Ben uzunca sure ztn aktif yazmadim karamelli bu kimseye ozel birsey degildi.
Sana ne zmn selami kestim nasilsin dedinde cvpmi vermedim ?
Baska topige yazmak mi suc kime gore suc? O zmn niye 3 hatta 4 baslik var aktif?
Hepimizin şu an online olanlarin her biri günde en az 1 kez geliyor kk'ya.
Bunu hepimizbiliyoruz.
Asil ben sana kırgınım, neler paylaştık çocukluk gençlik anilarimiz,stoklarimiz .
Aylaarrr oldu sen slmi keseli, Hiç sorgu sual etmemeyi tercih ettim ama kırıldım.
Yüzlerce topik var,
Tabiiiki istediklerimize yazmakta özgürüz.
Ben ne diyorum esila, anlamak istemiyorsun.
Kirildim diyorum zaten gelmedim ki diyorsun.
Peki,inandık o zaman.

aramızda görmekten rahatsızlık duymaya başladık ve kendilerine de bunu ifade ettik

aynı duyguları paylaşıyorum, sizi aramızda görmekten rahatsız oldum ve bir süre uzaklaştırdım sizi. Hem ondan bahsetmedik diyip evet rahatsız olduk demeniz zaten beni haklı çıkartıyor. İnsanlar başlıktan zaten gitmiş hala uzatmanızdan dolayı uyarıldınız bunu dahi anlamıyorsunuz.

Madem herkes çok samimi ve tuce_tuce ben şikayet etmedim diyor

Kim?
Neden?
Detayı buraya bize sormadan şikayet etti ?

Bizlerin üç beş gün ceza alması, uyeligimizin iptal edilmesi ne kazandıracak ?
Bunu soruyorsun yA şimdi bende sana şunu soruyorum o zaman sende buna cvp ver karamelli ile senin benimle ne alıp veremediğiniz var da gidip diğer topikte benim halı silmemle kp in bana tarlada çalışan kadına dönmüşsün demesiyle ilgili üstü kapalı dalga geçtiniz ? Benim üyeliğim askıya alındı kazeni arayıp ağlaya ağlaya konuştum yazık değil mi bana ? Bilmem kaçıncı lohusalık depresyonu geçirdim biliyor musun ? Ne alıp veremediğiniz var etiket yapıp yazın bana . Seninle yada karamelli ile kaç kez sohbet ettik kaç kez buraya yazdım ?

Son düzenleme:

Karamelli ozur dilerim inan samimiyetimle yaziyorum. Ben bilerek kimseyi kirmak istemem. Aksam eve gittigimde tek tek geri donup tarihe ve msjlara bakacagim ve bana asil buraya yazmayacagim ya dedirten gunu bulacagim. Samimiyetini burdan msjindan gorebildim ama diyorumki cok uzun zaman oldu gelmedigimde cok zaman oldu bilmiyorum.

Yazip yazmamak da senin tercihin.
Ama bir konuda kendini haklı zannettiğin için açıkça yazdim.
Ciddi kırılmış olmasam yazmazdim.
Özrünü kabul ediyorum tabiki.

aynı sekilde davranış devam ediyor ise tekrar uyarmanin neresi yanlış?

Site böyle uyarı verme yetkisine filan mı sahipsiniz? Böyle bir yetkiniz yok !

ne çabuk unutunuz (genele söylüyorum) diğer başlıktan istenmeyen kişi olarak ayrılıp burada yazıp çizmeye başladığınızı? ne ara palazlandınız da birilerine yol verecek hale geldiniz? Daha 2-3 sene önce beni de alın beni de alın diye mesajlar atarken ne ara bu kadar palazlandınız?

konu sahibi mesaj alınmıştır diyor ki kendisini alıntılamadım, 2 kişi yazıp çiziyor.

Yazip yazmamak da senin tercihin.
Ama bir konuda kendini haklı zannettiğin için açıkça yazdim.
Ciddi kırılmış olmasam yazmazdim.
Özrünü kabul ediyorum tabiki.

