- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.161
İnşallah tesekkur ederim sagolunhayırlısı olsun. her şeyin fiyatı yükseldi. kurlar da çok oynak ama pandemiden beri kayda değer bir düşüş yaşanmadı. her türlü karda olursunuz diye düşünüyorum. inşallah hemen satarsınız.
Bende annemden bana gecme iki hirka var cok severim onlari giyerim de simdi kilo aldim olmuyorlar,15 kilo verince giyecegim geneok güllmek yok taam mi?
En sevdigim pijama alti 26 senelikögrenciken aldim, kac kez yikandi bilmem, hamileyken biraz yirtildi, diktim ve hala giyorum onun gibi rahat birsey hayatda birdaha bulamam
tasaruf buna denilir
*burnu-havada-bakis-atar-etrafa*
WuhhuuuBende annemden bana gecme iki hirka var cok severim onlari giyerim de simdi kilo aldim olmuyorlar,15 kilo verince giyecegim gene
Hirkalar tam 50 senelik.
Benden de -500 gram
Güncel 58.100
Bir kilo bildirimi de benden olsun...
Geçen hafta 67.4 bu hafta 66.7
Kahvaltim tam karatay kahvaltısı domates salatalik çiğ fındık 3 küçük yumurta şekersiz çay kahvaltı sonrası Türk kahvesi kuru uzum eşliğinde.
Dun de patatesli omlet domates salatalik kutu uzum vardı.
Sonra yediklerim
Oglen ev yoğurtlu semizotu
Aksam yeşil mercimekli barbunyali fasulyeli marullu salata
10 kadar kara dut
Tebrik ederim kizlarYani artik 84,5 kiloyum.Ne büyük basari
gitsinde yavas yavas gitsinYani artik 84,5 kiloyum.Ne büyük basari
Oyyyborç paçalarından akıyor, hala ocakbaşlarındalar.Allah akıl fikir versin.O adamı gözüm hiç tutmadı yalnız.Çocukları varmı?Kaç yaşındalar, birde ne zaman evlendiler çok özel değilse söyleyebilir misin canım, merak ettim
Ooo senin patronu tuttumbekar mı tam hayalimdeki erkek, hem kitap okuyor hemde içine euro sıkıştırıyor.Ay evde düşünsenize, heryere altın,dolar euro sıkıştıran bir adam, aşk mektubu yazmaya zamanım yok hayatım, zamanımı para kazanmak için harcadığımdan bende buralara sıkıştırayım sen buldukça mutlu ol istedin
Kahvemsim günaydın canım ,Günaydın kızlar
Bu saate kadar uyumuşum
Uyandığımda portakal suyum basucumda yoktu ama olsunKahvemsim günaydın canım ,
Güzellik uykusu maşallah
Zamani değil portakalin ondan ötürüUyandığımda portakal suyum basucumda yoktu ama olsun
Güzel uyandım
Bir kesim almış olmak için alıyor
Özellikle satış sırf yağcılık
Bunu bildiği için yazdı onu.
Kütüphaneyi ilk halka arz yaptığında iki tane kitabın arasına 100er Euro koymuş.
Bir ay geçti kitapları okuyanlar geri koysun yerine dedi.
Birkaç güne herkes getirdi.
Yilbasi konuşmasını yaparken satış ekibimizi çok doğru insanlardan secmisim hepsi bana kendini iyi sattı dedi.
Kimse anlamadı, iki kitap çıkardı içindeki paraları gösterdi.
Gerçekten okumayı bırak karistirmamişsiniz bile sayfaları,bunlar bulanin olacaktı dedi, kitapları alanların isimlerini de söyledi.
Kıpkırmızı oldular tabi.
Aradan biraz geçti dedim patron bey o 100 euronun birini alabilirmiyim,
Niye dedi.
Benim aldiklarimin içine koymayı unutmuşsunuz da ondan dedim.
Sen okuyorsun zaten biliyorum dedi.
Birini bana birini finanstaki arkadaşa verdi sonra euronun
Yıllar yıllar önceydi
Ooo senin patronu tuttumbekar mı tam hayalimdeki erkek, hem kitap okuyor hemde içine euro sıkıştırıyor.Ay evde düşünsenize, heryere altın,dolar euro sıkıştıran bir adam, aşk mektubu yazmaya zamanım yok hayatım, zamanımı para kazanmak için harcadığımdan bende buralara sıkıştırayım sen buldukça mutlu ol istedin
Kayınvalidem mesela
Tabiki, ne demek. Kahvemsinin kaynanası hariç herkes gelsin istiyoruz. Sadece orda sohbet değil de günlük rapor gibi bildirim yapıyoruz.
Kaynanamı çok andık
Aramasa bari
Kazen'i oynattılar sanıyorlar da senin ne kadar tecrübeli bir yönetici olduğunu bilmiyorlar, Miş gibi yapmalarını bilseler yapmazlar, hayır bir de koca koca kadınlar, birbirlerinin topiklerini de röntgenleyip banlatma havalarına giriyorlar ya komik oluyor, hepsi kendine topiğine baksa olmaz mı?50 yaşında ki Kazen'i ne güzel oynattınız değil mi ? Dalga geçtiniz? Zaten ben de birinci sınıf salağım, hiç bir şey anlamadım "peki" dedim gittim. Yahu ne güzel beni salak yerine koydunuz orada artık koyun noktayı! hala neden bana salak muamalesi yapmaya gece boyu devam ettiniz?
İnanın kabus gibi çökerim tepenize .... "İnsanca karakterle" paylaşım yapacaksanız devam edin veya kapı hemen sağ üstte çıkışa basıp gidin ....
Mune son durum budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?