Bizim keselerimiz ayrı canım.Maasimi Bile bilmez
Zamanında kırılan güven bu hale getirdi.
Onun birikim yaptığını hiç sanmıyorum
Babası var arkasinda herşeye koşar nasıl olsa
En iyisini yapıyorsun canım mevzu falan bilmiyorum ama mantıklı yaptığın her zaman garanti lazım

sen yinede pes etme sakin canim, sık sık emzirmege calis ve sagmayida birakma. Yeterki bi sekil biraz alsin o anne sütünü. Sevindim daha iyi olmasina.

Asmincim bakıyorum yaşadıklarımız aynı hemen hemen benim annemde verdiğine üzülür kendi paramı ayirsaydim zamanında şimdi daha farklı boyutlardaydım der gerçekten de öyle vallahi

Asmincim bakıyorum yaşadıklarımız aynı hemen hemen benim annemde verdiğine üzülür kendi paramı ayirsaydim zamanında şimdi daha farklı boyutlardaydım der gerçekten de öyle vallahi
malesef her erkek adam olamazmis, herkesde baba olamiyor.
Ama aslan gibi annem var benim. Hakki ödenmez.

sen yinede pes etme sakin canim, sık sık emzirmege calis ve sagmayida birakma. Yeterki bi sekil biraz alsin o anne sütünü. Sevindim daha iyi olmasina.
Dediğin gibi canım kendimi teselli ediyorum artık ne farkeder ha göğüsten çekmiş ha biberondan içmiş diye napim hiç böyle olmasını istemezdim ama kızım iyi olsun yeter

Dediğin gibi canım kendimi teselli ediyorum artık ne farkeder ha göğüsten çekmiş ha biberondan içmiş diye napim hiç böyle olmasını istemezdim ama kızım iyi olsun yeter
öylede böylede büyüyorlar. Mamaylada büyür, benimkide öyledi. Ama tabi anne sütü ala bilirse daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…