- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.261
Mavimli şu virüsten çıkamıyoruz kii.Ben hala bankaya gidip saydiramadim coronadan. Artik ne zaman kismet olursa.
Cok zor zamanlar oldu gercektenMavimli şu virüsten çıkamıyoruz kii.
Çıkanlar gerçekten cesaretli ben değilim, çocuklarımı da parka hiç götürmüyorum disarida yaptığımız tek aktivite yürüyüş
almanyada cok azaldi aslinda canim. yeni vaka sayilari cok düsük. Bizim ayetde bayernde günde en fazla 37 kisi.Cok zor zamanlar oldu gercektenbitse de kurtulsak.
Gelinime tatli ruyaalarkız sütünü içdi yatırıp geleyim
Evet Almanyada durum fena degil benimkiler krese de basladi. Yine de dikkat etmek gerekiyor.almanyada cok azaldi aslinda canim. yeni vaka sayilari cok düsük. Bizim ayetde bayernde günde en fazla 37 kisi.
Ben basdaki gibi panik degilim artik. Cocugu hergün parkada götürüyorum.
Yeni bir insaatsa dediğin dogru firmalar iade alıyor tek tek inceleniyor.inş uygun faizli bir banka bulursunuzonu soyledık ama 3 blok canım bi daireye yaptın dıyelim dıger dairelerde sorguya gırdıgı ıcın ıstemıyorlar. hani biri degeri 200 gostermıs atıyorum öbürü 400.
tek daire olsa dedıgin dogru. tsk ederim yardımcı olmaya calıstıgın için
Bende paşayı yeni uyuttumay kız uyumak bilmedi bugün.
sesimi duyan var mı?
ikiside demek gecekusu, al sana ortak nokta...olcak bu is benceBende paşayı yeni uyuttum
Vaaarr
Meyvelerini yedi,kitap okudu.ikiside demek gecekusu, al sana ortak nokta...olcak bu is bence
ben bayiliyorum dagmadimaMeyvelerini yedi,kitap okudu.
Masaj yapacağım sana annem dedi yapti vee uyku.
Utanma emojisiiiben bayiliyorum dagmadima
burclar hakkindi hic bilgim yok dünürUtanma emojisiii
En iyi burca sahip bir başak
Doğum tarihi nedir asmin ay/gün?burclar hakkindi hic bilgim yok dünürGecen biri kizimin burcunu sorduda bilemedim bile
04.06.2018Doğum tarihi nedir asmin ay/gün?
Ay girdim dedim bakım ne konuşmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?