Bende diyorumki keske sende o zmnlar sorsaydin belki telafisi kolay olurdu bak ben sordum Amacim ne seni ne kimseyi kirmak olabilir bosuna bunca zaman kendini uzmussun zaman gecmis belki 1 sene olmus
Boyle dusunmesem gelip aklima sen geldiginde buraya yazmazdim cvpsiz kalma ihtimalini hic dusunmedim

Benim seninle kişisel bir sorunum yok, birebir diyaloğa girmedigimiz için nasıl olsun.

' o zaman sende buna cvp ver' sanırım boyle yazim tarzını sevmiyorum.

Diğer topigi samimi buluyorum. İlk buraya üye olduğumda da yazar beğenirdim orayı

Mune beni hala salak yerine koymaya devam ediyorlar : )
Mesajı net alamamışlar demek ki:))) şifreli mesajlardan anlamadığımızı mı sanıyorlar ? Oradan bakınca profillerde, topiklerde neler dönüyor bilmiyormuşuz gibi bir halimiz mi var?
Kazen bak bakayım oradan nasıl görünüyoruz, ben baktım gayet zeki bir admin var karşımda :)

Kazen bey hoşgeldiniz

Mune beni hala salak yerine koymaya devam ediyorlar : )

1 tanesi mesaj alındı haklısınız mesajı verirken diğer ikisi ama ama ama diye vık vık ediyor...
şeytan diyor ki dök kirli çamaşırları sonra 2 dakika içinde 10 tane üyelik iptali gelsin : )

az kaldı ama alnımı kaşımaya devam ediyorlar...

Bu arada bu başlıkta finans dışında her şey konuşulduğu için yerinin burası olmadığını düşünüyorum.

Sen sessiz kalip benimle olan arkadaşlığını biraktin,
Bende sessizlikle kabul ettim hepsi bu.

"Altın biriktirmeye başlıyoruzz" demişler ama ortada 100 gr altın var....

Mune bu başlığa bir daha bakmak ve yazmak istemiyorum top sende abla.

kocaman kadınları üzecek kadar kabalaşmak istemiyorum.

benim için bu "sözde finans" başlığı bitmiştir.

Oyyyy o çamaşırlar dökülürse curcuna çıkar sonra otur seyret çiğdem çitle, şimdi Kazen bu konuya niye daldı anlamayanlar vardır, mesele bugünlük değil, neredeyse ömürlük, seferoğullarıyla tellioğullarının önce alttan kışkırtması, sonra çaktırmadan yaptığını sanarak laf çarpması, sonra ay bunlar bizden bahsediyor deyip rapor yarışına girmesi, bunları yaparken de admini saf sanmaları.

Olayın özeti bu mudur? Valla bence bu'dur.

Kazen madem yetki bende, ben yazacağımı yazayım şahit olmanı istiyorum, yalnızca bu topik için değil, bu topiğe yazıldı diye kan davalı diğer topikler avucunu ovuşturmasınlar, onlar kendilerini bilirler.
Bundan sonra hala, teyze, yenge, kayınvalide, amca, dayı, yeğen, kuzen üzerinden en ufak bir laf çarpma, profillerden ima vs vs olur da birbirinizi banlatma yarışına girer sonra hiçbir şey yapmayan saf rolüne bürünen olursa üyeliği gider, topik mopik kalmaz, amacınız tasarrufsa tasarrufa yönelin, yok birbirinizin kuyusunu kazmaksa kusura bakmayın, burası oyun bahçesi değil.

Peki sayın kahvemsi hanım belirli bir eğitim seviyesine gelmiş birisiniz benim sorduğum sorunun cevabı bu mudur acaba ? Bir kez daha bakmak lazım. Ben aldım cevabımı teşekkür ediyorum size

Bu mesaja gelen tepkilere bakarsak demek ki mesaj alındı yani umuyorum geçiştirme değildir, birini/birilerini istemiyorsanız mertçe söyleyin ima etmeyin, banlanmamak için kaçak dövüşmeniz üyeliğinize mal olacak artık bunu bir fark edin, bizi de sazan zannetmekten vazgeçin, gittiğiniz yolları defalarca gidip döndük çünkü, kimsenin sözcülüğünü de yapmayın zira bakıyorum da hepinizin ağzı zaten laf yapıyor, arkama geç demenize gerek yok.
Bakalım sözler ne kadar tutulacak hep birlikte göreceğiz, yalnız ben sözümden caymam bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…