cok severim onlari giyerim de simdi kilo aldim olmuyorlar,15 kilo verince giyecegim gene
Hirkalar tam 50 senelik.

Bende annemden bana gecme iki hirka var cok severim onlari giyerim de simdi kilo aldim olmuyorlar,15 kilo verince giyecegim gene
Hirkalar tam 50 senelik.
Wuhhuuu
Siz almanlar maşallah

Benim 40 50 yillik diyebileceğimiz anneannem ve babaannemim ceyizim için anneme verdiği bir iki el dokumasi bluz var. Sirf ani diye hâlâ tutuyorum onlari kullanilacak birşey değil.

pazara gittim geldim. bu hafta o 250 şeysini başarmak istiyorum. ekmeği evde yapmaya yeniden başlamam gerek. sabah aldığımız iki ekmeği kahvaltıda bitirdik. siz Almanlar nasıl diyorsunuz bilmem, biz Türkler "boşan da semerini ye" diyoruz. kıtlık psikolojisine girmek bu olsa gerek. ekmekler gün yüzü görmedi

Benden de -500 gram
Güncel 58.100
Yani artik 84,5 kiloyum. Ne büyük basari
Tebrik ederim kizlar

Keyif insanı ikisi de
Çocuk yok canım.
İkisinde de sorun var, birkaç kere denediler ama olmadı.
6-7 sene olmuştur sanırım evleneli.
Kız kırka yakındır, adam da o civardadir.

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte
Evli canım, 60 yaşlarında.

Merhaba kızçeler

Tünaydın K kahvemsi mutluluk , bugün ben de bir o yana bir bu yana devriliyorum ama şimdi çay demledim kararlıyım uyumayacağım

Buna o kadar güldüm ki, koca koca insanlar okumayacaksan alma di mi helal olsun patronuna ve sonunda size hediye etmesine de bir alkış

Benim yengem de kitap evde toz yapıyor diyo kardeşim işyerinde tutuyor kitaplarını yalnızca okuyacağı kitabı eve getiriyor

Y Yuppiyayye bana ideal kocanın resmini çizdin canım, tam olarak

Kayınvalidem mesela
Tabiki, ne demek. Kahvemsinin kaynanası hariç herkes gelsin istiyoruz. Sadece orda sohbet değil de günlük rapor gibi bildirim yapıyoruz.
Kaynanamı çok andık
Aramasa bari

50 yaşında ki Kazen'i ne güzel oynattınız değil mi ? Dalga geçtiniz? Zaten ben de birinci sınıf salağım, hiç bir şey anlamadım "peki" dedim gittim. Yahu ne güzel beni salak yerine koydunuz orada artık koyun noktayı, bitirin mevzuyu! Hala neden bana salak muamalesi yapmaya gece boyu devam ettiniz?

İnanın kabus gibi çökerim tepenize .... "İnsanca karakterle" paylaşım yapacaksanız devam edin veya kapı hemen sağ üstte çıkışa basıp gidin ....

Mune son durum budur...

Kazen'i oynattılar sanıyorlar da senin ne kadar tecrübeli bir yönetici olduğunu bilmiyorlar, Miş gibi yapmalarını bilseler yapmazlar, hayır bir de koca koca kadınlar, birbirlerinin topiklerini de röntgenleyip banlatma havalarına giriyorlar ya komik oluyor, hepsi kendine topiğine baksa olmaz mı?
Ama ergenlikten çıkamadıklarından nereye saracaklarını şaşırıyorlar, binlerce sayfa topiğe sahip olmaları yerlerini sağlamlaştırıyor zannediyorlar lakin unutuyorlar, Kazen der ki: Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.

Sözü doğru söyledim değil mi?

Ayakta alkışlıyorum sizleri.
birkaç gündür onu bunu ifşa ettik vay efendim topiğimiz takip ediliyor vay efendim Engin tecrübelerimizden faydalanılıyor cımbızla çekip yakalayacağım vs vs.
bunlar nasıl konuşmalar.
Senin benim tapulu malim mı oldu bu topikler.
Kendi fikrine ters düşeni yollama lar ,gönderdik demeler. Git nerede yazarsan yaz diye laf çevirmeler çarpmalar.
Topiklerde yazan tüm arkadaşlara saygım sonsuzdur. Ama bu tarz ergenliklere bende karşıyım.
Artık yazmak istedim yani siz de yazınca.
Bu muamelelere maruz kalan arkadaşlara üzüldüğümü dile getirip, kendi adıma noktayı koyuyorum.

Çok güzel oldu herkes hak ettiğini yaşasın . Kimin ne fikri varsa söylemekte Özgür herkes her yeri okuyabilir yazabilir hiç bir yer tapulu mal değil . Herkes birbirine saygı duymak zorunda

Son düzenleme:
Daha onceki sohbetlerden aklima geldigi icin bir uyeye duzgunce tecrubelerini sordum. Gormemezlikten gelmek ustune hayatim hakkinda yorumlar yapmak eglenmek yada elestirdigini sanmak benim sadece sasirabildigim bir durum.
Burda yada diger ekonomi topiclerinde hakaret goren hayati tercihleri yada durusu elestirilen her uye adina ben uzuldum. Tercihler hayat tarzi dini ekonomik yada toplumsal degerleri yasama sekli degisebilir insan iliskileri bile degisir ama degismeyen tek sey var saygi ve hosgoru.. cok uzucu cok hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…