- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.281
En iyisini yapıyorsun canım mevzu falan bilmiyorum ama mantıklı yaptığın her zaman garanti lazımBizim keselerimiz ayrı canım.Maasimi Bile bilmez
Zamanında kırılan güven bu hale getirdi.
Onun birikim yaptığını hiç sanmıyorum
Babası var arkasinda herşeye koşar nasıl olsa
Kisce bir ikizler burcu04.06.2018
sen yinede pes etme sakin canim, sık sık emzirmege calis ve sagmayida birakma. Yeterki bi sekil biraz alsin o anne sütünü. Sevindim daha iyi olmasina.Ay girdim dedim bakım ne konuşmuşlarhosbuldum canım çok.sukur şimdilik iyi ama emmiyo süt sagip veriyorum enfeksiyondan dolayı küvöze aldılar diye mama verdiler sütüm daha gelmiyordu çünkü şimdide memeye yaklaşmak istemiyo daha gözetim altında tutuyorlar eve gidemedik daha canım çok teşekkür ederim canım
iyi mi?Kisce bir ikizler burcu
Asmincim bakıyorum yaşadıklarımız aynı hemen hemen benim annemde verdiğine üzülür kendi paramı ayirsaydim zamanında şimdi daha farklı boyutlardaydım der gerçekten de öyle vallahihadimi acmiyorum umarim simdi yazacaklarimla canim.
Benim fikrim söyle. Egerki evliligi iyi gitmiyorsa, güven kalmadisa kadinin kendisine zula yapmasi cok önemli. Yanliz bunu yaparkende fiziki birikimler yapmali. Gerisi ayrilik duruminda yine yarisi obir tarafa gider.
Benim babam bize eziyet ede ede annemden ayrildi. Aclikda yoklukda cektik uzun süre. Onun icin böyle temkinli düsünürüm hep. Bunu yapan babamsa, el oglu neler yapa bilir düsüncesiyle.
malesef her erkek adam olamazmis, herkesde baba olamiyor.Asmincim bakıyorum yaşadıklarımız aynı hemen hemen benim annemde verdiğine üzülür kendi paramı ayirsaydim zamanında şimdi daha farklı boyutlardaydım der gerçekten de öyle vallahi
Dediğin gibi canım kendimi teselli ediyorum artık ne farkeder ha göğüsten çekmiş ha biberondan içmiş diye napim hiç böyle olmasını istemezdim ama kızım iyi olsun yetersen yinede pes etme sakin canim, sık sık emzirmege calis ve sagmayida birakma. Yeterki bi sekil biraz alsin o anne sütünü. Sevindim daha iyi olmasina.❤ ❤
Ablam ikizler benimiyi mi?
Yeterki stres yapma cnm:)Dediğin gibi canım kendimi teselli ediyorum artık ne farkeder ha göğüsten çekmiş ha biberondan içmiş diye napim hiç böyle olmasını istemezdim ama kızım iyi olsun yeter
öylede böylede büyüyorlar. Mamaylada büyür, benimkide öyledi. Ama tabi anne sütü ala bilirse daha güzel.Dediğin gibi canım kendimi teselli ediyorum artık ne farkeder ha göğüsten çekmiş ha biberondan içmiş diye napim hiç böyle olmasını istemezdim ama kızım iyi olsun yeter
bizde baba süslü püslü onla gitsin alisveriseAblam ikizler benim
Onunla alışverişe çıkmak demek saatlerce günlerce artik birşey beğen abla noolursun demek
Iyidir ikizler:)
İkizler kararsızlıktan seçemez,bizde baba süslü püslü onla gitsin alisverise
yandik desene...daha dogrusu senin oglan düsünsünİkizler kararsızlıktan seçemez,
Örnek ablam birkaç senedir araba almak istiyor ama hâlâ alacaklar gerisini sen düşün
Aşırı kararsız.
Sana da yazik ba gülümay her gece sabahliyan ben, adami bekliyecegim gece uykuya direniyorum
ya cidden ise bak dün 2 ye geliyordu uydum bugün her an uyuya bilirimSana da yazik ba gülüm
Yat uyu madem gelince tlf ile arar seni uyanmaz misinya cidden ise bak dün 2 ye geliyordu uydum bugün her an uyuya bilirim
ben uyanirimda ev 1arti 1. Annem benle uyuyor burdayken, tansyonu yükselirse fark edeyim diye, e kizimda yanimda. Esimi oturma odasina attik.Yat uyu madem gelince tlf ile arar seni uyanmaz misin
O zaman size 2 adet yedek anahtar şart ✌ben uyanirimda ev 1arti 1. Annem benle uyuyor burdayken, tansyonu yükselirse fark edeyim diye, e kizimda yanimda. Esimi oturma odasina attik.
Yani hepimiz uyaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?